AP+ nový vizuál Shop roku

Celtek Tiedye Fly M

Termékkatalógus
Celtek Tiedye Fly M
Síkesztyű Férfi vízálló sí, vel. M
Kód:  SPT3129 Termékszám:  844096055915

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Celtek Tiedye Fly M

Töltsön el egy napot a lejtőkön alacsony hőmérsékleten megszerzéséhez szükséges megbízható és funkcionális ruházatot, ami télen kap egy esélyt, hogy elrontani a szórakozását. Hogy tudatában voltak az alapítók a márka Celtek maguk jártasak snowboardosoknak. Celtek kesztyű ezért folyamatosan újítások, hogy nyújtani ügyfeleinek kiváló védelmet és kényelmet kéz minden helyzetben. Figyelmet fordítottak a design. Hála együttműködve vezető tervezők vannak ellátva kesztyű Celtek színes motívumok, elegáns tervez és vidám képek, így azok között sport kesztyű összetéveszthetetlen egyedi.

legfontosabb jellemzői

  • Vízálló, de lélegző - miatt a felszíni DWR bevonat nem engedi vizet, de fel van szerelve egy membrán 15K Storm Dry Insert, hogy elvezeti az izzadságot, és tartja a kezét az ideális hőmérsékletű környezetben
  • Palm terület tele van szintetikus bőr bőr tulajdonságai marhahús
  • Elpusztíthatatlan nyomtatás - ún. Valójában a DNS festék felszívódik karton, így a nyomat nem fakulnak, és a nesloupne
  • Ellátva levehető pánt

forradalmi kesztyű

Kesztyű Celtek a piacon évek óta tetején népszerűsége. Ezek célja, hogy segítse őket a szokásos tevékenységeket nem kell levetkőzni. Külön varrott hüvelyk- és mutatóujjával javítja a motoros aktivitás a kesztyű könnyen köszönhetően kapcsolja őket kötelező erejűek vagy döntetlen a cipőfűző, így is tökéletes tapadást pálcika. A többi kesztyű célja, mint kesztyű, az ujjak keresztül érintkezik egymással hőt és ezáltal növeli a meleget.Kesztyű sorozat Trippin tervezték együttműködve tervező Matt Franchi.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Celtek Tiedye Fly M Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Celtek Tiedye fly M. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Celtek Tiedye fly M. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Celtek Tiedye Fliegen M. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Celtek Tiedye Fliegen M.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ