Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

Ariete 979/04

Termékkatalógus
Ariete 979/04
Mini sütő 18 literes teljesítmény, 1380 W teljesítmény, rozsdamentes acél rács, alumínium tálca, 3 főzési pozíció, időzítő 60 perc, hátsó ív (pizza), dupla üveg, hőmérséklet felkészülési fény, zöld szín
Kód:  ARIEE904 Termékszám:  979/04 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Ariete 979/04

Olyan tárolható, mégis erőteljes sütőt keres, amely ugyanúgy működik, mint egy klasszikus sütő, és bárhová könnyen áthelyezheti? Az olasz gyártó Ariete teljesíti ezt a követelményt. A stílusos, önálló Ariete 979/04 mini sütő kis helyiségeApproxen használható, korlátozott helyiségeApproxen, vagy házban vagy házban. Ariete első pillantásra egy finom szüreti dizájnnal zöldes-fehér kombinációban lenyűgözve, és egy fantáziadús eredetiséget hoz a konyhába. A szimpatikusan lekerekített formák és a körkörös sütővezérlés megkönnyítik az amerikai bisztró retro hangulatát, és szó szerint mondanak néhány kiváló házias étel elkészítéséről.

Az Ariete 979/04 mini sütő legfontosabb jellemzői

  • Szabadon álló mini Ariete sütő kisebb háztartások számára
  • Elegáns vintage megjelenés
  • Könnyű kezelhetőség a forgatógombokkal
  • Három sütési helyzet különböző edényekhez
  • Felső és alsó fűtés
  • Időzítő 60 percig
  • Hőmérséklet kijelző
  • Ariete 979 dupla rezisztens üvegből készült kemenceajtó
  • Az Ariete sütő íves hátsó része ideális házi készítésű pizzák készítéséhez

Intelligens megoldás ésszerű pénzért

Ariete világos példa arra, hogy még egy kis otthonban sem kell lemondania segítő segítőkről. A mini sütő 1,380 W-os és 18 literes kapacitással rendelkezik mindenféle étel elkészítéséhez húst, halat, süteményt, házi kenyeret vagy pizzát. A sütő belseje kiváló minőségű rozsdamentes acélból készül. A tartós dupla üvegezésű üveg , amely sütőajtóval van felszerelve, tartja az Ariete sütőt. Sütés közben a rendelkezésre álló három pozíció közül választhat, és a forgókapcsolók segítségével könnyedén beállíthatja a fűtési módot és a hőmérsékletet 230 ° C-ig. Ahhoz, hogy a sütő elég meleg legyen a kívánt hőmérsékletre, praktikus fényt figyelmeztet.

Kiváló házi pizza köszönhetően Ariete-nek

Hozzon létre egy kis darab olasz konyhát a konyhában, és meglepse a házi készítésű, autentikus házi pizzákat a friss alapanyagoApproxól. Az Ariete 979 közvetlenül a pizza elkészítéséhez igazodik. Különösen ívelt hátul van, így az egész pizza gyönyörű. A sütés megkönnyíti az időzítő 60 percig történő beállítását. Ariete sütő kiegészítők tartalmaznak egy rozsdamentes acél rácsot és alumínium tálcát.

Paraméterek

Szín
Zöld Kész!
Magasság
24,5 cm Kész!
Szélesség
40 cm Kész!
Mélység
47,5 cm Kész!
Típus
Minisütő, Pizzához Kész!

Szín

Szín
Zöld Kész!

Méret

Magasság
24,5 cm Kész!
Szélesség
40 cm Kész!
Mélység
47,5 cm Kész!

Típus

Típus
Minisütő, Pizzához Kész!

Tulajdonságok

Űrtartalom
18 l Kész!
Teljesítményfelvétel
1 380 W Kész!

Funkció

Funkció
Termosztát, Időzítő Kész!
Sütőprogramok
Felső sütés, Alsó sütés Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngéssz teljes minisütő kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Ariete 979/04 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ariete 979/04. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Ariete 979/04. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ariete 979/04. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ariete 979/04.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ