A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU ApF HU

FOREO LUNA play Arctisztító Kefe Purple

Termékkatalógus
FOREO LUNA play Arctisztító Kefe Purple
Tisztítókészlet Akár 35-ször higiénikusabb, mint a hagyományos nejlon sörtés tisztítókefék, nem tölthető, az egyes készülékek akár 100 használatig is kitartanak
Kód:  FOR017 Termékszám:  F7221
FOREO LUNA play Arctisztító Kefe Purple Megszűnt

FOREO LUNA play Arctisztító Kefe Purple

A világ legkisebb T-Sonic™ arctisztító készüléke! Frissítsd fel eszköztáradat a LUNA™ play készülékkel, és élvezd a puha, sima és ragyogó bőr előnyeit. A T-Sonic™ a puha szilikon érintőpontokon akár 8000 pulzáló mozgást végez percenként, ami eltávolítja a szennyeződések és a zsír 99,5%-át*, valamint a smink maradványát, így tisztítja, ragyogóbbá varázsolja a bőrt és kiegyengeti a bőrszínt. A nem tölthető LUNA™ akár 100 használatra is alkalmas, így ideális betekintést nyújt a T-Sonic™ tisztítórendszer lenyűgöző bőrápolási előnyeinek világába.

• 2 zónás arctisztító sörte minden bőrtípusra 
• Finom szilikon érintőpontok 
• Rendkívül utazásbarát - vattapamacs méretű 
• A nem tölthető akkumulátor akár 100 használatig kitart 
• 1 sebesség és intenzitás 
• T-Sonic™ technológia 8000 pulzáló mozgással percenként 
• Hipoallergén, testbiztos és nem porózus szilikon, amely könnyen tisztítható és megakadályozza a baktériumok lerakódását 
• 35-ször higiénikusabb, mint a nejlon tisztítókefék 
• Könnyű és könnyen hordozható 
• Teljesen vízálló

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: FOREO LUNA play Arctisztító Kefe Purple
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FOREO LUNA play čisticí kartáček na pleť fialový. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si FOREO LUNA play Kefka na čistenie pleti, odtieň Purple. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FOREO LUNA play Gesichtsreinigungsbürste Purple. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte FOREO LUNA play Gesichtsreinigungsbürste Purple.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ