30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

ASUS ROG STRIX SCAR GL504GW-ES043 Fekete

Termékkatalógus
ASUS ROG STRIX SCAR GL504GW-ES043 Fekete
Gamer laptop - Intel Core i7 8750H Coffee Lake, 15,6", 1920 × 1080, matt, 144Hz, IPS, 16 GB RAM, DDR4 NVIDIA GeForce RTX 2070, 8GB, SSD 512 GB, numerikus billentyűzet, háttérvilágításos billentyűzet, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C, WiFi 802.11ac, 4-cellás, 64 Wh akkumulátor, Endless OS
Magyar billentyűzetes termék
Kód:  NA668h10s Termékszám:  GL504GW-ES043 Gyártó honlapja:

ASUS ROG STRIX SCAR GL504GW-ES043 Fekete


Az ASUS ROG STRIX SCAR II GL504GW, egy csúcstechnológiás gamer laptop, amely 144 Hz-es kijelzővel rendelkezik

Az olyan babonák, mint például a notebookot nem lehet játékhoz használni, már rég a múlté. A Republic of Gamers sorozat exkluzív modellje minden szabványos táblázaton túlmutat. Kiváló minőségű kivitelezés és pontos részletek teszik ezt a darabot művészi remekművé. A legújabb ASUS ROG STRIX SCAR II GL504GW játékra tervezett notebook meg fog ragadni prémium kialakításával, amelyben a legújabb hardverek és Intel Coffee Lake 8. generációs processzor kapott helyet.

Luxus kijelző

A gyakorlott gamer azonnal felismeri a különbséget a szokásos 60 Hz-es kijelző és a villámgyors 144 Hz-es képernyő között, amilyen az ASUS ROG SCAR II GL504GW is, hiszen azonnal beszippant a játék középpontjába. Minden harcban biztos lehetsz abban, hogy könnyedén az ellenfeleid fölé kerekedsz majd.

144 Hz

Frissítési ráta

3 ms

Válaszidő

Kijelző keskeny kerettel

Az új kialakítás kevésbé zavaró keretet is biztosít, amely egy kompaktabb testet hoz létre, amely 2,33 cm-rel rövidebb, mint az előző generáció. A Strix SCAR II könnyebb és teljes súlya mindössze 2,4 kg, amely maximalizálja a mozgékonyságot, így bárhová magaddal viheted, a harc nem fog megállni.

6 magos CPU-k és modern grafika, kombináció a kihívást jelentő játékokhoz

Az ASUS úgy döntött, hogy egy teljesen új funkciót használ a hatmagos Intel Core i7 8750H Coffee Lake processzor formájában, további támogatással 16 GB memóriában. Az NVIDIA GeForce RTX 2070 grafikus chip kiemelkedik a legtöbb Full HD játékban.

Core i7

CPU típus

RTX 2070 8 GB

GPU típus

16 GB

DDR4

512 GB

Gyors tárolás

Vypnuto
ASUS ROG STRIX SCAR II GL504GW-ES043T Gunmetal

NVIDIA TuringTM

Az NVIDIA forradalmian új Turing architektúrája és az új RTX platform kombinálja a mesterséges intelligenciát, a programozható árnyalatot, és így tovább. Az eredmény olyan szinten van, amelyet még nem ismertél.

Vypnuto
ASUS SCAR II

Teljesítmény

Az intelligens, generációk közötti teljesítménynövelés garantálja a zökkenőmentes játékélményt.

Vypnuto
ASUS SCAR II

Technológia

Az új grafikus kártyák megfelelnek a modern megjelenítési követelményeknek, beleértve a 4K-s felbontást vagy a több monitoros kapcsolatokat egyidejűleg.

A VR támogatása

Az ASUS ROG STRIX SCAR II GL504GW alkalmas az első lépések megtételére a virtuális valóságban. Csak egy kompatibilis VR-készlet szükséges hozzá, és már indulhatnak az új élmények.

Játék-billentyűzet 4 zónás világítással

A Strix SCAR II az új billentyűzet-elrendezést kapott. Az új elrendezés utánozza az asztali billentyűzet kialakítását, és négy billentyűparancsot és négy testreszabható RGB háttérvilágított zónát tartalmaz. A WASD kiemelt billentyűk és a többgombos kattintásfelismerő technológia növeli a pontosságot, és garantált élettartamával, amely eléri 20 millió billentyűleütést, a győzelem mindig elérhető!

Aura Sync Világítás

Az Aura Sync technológia a játékrendszernek következetes megjelenést biztosít. A ROG logó, a Strix SCAR II logó, a Strix SCAR II billentyűzet és az Aura Sync fénysávok, valamint a fejhallgatók és egyéb támogató perifériák testreszabhatók. A teljes színtartomány és a hét különböző világítási mód könnyen beállítható az Aura vezérlőpanel segítségével.

Oldalsó hangszórók

Az ASUS ROG STRIX SCAR II GL504GW világosabb, hangosabb és pontosabb hangzást biztosít, így minden művelet valódinak hangzik - az összes hang két nagy oldalsó hangszórón keresztül hallható. A ROG Sonic Studio még a környezeti zaj és a hangstabilizálás csökkentésére is képes, így még a legcsendesebb hangok is hallhatók! Az intelligens erősítő technológia figyeli a hangkimenetet és valós idejű beállításokat tesz lehetővé, így növelheted a hangerőt anélkül, hogy aggódnod kellene a hangszóró károsodása miatt, így a teljesítmény 200% -kal hangosabb lesz, mint korábban, nagyobb dinamikus tartományban és basszussal.

Hangosabb

Kifejezőbb basszus

ROG GAMING CENTER

A ROG Gaming Center a billentyűparancsok valamelyikének megnyomásával hívható elő. Egy átfogó műszerfal sok hasznos információval, köztük CPU és GPU frekvenciákkal, feszültségekkel és hőmérsékletekkel fog megjelenni. A vezérlőpult segítségével valós idejű paramétereket szerkeszthetsz.

Hibátlanul megtervezett hűtés

Az ASUS ROG STRIX SCAR II GL504GW intelligens termikus kialakítással rendelkezik, amely hőcsöveket és kettős ventilátort használ, hogy automatikusan beállítsa a hűtőrendszert az optimalizált CPU és GPU teljesítmény érdekében. A billentyűzet fölött és a notebook alján kialakított speciálisan kialakított szellőzőnyílások lehetővé teszik a hideg levegő nagyobb mennyiségében történő áramlását.

Öntisztító por alagutak

Két ventilátor kialakítás

Továbbfejlesztett 12 V ventilátorok

0,1 mm-es vékony termikus bordák

Vypnuto
ASUS ROG Strix SCAR II Edition

Kettős hűtés

A 12 V-os ventilátorok, amelyek nagyobb sebességgel forognak, mint a hagyományos 5 V-os hűtő, erős légáramot hoznak létre, ami növeli a hűtési hatékonyságot. HyperCool Pro szabadalmaztatott pormentes hűtőrendszert is tartalmaz, amely kiküszöböli a por és a szennyeződéseket, hogy javítsa a rendszer megbízhatóságát és tartósságát.

Vypnuto
ASUS ROG Strix SCAR II Edition

Bővített ház

A hőcső egyedülálló kialakítása kiterjedt burkolólapot tartalmaz, amely elnyeli a hőt a CPU-tól és a GPU-tól, és egyenletesen elosztja a hőképződés megelőzése érdekében. Ez 90 °C alatt tartja a chipkészlet hőmérsékletét- a rendszer megbízhatóságának és tartósságának növelése.

Akár 30 %-kal magasabb Wifi-lefedettség 

Az OG Strix a világ első játékgépe, amely több Wifi antennával rendelkezik, 30 %-kal többet, magasabb Wifi átvitelt és kevesebb csatlakozási hibát biztosít. A szabadalmaztatott ROG RangeBoost technológia a készülék hátoldalán és elején négy antennát egyesít egy egyedi algoritmussal, amely folyamatosan vizsgálja és kiválasztja a legjobb pár antennát a másik oldal süketségének fedezésére, ami a legerősebb jelet eredményezi.

Sokféle modern port

A notebook számos portot tartalmaz, többek között megtalálható rajta HDMI 2.0, mini-DisplayPort 1.2 és a legújabb USB-C csatlakozó is. Két USB 3.2 Gen1 és egy USB 3.2 Gen2 port is helyet kapott rajta. A világhoz való csatlakozáshoz a Bluetooth 5 és a gyors 802.11ac Wifi szabvány szolgál.


Paraméterek

SSD kapacitás
512 GB (0,51 TB) Kész!
RAM memória mérete
16 GB Kész!
Processzor modell szám
Intel Core i7 8750H Coffee Lake Kész!
Processzor frekvencia
2,2 GHz (2 200 MHz) Kész!
Tárhely típusa
SSD Kész!
Kijelző mérete
15,6" Kész!
Tárolókapacitás (HDD + SSD)
512 GB Kész!
Felszereltség
Világító billentyűzet, Numerikus billentyűzet, Operációs rendszerrel Kész!

Kijelző

Kijelző mérete
15,6" Kész!
Kijelző képfrissítési gyakorisága
144 Hz Kész!
Kijelző típusa
Matt Kész!
Oldalarány
16:9 Kész!
Maximális felbontás
1920 × 1080 px Kész!

Processzor

Processzor típusa
Intel Core i7 Kész!
Processzor modell szám
Intel Core i7 8750H Coffee Lake Kész!
Processzormagok száma
6 × Kész!
Processzor frekvencia
2,2 GHz (2 200 MHz) Kész!
Core boost frekvencia
4,1 GHz (4 100 MHz) Kész!
Cache Processzor
9 MB Kész!

Rendszermemória

RAM memória mérete
16 GB Kész!
Memória frekvencia
2 666 MHz (2,67 GHz) Kész!
Férőhelyek száma
Kész!

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája
NVIDIA GeForce Kész!
Videókártya modell
RTX 2070 Kész!

Operációs rendszer

Operációs rendszer
Endless OS Kész!

Merevlemez

Tárhely típusa
SSD Kész!
Tárolókapacitás (HDD + SSD)
512 GB Kész!
SSD kapacitás
512 GB (0,51 TB) Kész!

Felszerelés

Felszereltség
Világító billentyűzet, Numerikus billentyűzet, Operációs rendszerrel Kész!
Webkamera
720 px Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás
64 Wh Kész!
Cellák száma
Kész!

Kialakítás

Ház anyaga
Fém (unibody) Kész!
Üzemmód
Klasszikus laptop Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Tömeg

Tömeg
2,9 kg Kész!

Interfész

Grafikus kimeneti portok
HDMI, Mini DisplayPort Kész!
Hálózati
RJ-45 (LAN) Kész!
USB-C
1 × Kész!
USB 3.2 Gen 2
1 × Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
3 × Kész!
Bluetooth
Bluetooth v5.0 Kész!
WiFi verzió
WiFi 5 Kész!
Optikai meghajtó
Optikai meghajtó nélkül Kész!

Méretek

Szélesség
399,8 mm Kész!
Maximális magasság
26,4 mm Kész!
Mélység
273,5 mm Kész!

Billentyűzet kiosztás

Billentyűzet kiosztás
Magyar Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:
» További SSD laptopok
» További Asus laptopok
» További Gamer laptopok (Gamer notebookok)

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS ROG STRIX SCAR GL504GW-ES043 Fekete
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ