Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Hamarosan bemutatjuk - Nintendo Switch

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Nintendo
(6)
Játék és filmsorozat
Super Mario
(3)
Tini nindzsa teknőcök
(2)
ACE COMBAT 7
(1)
Demon Slayer
(1)
Ghostbusters
(1)
Szűrés
59 termék
Flashback 2 - Limited Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland - A legendás Flashback végre visszatér modern grafikai feldolgozással és továbbfejlesztett játékmenettel, ráadásul az eredeti alkotó vezetése alatt!
Előrendelési ár
19 590 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: NSW1221
Paper Mario: The Thousand-Year Door - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland - A Nintendo GameCube klasszikus Paper Mario: The Thousand-Year Door visszatér Nintendo Switch-re továbbfejlesztett grafikával! Csatlakozz Mario és barátai RPG-kalandjához, hogy felfedezd a Thousand-Year Door legendás ősi kincsét. Vajon Mario teljesíteni tudja a küldetést, vagy összeomlik a nyomás alatt?
Előrendelési ár
23 690 Ft
Megjelenés dátuma: május 23, 2024
Termékkód: NSW1370
Luigis Mansion 2 HD - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland
Előrendelési ár
23 790 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: NSW1319
Luigis Mansion: Dark Moon Remaster - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland
Előrendelési ár
22 890 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: NSW1240
Biomutant - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Posztapokaliptikus, nyílt világú Kung-fu RPG, amely egyedülálló harcművészeti stílusú küzdőrendszerrel ötvözi a közelharcot, a lövöldözést és a mutánsképességeket.
Előrendelési ár
14 790 Ft
Megjelenés dátuma: május 14, 2024
Termékkód: NSW1232
Luigi's Mansion 2 HD - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland - Ebben a grafikailag feljavított kalandjátékban az Evershade Valley kísértetjárta helyszínekre indulsz, ahol hemzsegnek a kellemetlen szellemek. Luigi szerencsére rendelkezik a megfelelő felszereléssel, hogy elbánjon velük.
Előrendelési ár
23 690 Ft
Megjelenés dátuma: június 27, 2024
Termékkód: NSW1371
Freaks and Geeks Wireless Controller - Hogwarts Legacy Landscape - Nintendo Switch
Kontroller - Nintendo Switch platformhoz, vezeték nélküli csatlakozás, USB-C (a vezérlőn), integrált elemek, vibráció, analóg stick, egyéni gomb-hozzárendelés, többszínű kivitel
Előrendelési ár
16 390 Ft
Várható időpont: április 2024
Termékkód: FraGe002b
Lunar Lander Beyond Deluxe - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és kaland - A Pegasus Corporation újonnan kinevezett kapitányaként színes pilótákat, eklektikus tanácsadókat és korszerű leszállóegységeket kell irányítanod egy sor kihívást jelentő küldetésen keresztül. Szállíts rakományt, szerezz nyersanyagokat és mentsd meg a bajba jutott pilótákat, miközben a holdak és bolygók titokzatos univerzumában navigálsz
Előrendelési ár
20 290 Ft
Megjelenés dátuma: április 26, 2024
Termékkód: NSW1350
Hellboy: Web of Wyrd Collectors Edition - Nintentdo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és kaland - A Dark Horse Comics és a Hellboy alkotójával, Mike Mignolával együttműködve készült, eredeti történettel rendelkező, roguelike akciójáték. Amikor egy B.P.R.D.-ügynök eltűnik, Hellboy-t elküldik nyomozni, ami Wyrd mélységeibe vonzza. A gyűjtői kiadás tartalmaz egy exkluzív 112 oldalas artbook-ot, amely Mignola videojátékhoz készített grafikáit tartalmazza, és a fizikai játékkal együtt egy gyűjtői dobozba csomagolva kapható.
Előrendelési ár
16 090 Ft
Megjelenés dátuma: május 3, 2024
Termékkód: NSW1343
Teenage Mutant Ninja Turtles Arcade: Wrath of the Mutants - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - Csatlakozz Leonardóhoz, Raffaellóhoz, Donatellóhoz és Michelangelóhoz ebben az izgalmas arcade verekedős játékban, amelyet a Teenage Mutant Ninja Turtles: Turtles in Time ihletett. Küzdd át magad Coney Islanden, az X dimenzión és azon túl, hogy legyőzd a Foot klánt és főellenségedet, Shreddert!
Előrendelési ár
13 090 Ft
Megjelenés dátuma: április 23, 2024
Termékkód: NSW1363
Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG
Előrendelési ár
23 990 Ft
Megjelenés dátuma: április 23, 2024
Termékkód: NSW1324
Endless Ocean Luminous - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor - Vegyél egy mély lélegzetet, és merülj el a Veiled Sea vizében, egy eddig feltáratlan területen, ahol minden merüléssel valami újat fedezhetsz fel. Több mint 500 tengeri élőlényfajjal találkozhatsz, és mindent megtudhatsz róluk, amit tudni kell. Néhányukról még azt is feltételezik, hogy kihaltak vagy mitikusak!
Előrendelési ár
20 090 Ft
Megjelenés dátuma: május 2, 2024
Termékkód: NSW1364
UFO Robot Grendizer: The Feast of the Wolves - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - Készülj fel egy felejthetetlen kalandra Grendizerrel, a híres óriásrobottal. A kultikus anime-sorozatból készült akció-kalandjáték Go Nagai eredeti munkájának világába varázsol.
Előrendelési ár
19 590 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: NSW1222
Blood Bowl 3 Brutal Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és sport - Brutális, őrült, taktikai... ez a BLOOD BOWL! A halál ikonikus sportja fantasy futballal teli új videojátékkal tér vissza, amely hű a társasjáték legújabb szabályaihoz és annak új tartalmához.
Előrendelési ár
17 790 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: NSW763
Lord of the Rings - Gollum - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - The Lord of the Rings: Gollum A Gyűrű Szövetsége™ eseményeivel egy időben játszódik. Ez egy akció-kalandjáték és epikus interaktív élmény. A titokzatos Gollumot fogod játszani, amint veszedelmes útra indul, és tanúja leszel annak, hogyan érett meg arra, hogy Középfölde legerősebb karakterévé váljon.
Előrendelési ár
17 890 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: NSW140
Tip-Top Table Tennis Kit - Játék és kiegészítőcsomag Nintendo Switch-hez
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja sport, árkád és party - Tartalmaz 2 pingpongütőt, állítható hálót, pingponglabdát és a Tip Top Table Tennis for Switch digitális kódját. A Tip Top Table Tennis egy realisztikus pingpong élmény az egész család számára, számos izgalmas játékmóddal!
Előrendelési ár
12 990 Ft
Megjelenés dátuma: június 21, 2024
Termékkód: NSW1015sp21
Wrath: Aeon Of Ruin - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Te külföldi vagy. Egyszer áthajóztál az Időtlen tengeren, és most egy haldokló világ partjainál találod magad. A mindent elborító sötétségből egy fehér köpenyes alak bukkan elő, a Kóbor Lelkek Pásztora, aki azt a nehéz feladatot adja neked, hogy vadásszd le az Óvilág megmaradt őrzőit. Be kell merészkedned a hatalmas sötétségbe, és fel kell tárnod az ősi romokat, fel kell fedezned elfeledett titkokat, és meg kell küzdened az ott leselkedő rémségekkel.
Előrendelési ár
12 090 Ft
Megjelenés dátuma: május 31, 2024
Termékkód: NSW1337
Diesel Legacy: The Brazen Age - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - Kézzel rajzolt 2v2 harci játék - négy játékos két csapatban. Minden gyönyörű jelenet három sávot tartalmaz, amelyek között szabadon mozoghatsz, és még akkor sem ér véget a harc, ha egy játékos vereséget szenved! Dolgozzatok együtt, hogy meghosszabbítsátok a kombókat, hárítsátok a síron túli támadásokat, csatornázzátok a lényeteket, hogy segítsétek a csapattársatokat, és biztosítsátok a dupla kiütést!
Előrendelési ár
11 790 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: NSW1301
Shin Megami Tensei V: Vengeance - Nintentdo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG és kaland - A Shin Megami Tensei V: Vengeance játékban teljes egészében átélheted a Shin Megami Tensei V történetét, egy új, az eredeti játékban el nem mesélt cselekményben. A játék rengeteg új területtel, démonokkal és zenékkel bővült ki, miközben könnyebben hozzáférhető játékmenettel, továbbfejlesztett harcrendszerrel, új démonélményekkel szolgál, és a terep még alaposabb felfedezését kínálja.
Előrendelési ár
29 390 Ft
Megjelenés dátuma: június 14, 2024
Termékkód: NSW1358
Numskull Slimer Case - Ghostbusters
Nintendo Switch tok - kemény tok, hely a kártyák számára, szellemirtók motívum, mérete 60 × 250 × 110 mm (Ma×Sz×Mé), fekete és sárga kivitel
Előrendelési ár
7 990 Ft
Várható időpont: április 19, 2024
Termékkód: GMERCHc2354
Sonic X Shadow Generations - Nintentdo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja árkád - Játssz Shadow the Hedgehog szerepében egy vadonatúj történetkampányban, eddig soha nem látott képességekkel és készségekkel. Amikor Shadow ősellensége, Black Doom újra felbukkan, és azzal fenyeget, hogy átveszi a világuralmat, Shadownak saját múltjába kell utaznia, fájdalmas emlékekkel kell szembenéznie, ismerős ellenségekkel kell szembenéznie, és egy új erőt kell felfedeznie, hogy megmentse a világot, és bebizonyítsa, miért őt tartják a végső életformájú lénynek!
Előrendelési ár
27 290 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: NSW1341
Hotel Life - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor
Előrendelési ár
13 890 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: NSW1174
Whisker Waters - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland - A Whisker Waters egy kedves RPG-kaland, amely egy varázslatos világban játszódik, ahol a könnyű fantasy műfaj a horgászás témájával vegyül. Készítsd el saját, egyedi macskás karakteredet, és indulj el egy olyan pajkos horgászexpedícióra, amilyet még nem látott a világ.
Előrendelési ár
14 190 Ft
Megjelenés dátuma: április 26, 2024
Termékkód: NSW1385
Wild Bastards - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - A Void Bastards és a Card Hunter mögött álló tapasztalt fejlesztőcsapattól származó Wild Bastardsban utazhatsz bolygóról bolygóra, miközben tizenhárom űrbűnözőből álló csapatot bővítesz, irányítasz és vezetsz, amelyek mindegyike egyedi fegyverrel, egyedi különleges képességgel és eredeti karakterképesség-fával büszkélkedhet. Gyűjts zsákmányt minden bolygón, és vegyél részt a helyiekkel folytatott intenzív, testközeli tűzharcokban.
Előrendelési ár
16 490 Ft
Várható időpont: szeptember 2024
Termékkód: NSW1379

Hamarosan bemutatjuk - Nintendo Switch

Minden, amit tudunk (speciális)Nintendo Switch 2/Pro – Minden, amit tudunk (ELŐNÉZET) A Nintendo Switch hibrid konzol új verziójáról gamer körökben már évek óta pletykálnak. Kaptunk már egy tisztán kézi Switch Lite-ot és egy jobb kijelzővel rendelkező Switch OLED-et is, de a Switch 2-ről, vagy ahogyan a konzolt nem hivatalosan titulálják, a Switch...
Ebben a különkiadású cikkben olyan multiplayer játékokat találsz a legkülönbözőbb műfajokból, amelyekben a magas minőség mellett egyvalami közös: ideális választás, ha unod a szólójátékokat, és inkább a barátaiddal együtt szeretnél egy jót játszani.
A japán Nintendo már több mint 40 éve szórakoztatja a világot eredeti játékkonzoljaival, és gyakran meglepő új funkciókkal és innovációkkal. A legújabb, és az eladások és a játékközösség visszajelzései alapján nagy sikert aratott Nintendo Switch egy hibrid konzol, amely...
Jakub NěmecDiablo 2: Resurrected: megjelenési dátum, multiplayer és egyéb információk A Diablo 2 nemcsak az akció-RPG műfaj egyik legendája, hanem az összes számítógépes játék között egy fontos mérföldkő is. Sokak számára ez az egyik legtöbbet játszott cím húsz éve, míg mások csak akkor hallottak róla, amikor a márka harmadik része is hódító útjára...
További cikkek
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ