30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

Sahara barnító napolaj - 150ml

Termékkatalógus
Sahara barnító napolaj - 150ml
3,0 1 értékelés
Napolaj - arcra, 6 SPF védőfaktor - 9 266,67 Ft/1 l
Kód:  KSPL2096 Termékszám:  8592297000846

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sahara barnító napolaj - 150ml

A 6 faktoros Sahara napolaj eredményesen veszi fel a harcot az UVA és az UVB sugárzás ellen, megóvva bőrét a károsodástól és az idő előtti öregedéstől. Ha gyorsabb barnulásra vágyik, de továbbra is meg akarja őrizni bőre hidratáltságát és meg akarja védeni a szabadgyökök jelentette veszélytől, a Sahara olaj kiváló választás. A készítményt olyan, egzotikus olajokkal dúsították, mint az arany pálma, a makadámia, a kókusz vagy a sárgarépa olaj. Kényeztesse bőrét a Sahara termékekkel, és élvezze csodálatosan bronzbarna bőrét!

Alkalmazás

Alkalmazza száraz bőrőn még a napozás megkezdése előtt. Ne permetezze közvetlenül az arcára, helyette tegyen egy adag napolajat a tenyerébe, és finoman oszlassa el, elkerülve a szem környékét.  Egy átlagos testalkatú felnőtt teljes védelméért egy alkalommal körülbelül 36 grammot, azaz 6 teáskanálnyi olajat ajánlott felvinni. 

Összetevők:

Paraffinum liquidum, Isopropyl myristate, Homosalate, Octocrylene, Butyl methoxydibenzoylmethane, PPG-15 stearyl ether, Tocopheryl acetate, Parfum, Eleais guineensis oil, Arachis hypogaea oil, Daucus carota sativa root extract, Beta carotene, Tocopherol, Lecithin, Oil, Macadamia ternifolia seed oil, Carthamus tinctorius seed oil, Prunus amygdalus dulcis oil, Linoleic acid, Glyceryl stearate, Glyceryl oleate, Alpha isomethyl ionone, Coumarin, Citric acid, BHT

Legfontosabb jellemzők

  • 6-os védelmi faktor
  • Gyorsítja a barnulást
  • Védelem a szabadgyököktől
  • Elősegíti a bőr hidratáltságát
  • Egzotikus olajokat tartalmaz: - az arany pálma, makadámia, kókusz és sárgarépa
  • Egyszerű alkalmazás
  • Vízálló
  • Dermatológiailag tesztelt
 

Paraméterek

Űrtartalom
150 ml Kész!
Védőfaktor
6 SPF Kész!
Használható
Napozáshoz Kész!
Termék típusa
Olaj Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
150 ml Kész!

Védőfaktor

Védőfaktor
6 SPF Kész!

Termék típusa

Használható
Napozáshoz Kész!
Termék típusa
Olaj Kész!
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sahara barnító napolaj - 150ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SAHARA Olej na opalování SPF 6 150 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SAHARA Olej na opaľovanie SPF 6 150 ml.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ