Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Akvizice ApF HU

Crucial MX300 2TB

Termékkatalógus
Crucial MX300 2TB
SSD meghajtó - 2.5", SATA III, olvasás akár 530MB/s, írás akár 510MB/s, véletlenszerű olvasás 92000 / írás 83000 IOPS, Micron® 3D TLC NAND technológia, Acronis® True Image HD, 7mm
Kód:  CR006z4j Termékszám:  CT2050MX300SSD1 Gyártó honlapja:

Crucial MX300 2TB

Évekre szólóan növelje rendszere sebességét, állóképességét és hatékonyságát a Crucial MX300 SSD -vel. Másodpercek alatt olvassa be az adatokat és a legnagyobb teljesítmény igényű alkalmazásokon is csak száguldjon végig a 2TB SSA-val. Ha egy gyors és nagy kapacitású meghajtót keres, válassza ezt a csodálatos tulajdonságokkal rendelkező meghajtót. Hozza ki a legtöbbet a számítógépéből szinte minden teljesítményt befolyásoló összetevő használatával.

Legfontosabb jellemzők

  • SSD kiegyensúlyozott és vonzó paraméterekkel (kapacitás 2 TB)
  • Nagy sebességű írás / olvasás, szekvenciális és véletlen műveletekkel
  • Natív Write Acceleration a gyorsabb működés állandó terhelésnél
  • Akár 90% -kal kevesebb energiafelhasználás, mint a hagyományos meghajtók esetében
  • Hardveres titkosítás (256bit. AES, TCG Opal 2.0, IEEE-1667)
  • Hirtelen áramkimaradás és a túlzott melegedés elleni védelem
  • Acronis True Image HDA klónozó szoftver

Azonnali rendszerteljesítmény javulás

A Crucial MX300 eléri az olvasánál az 530 MB/perc, írásnál az 510 MB/perc sebességet minden file típus esetében, így alapvetően folyamatosan, majdnem szünet nélkül tud adatot beolvasni. csökkentve a betöltési időt és könnyedén felgyorsítva a kívánt applikációk használatához szükséges rendelkezésre állást. Ezen felül, a mi Dynamic Write Acceleration technológiánk  biztosítja a megbízható és gyors módszert az adatok írására, így a teljesítmény nem csökken még a folyamatos használat során és a meghajtó teljes élettartama alatt sem.

Egyéb termék előnyök

 A figyelemreméltó mennyiségű,  összesen ennyi bájt, az az 400TB írásra használható tárhely kapacitással rendelkezik, a Crucial MX300 a Micron 3D NAND -dal együtt lett tervezve, hogy évekig biztosítsa a nagy sebességű működést. A 3D NAND nagyobbb NAND cellákat használ, hogy növelje a teljesítményt és az élettartamot. Az Extreme Energy Efficiency ( A Kivételesen Hatékony Energiamegtakaítás) technológiával a Crucial MX300-on belül csökkenti az aktív energia felhasználást, amelyet a meghajtó felhasznál a működéséhez. A Crucial MX300 meghosszabbítja a laptop akkumulátorok élettartamát a 0.075W energia felhasználással, összehasonlítva a szokásosan használt merevlemezzel, ahol 6.8 W az energiafelhasználás.. A meghajtót adaptív hővédelem technológiával is védik, amely dinamikusan végzi a beállításokat a meghajtóhasználat függvényében. Ez így több, mint 90%-al hatékonyabb, mint az általánosan használt merevlemeznél.

Cégeknek kiváló

A Crucial MX300 megfelelő a vállalati szférában való használatra is a teljes körűen alkalmazható védelmi funkcióknak köszönhetően. Védje meg az érzékeny adatait a hackerektől és a tolvajoktól a 256 bites AES hardver alapú  titkosítással, ami szintén népszerű a bankoknál és a kórházaknál. Ezen felül, rendelkezésre áll még a RAIN technológia, az Exclusive Data Defense Technnology,(  Exlusív Adatvédelmi Technológia)  és a tartósságra való törekvés az SSD formai kialakításánál. A Crucial MX300 az egyike azon kevés számú meghajtónak, amelyek megfelelnek a Microsoft eDrive.IEEE-1667-hez és a TCGOpal 2.0 kriptográfiához.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Crucial MX300 2TB
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Crucial MX300 2TB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Crucial MX300 2TB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Crucial MX300 2 Terabyte. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Crucial MX300 2 Terabyte.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ