Akvizice ApF HU Shop roku

ASUS ZenBook S UX391UA-EG030T Kék

Termékkatalógus
ASUS ZenBook S UX391UA-EG030T Kék
Ultrabook - Intel Core i7 8550U Kaby Lake R, 13,3", 1920 × 1080, tükröződésmentes, IPS, 8 GB RAM, LPDDR3-SDRAM, Intel UHD Graphics 620, 512 GB SSD, háttérvilágításos billentyűzet, webkamera, USB-C, ujjlenyomat-olvasó, WiFi 802.11ac, 4-cellás, 50 Wh akkumulátor, Windows 10 Home
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Magyar billentyűzetes termék
Magyar nyelvű operációs rendszerű termék (Windows)
Kód:  NA620h90m Termékszám:  UX391UA-EG030T Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS ZenBook S UX391UA-EG030T Kék

Az ASUS ZenBook UX391 egy mesterien kidolgozott laptop

Az Asus bemutatja az új, legvékonyabb, legkönnyebb és rendkívül hatékony laptopját. A Zenbook modell harmadik generációját teljesen újratervezték a mobil technológia új korszakához. Az Asus újból a precíz, körkörösen csiszolt alumíniumszerkezetre támaszkodik, amely jellemző a Zen vonalra. Azonban mindenki megcsodálja a kompakt méreteit és a kis tömegét is - a ZenBook csak 12,9 mm vastag, és mindössze 1 000 gramm. A vékony profil elsősorban az újonnan kifejlesztett zsanéroknak köszönhető, amelyek csak 3 mm-t tesznek ki. Tökéletes megjelenés, kiváló teljesítmény és elsőosztályú kidolgozás, ez az új ZenBook UX391.

13,3"

IPS kijelző

13,5 óra

Üzemidő egyetlen feltöltéssel

1 kg

Tömeg

512 GB

SSD

Hihetetlen teljesítmény a vékony laptopházban

A technikusok számára nagy kihívást jelentett, amikor azt a célt tűzték ki, hogy létrehoznak egy extra vékony, nagyteljesítményű laptopot. Az eredmény pedig egy példátlan, vékony laptopház lett, amelyben erőteljes alkatrészek vannak. A modell belsejében Intel Core i7 processzor, 8 GB-os, 2133 MHz-es rendszermemória és egy nagyon gyors, 512 GB-os SSD meghajtó található.

Csodálatos látvány

A ZenBook UX391 igazán tökéletes kijelzővel és csak 5,9 mm vékony kerettel rendelkezik. Ez a NanoEdge kijelző 100%-ig lefedi az sRGB színtartományt és 72%-ig az NTSC-t. A Full HD felbontás ebben az esetben ideális választás az igényes felhasználók számára is.


Megnövelt tartósság

Ahhoz, hogy a ZenBook UX391 laptop megfeleljen a szigorú MIL-STD 810G katonai előírásoknak, igényes teszteken kellett átmennie. Túléli a váratlan leejtést a földre, valamint a váltakozó, alacsony és magas hőmérsékletű területeket. Ennek köszönhetően biztos lehetsz abban, hogy semmi sem történik az adataiddal.

ASUS ZenBook UX391


ASUS ZenBook UX391

Kompromisszumok nélküli, pontos billentyűzet

A ZenBook UX391 esetében a billentyűzet kialakítása kezdettől fogva a tervezési szempontból készült. A teljes funkcionalitású, háttérvilágítású billentyűzet lenyűgöző, 1,2 mm-es billentyűúttal rendelkezik, így sokkal kényelmesebbé és pontosabbá teszi az írást. A ZenBook 3 UX391 tartalmaz egy precíz, ügyesen kialakított, üveg fedelű érintőpadot a maximális kényelem, pontosság és folyamatos vezérlés érdekében.

Teljes csatlakoztathatóság

Az összes eszköz és periféria nem csatlakoztatható gyorsabban vagy egyszerűbben, mint a ZenBook 3 UX391 laptop új USB-C portjával. Ezen keresztül csatlakoztathatod a monitort, elláthatod árammal az eszközöket és természetesen továbbíthatod az adatokat. Mindezt egy kétirányú csatlakozón keresztül. Ezenkívül, ha egy univerzális dokkolóállomáshoz csatlakoztatod, minden szükséges portot megkapsz, beleértve a LAN-t, a VGA-t, a HDMI-t, a standard USB 3.2-t, az USB-C portot a töltéshez és az SD kártyaolvasót. A ZenBook 3 UX391 laptophoz minden otthoni és irodai eszköz könnyen összekapcsolható.


Windows Hello

Az ASUS ZenBook 3 UX391 laptopba való bejelentkezés még nem volt ennyire könnyű és egyszerű a Windows Hello technológiának és az érintőpadba beépített ujjlenyomat-olvasónak köszönhetően. Ezentúl a jelszót nem kell minden alkalommal beírnod, amikor szeretnél bejelentkezni - elég csak egyetlen érintés.

ASUS ZenBook UX391


ASUS ZenBook UX391

Harman Kardon hangzás

Az ASUS ZenBook 3 UX391 négy különálló, kiváló minőségű hangsugárzóval rendelkezik, amelyek valódi térhangzást biztosítanak. Ennek köszönhetően olyan hangminőséget élvezhetsz, mintha moziban ülnél. A különleges, négycsatornás, intelligens erősítő maximális, nulla torzítású hangerőt biztosít a kiváló, tiszta hangzás érdekében.


Paraméterek

RAM memória mérete
8 GB Kész!
Processzor modell szám
Intel Core i7 8550U Kaby Lake R Kész!
Processzor frekvencia
1,8 GHz (1 800 MHz) Kész!
Tárhely típusa
SSD Kész!
Kijelző mérete
13,3" Kész!
Tárolókapacitás (HDD + SSD)
512 GB Kész!
Felszereltség
Világító billentyűzet, Ujjlenyomat-olvasó, Operációs rendszerrel Kész!

Processzor

Processzor típusa
Intel Core i7 Kész!
Processzor modell szám
Intel Core i7 8550U Kaby Lake R Kész!
Processzormagok száma
4 × Kész!
Processzor frekvencia
1,8 GHz (1 800 MHz) Kész!
Core boost frekvencia
4 GHz (4 000 MHz) Kész!
Cache Processzor
8 MB Kész!

Rendszermemória

RAM memória mérete
8 GB Kész!
Memória frekvencia
2 133 MHz (2,13 GHz) Kész!

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája
Intel Kész!
Videókártya modell
UHD Graphics 620 Kész!

Operációs rendszer

Operációs rendszer
Windows 10 Home Kész!

Merevlemez

Tárhely típusa
SSD Kész!
Tárolókapacitás (HDD + SSD)
512 GB Kész!

Felszerelés

Felszereltség
Világító billentyűzet, Ujjlenyomat-olvasó, Operációs rendszerrel Kész!
Webkamera
720 p Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás
50 Wh Kész!
Cellák száma
Kész!

Kialakítás

Ház anyaga
Fém (unibody) Kész!
Üzemmód
Klasszikus laptop Kész!

Tömeg

Tömeg
1 kg Kész!

Méretek

Szélesség
311 mm Kész!
Maximális magasság
12,9 mm Kész!
Mélység
213 mm Kész!

Billentyűzet kiosztás

Billentyűzet kiosztás
Magyar Kész!

Termékszéria

Notebook sorozata
Asus ZenBook Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:
» További SSD laptopok

» További Asus laptopok

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

A megrendelt terméknél azt írták hogy magyar nyelvű. Az indításkor cseh nyelven írt, ahol lehetett magyar nyelvet választani megtettem, mégsem magyarul kommunikál.

Kérdések és válaszok: ASUS ZenBook S UX391UA-EG030T Kék
Kiegészítők: ASUS ZenBook S UX391UA-EG030T Kék
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ