Shop roku Akvizice ApF HU

Creative iROAR

Termékkatalógus
Creative iROAR
Bluetooth hangszóró - vezeték nélküli, Bluetooth, akár 20 órás üzemidő
Kód:  JJ123p7k Termékszám:  70SB163000001 Gyártó honlapja:

Creative iROAR


Az iRoar egyesíti a vezeték nélküli technológiát a kiváló minőségű hanggal, és az egyedülálló modularitással és testreszabhatósággal. Nehéz lenne méltó ellenfelet találni számára bármiben, legyen az akusztikus teljesítmény, skálázhatóság, az intelligens SB-Axx1 hang processzor vagy a vezető operációs rendszerekkel, az Android-dal és iOS-sal történő együttműködés. Minden tökéletesen finomhangolt és csak az utasításaidat várja. A neves zenész és producer, Wyclef Jean pártfogása, és a tekintélyes CES 2016 Innovációs Díj is jól mutatja az iRoar képességeit.


Legfontosabb jellemzői

  • Elképesztő, 20 órás üzemidő
  • Telefonok és tabletek töltése micro USB porton keresztül
  • Optikai bemenet TV vagy játékkonzol csatlakoztatására
  • Öt hangszóró és egy pár izmos erősítő (bi-amp)
  • Előre beállított módok különféle feladatokhoz
  • Lejátszás és vezérlés  Android és iOS telefonokon keresztül
  • Bluetooth párosítás (Multipoint), és NFC
  • 2× (binaurális) mikrofon kihangosított telefonáláshoz és konferencia hívásokhoz
  • Egyszerűen csatlakoztatható számítógéphez aszinkron USB útján
  • Kiegészíthető egy másik egységgel, mélynyomóval, vagy külső mikrofonnal

Tökéletes együttműködés

Telefonok és tabletek csatlakoztatásához az iRoar Bluetooth 3.0-val van felszerelve. A felső oldalán található széles NFC sávnak köszönhetően a párosítás nagyon egyszerű, csak érintsd meg a fekete szegélyt, és azonnal készen áll a lejátszásra. A Creative Multipoint segítségével egyidejűleg két Bluetooth eszközt is csatlakoztathatsz, hogy szabadon átirányíthasd a lejátszást. A berendezésből természetesen nem hiányozhat az APTX streaming kodek, és a klasszikus MP3 és WAV formátumok mellett az egyre népszerűbb AAC szabványt is támogatja.

Az Android és iOS eszközök felhasználói számára még jó adag extra funkció érhető el. A grafikus equalizer segítségével testreszabhatod a hangot, valamint beállíthatod a térhatást a 360°-os hang bármely szegmensének finomhangolásával, ezen kívül a Dialog+ opcióval javíthatod a zenék, filmek és játékok érthetőségét. Közvetlenül a mobiltelefonodról is elérheted a hangszóró memóriakártyáját, és az egy fájlos lejátszást, valamint a hangszóró mikrofonjával történő hangrögzítést is vezérelheted.


Zene mindenek felett

A szilárd ház két erősítőt rejt, amelyek teljes teljesítménye több, mint 40 W, és amelyek függetlenül működtetnek két 1,5" magassugárzót és egy 2,75" -es középmagas hangszórót (bi-amp). A készülék két oldalán elhelyezett passzív sugárzó gondoskodik a hangsáv alsó spektrumáról. Az egész rendszer kiváló stabilitást, precíz és hű hangreprodukciót eredményez. A készülékhez külön vásárolható mélynyomó, amely képes automatikusan kapcsolódni a készülék alján elhelyezett bővítő csatlakozón keresztül. Amellett, hogy kiemeli a mély hangokat, gondoskodik a mobil egység beépített akkumulátorának töltéséről is.


Intelligens töltő és vezérlő rendszer

A beépített lítium-ion akkumulátor, amelynek kapacitása 9000 mAh, nemcsak akár 20 órányi lejátszást bír, de képes tölteni a hordozható eszközöket Micro USB porton keresztül (max. 1.5 A). A rendszer érintőképernyős kezelőszervei nagyon intuitívok, és egyes elemei az éppen aktív funkcióknak és üzemmódnak megfelelően kapcsolnak be és ki. A kezelő tökéletesen képben lesz a narancs LED-mátrix kijelzővel, amely a működési módot, vagy a hangerőt mutatja.


További információk:

Vezeték nélküli kapcsolat:
Bluetooth v3.0 + NFC + Multipoint
Profilok: A2DP, AVRCP, HFP
Kodekek: AAC, APTX, SBC, APTX-LL

Aszinkron átvitel USB-n keresztül:
Mintavétel: akár 24bit / 48kHz
PC: Windows XP / Vista / 7/8/8.10/01
Apple Mac kapcsolat Bluetooth vezeték nélküli sztereó funkcióval

Optikai bemenet:
Mintavétel: akár 24bit / 96kHz PCM

Standard tartozékok:
USB kábel
Hordtáska
Hálózati adapter

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Creative iROAR
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Creative iROAR. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Creative iROAR. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Creative iROAR. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Creative iROAR.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ