A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení ApF HU

Canon imageFORMULA DR-M260

Termékkatalógus
Canon imageFORMULA DR-M260
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Szkenner - A4, asztali, lapbehúzós és dokumentum szkenner, adagolóval, duplex, ADF, nagy sebességű szkennelés, optikai felbontása 600 x 600 DPI, szkennelési sebesség akár 60 oldal/perc, szövegek szkennelése, súlya 3,6 kg, USB 3.1 csatlakozás
368 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  QN135f3 Termékszám:  2405C003 Gyártó honlapja:
Canon imageFORMULA DR-M260 368 990 Ft Utolsó termék a raktáron
Vásárlás

Canon imageFORMULA DR-M260

A Canon imageFORMULA DR-M260 szkenner egy rendkívül produktív, kompakt szkenner nagy mennyiségű dokumentumok megbízható szkenneléséhez. A robusztus kialakításnak, a nagy sebességnek és a professzionális szoftvercsomagnak köszönhetően, amely zökkenőmentesen integrálódik a Microsoft SharePoint-ba, a szkenner előnyös az irodai és munkacsoportok számára.

A Canon imageFORMULA DR-M260 szkenner legfontosabb jellemzői

  • A legmagasabb színszkennelési sebesség az osztályban 120 fps-ig terjedelem/ perc (60 oldal / perc)
  • Ergonomikus kialakítás akár 7500 beolvasott kép kezelésére naponta
  • Kompatibilis a Windows, Mac és Linux rendszerekkel
  • Kompakt kialakítás és magas termelékenység
  • Tiszta LCD, 5 soros kijelzővel
  • Automatikus dokumentumadagoló ADF
  • Legmagasabb papírkezelési megbízhatóság
  • A médiumok széles skálájának (fizetési kártyák, útlevelek) kétoldalas szkennelése...)
  • A Windows és a Linux operációs rendszerek támogatása



Robusztus kialakítás a gyors szkenneléshez

A robusztus Canon imageFORMULA DR-M260 szkenner kialakítás 80 lapos adagolót tartalmaz, amelyben vegyes kötegelt dokumentumokat helyezhetsz el. A DR-M260-at úgy tervezték, hogy kivételesen megbízható papíradagolással rendelkezik, és különböző típusú hordozókat szétválasztja legyen akár vastag, vagy vékony papír. Lehetőség van bank- és egyéb kártyák és egyéb nem szabványos dokumentumok szkennelésére is. A szkenner naponta 7500 képig terjedő terhelésnek felel meg, és tartalmazza a nagy terhelésre és megbízható papírmozgásra tervezett adagolóhengereket. Az eszköz rendkívül tartós és képes ellenállni a nagy munkaterhelésnek.

Intuitív szoftver

A Canon imageFORMULA DR-M260 szkenner könnyen használható szoftverrel rendelkezik a problémamentes szkenneléshez és a dokumentumkezeléshez. A CaptureOnTouch szoftver intuitív felülettel rendelkezik, és támogatja az összes általános dokumentumformátumot, például a PDF, a TIFF, a JPEG, a BMP és a PowerPoint. A CapturePerfect szoftver megkönnyíti a kötegelt szkennelést és a dokumentumok feldolgozását egy mappába való mentéshez, e-mailben történő elküldéséhez vagy a SharePoint alkalmazásba történő átvitelhez. A csúcsminőségű Kofax VRS képalkotó szoftver is megtalálható rajta.


Paraméterek

Összehasonlít
Szkenner felbontása
600 x 600 DPI Kész!
Színmélység
24 bit Kész!
Szkennelési sebesség
60 oldal/perc Kész!
Csatlakozás
USB 3.1 Kész!

Szkenner felbontása

Szkenner felbontása
600 x 600 DPI Kész!
Színmélység
24 bit Kész!

Szkennelési sebesség

Szkennelési sebesség
60 oldal/perc Kész!

Csatlakozás

Csatlakozás
USB 3.1 Kész!

Dokumentum maximális mérete

Dokumetum maximális mérete
A4 Kész!

Szkennelési beállítások

Szkennelési lehetőség
Szövegek Kész!

Méretek

Szélesség
28,5 cm Kész!
Mélység
17,8 cm Kész!
Magasság
18 cm Kész!
Tömeg
3,6 kg Kész!
Több paraméter

A Canont 1933-ban alapították. Eredeti neve "Hordozható optikai laboratórium" volt. A japán vállalat székhelye a megalakulása óta a fővárosban, Tokióban található. A Canon elsősorban fényképezőgépek és fényképezőgép kiegészítők gyártásával foglalkozik. Jelenleg az egyik meghatározó szereplője ennek a területnek. A professzionális digitális tükörreflexes fényképezőgépek meghatározzák a szakma lényegét.

A Canon állítása, miszerint ő a világ vezető innovátora és a képalkotási megoldások szállítója, abszolút nem túlzás. A digitális fényképezőgépek és videokamerák mellett a vállalat irodai berendezések, főként nyomtatók és fénymásolók gyártásával is foglalkozik.

Megjegyzés:

Ha a termékparaméterekben nincs "a csomag tartalmazza" mező ami kifejezetten az adat- vagy USB-kábelre hivatkozik, akkor a csomag nem tartalmazza a kábelt, és azt külön kell megvásárolni.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Canon imageFORMULA DR-M260 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon imageFORMULA DR-M260. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Canon image FORMULA DR-M260. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon imageFORMULA DR-M260. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon imageFORMULA DR-M260.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ