Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Legnépszerűbb, legjobb zene és tánc játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(107)
DLC tartalom
(9)
Platform
PC
(10)
PlayStation 5
(34)
PlayStation 4
(18)
Xbox Series X
(29)
Xbox Series S
(13)
Xbox One
(25)
Nintendo Switch
(39)
Licenc
Doboz
(91)
Letölthető
(25)
Kulcs
Steam
(4)
Xbox Live
(15)
PS Store
(3)
Origin
(3)
Uplay
(2)
Microsoft Store
(3)
Nintendo eShop
(7)
Műfaj
Akció
(21)
Sport
(13)
Szimulátor
(6)
Kaland
(1)
Versenyzős
(4)
Next-gen optimalizálás
Xbox Series X optimalizálás
(18)
PlayStation 5 optimalizálás
(12)
Szöveg
EN
(112)
DE
(76)
RU
(1)
FR
(4)
ES
(3)
IT
(3)
Zh
(1)
Szinkron
EN
(111)
DE
(54)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés
Úgy gondoljuk, hogy a legjobbat érdemled. Ezen az oldalon a(z) zene és tánc játékok találhatók, a legnépszerűbb terméktől a legkevésbé népszerű felé rendezve. 116 termék közül válogathatsz. Vásárlóink körében jelenleg a(z) Just Dance 2024 - Nintendo Switch örvend a legnagyobb népszerűségnek, amely 11 890 Ft-ért lehet a Tiéd. Amennyiben Téged a vásárlói visszajelzések alapján a legjobb zene és tánc játékok érdekelnek, nézd meg a(z) zene és tánc játékok vélemények és tesztek alapján kategóriát.
116 termék
3,6
Just Dance 2024 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja sport, party és testmozgás - Táncolj és ossz meg izgalmas pillanatokat egész évben minden idők első számú zenei videojáték platformján! A Just Dance 2024 Edition 40 dalt tartalmaz, a legújabb slágerektől a szeretett klasszikusokig.
11 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1230
4,6
Everybody 1-2 Switch - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja árkád és party - Minden egyes találkozás lehetőség a remek szórakozásra! Alkossatok csoportokat, és versenyezzetek számtalan furcsa és csodálatos minijátékban, ahol a léggömböktől kezdve a földönkívülieken át mindent megtalálsz! Ezekben a játékokban a Joy-Con kontrolleredet vagy az okoseszközödet* vicces és különös módokon kell használnod, hogy pontokat szerezz csapatod számára. A hagyományoknak megfelelően itt is a legtöbb pontot gyűjtő csapaté lesz a dicsőség!
5 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1229
4,9 16×
Mario Party Superstars - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja party - A Mario Party Superstars játék a Nintendo Switch-re jelenik meg. Öt társasjátékot kapsz a Nintendo 64 korából, valamint több mint 100 minijátékot a Mario sorozat katalógusából.
Leárazás -14 %
17 890 Ft 20 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW873
5,0
Overcooked! All You Can Eat - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja gyerekeknek és party - A bestiális kooperatív főzés visszatért és remek formában van. A gyűjtemény az Overcooked és az Overcooked 2 továbbfejlesztett változata. Mindkét verzió új játékmechanikát, szinteket hoz 4K és 60 FPS sebességben.
9 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0020
4,7 13×
LEGO Jurassic World - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja akció, kaland, árkád és party - Ismét tökéletes "LEGO" szórakozást nyújt, ezúttal azonban a Jurassic Park környezetéből, amelyet Steven Spielberg legendás film-trilógiájának köszönhetően mindannyian jól ismerünk. Éld át a filmek legjobb pillanatait a gyermekeiddel, hála az elérhető Lego feldolgozásnak. Ráadásul a Nintendo Switch-re készült változat 3 játékbővítményt tartalmaz: Jurassic World DLC Pack - 6 új karakter, 2 új jármű és még sok más | Jurassic Park Trilogy Pack #1 - 3 új karakter és 1 új jármű | Jurassic Park Trilogy Pack #2 - 3 új karakter és 1 új jármű.
Szuper ár
7 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW554
4,5
Fitness Boxing - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja sport és party - Az edzés és alakformálás még sosem volt ilyen egyszerű. A napi edzés 10-40 percet vesz igénybe, normál és gyors mód is elérhető. Sportolj otthon egyedül vagy akár egy barátoddal útközben! A Nintendo Switch Lite konzollal együtt használva egy Joy-Con kontroller-készletre van szükség (külön vásárolható meg).
17 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW096
4,8
Fitness Boxing 2: Rhythm and Exercise - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja sport és party - Kelj fel a kanapéról, és végezz vidám boksz gyakorlatokat az ismerős slágerek ütemére! Csatlakozz a bokszolóhoz, miközben fokozatosan kinyitod a jól ismert slágerek 20 instrumentális változatát. Fogd a Joy-Con vezérlőt, üss és guggolj az egész testet megmozgató gyakorlatsorozatok közben!
Leárazás -9 %
14 390 Ft 15 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW719
4,4
Just Dance 2024 - Xbox Series X|S
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport, party és testmozgás - Táncolj és ossz meg izgalmas pillanatokat egész évben minden idők első számú zenei videojáték platformján! A Just Dance 2024 Edition 40 dalt tartalmaz, a legújabb slágerektől a szeretett klasszikusokig.
11 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0379
4,5
30 in 1 Game Collection Volume 2 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja árkád és party - Minijátékok áradata: Mássz fel, száguldj előre, ugorj magasra, lőj teljes erőből, repülj rakétával vagy akár táncolj harminc egyedi minijátékban, amelyeket hat tematikus szigetre osztottak.
Leárazás -6 %
9 890 Ft 10 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW849
4,6
30 in 1 Game Collection Volume 1 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja árkád és party - Minijátékok áradata: Mássz fel, száguldj előre, ugorj magasra, lőj teljes erőből, repülj rakétával vagy akár táncolj a harminc egyedi minijátékban a hat tematikus sziget között.
9 690 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW849b
4,0
30 Sport Games in 1 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja sport, árkád és party - Egyedülálló parti játék, mely egy csomagban harminc különböző sportot kínál. Hívjátok ki a családot vagy a barátokat, és lássuk, ki lesz a legjobb közületek! Válasszatok olyan játékmódot, amely épp megfelel nektek: Legyen az egy gyors meccs vagy akár bajnokság? Csapatjáték vagy minden játékos magáért? Csak rajtatok múlik, hogyan döntötök - mindenesetre rengeteg különféle sportot fogtok felfedezni.
9 290 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1277
4,8 21×
LEGO Star Wars The Skywalker Saga - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, kaland és party - A három fő trilógia mind a kilenc filmjét tartalmazza, beleértve a nyolcadik és a hamarosan megjelenő kilencedik epizódot, amelyek még nem jelentek meg LEGO játék formájában.
Szuper ár
7 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0047
Rocksmith+ (3 Month Subscription) - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, dobozos változat letöltőkulccsal, Xbox Live kulcs, műfaja party - 3 hónapos előfizetéses szolgáltatás, amely népszerű dalokon keresztül tanítja meg a játékosokat gitározni és basszusgitározni. A Rocksmith+ kompatibilis az akusztikus, elektromos és basszusgitárokkal, és kezdetben több ezer dalt fog tartalmazni, ami a jövőben néhány millió dalra fog emelkedni olyan műfajokból, mint a rock, a klasszikus zene, az indie, az alternatív zene, a hip-hop, a pop, ametál, a country, a latin zene, az R&B és a többi műfaj.
Előrendelési ár
16 590 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0107
Rocksmith+ (3 Month Subscription) - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (digitális, lemezmeghajtóval), dobozos változat letöltőkulccsal, PS Store kulcs, műfaja party - 3 hónapos előfizetéses szolgáltatás, amely népszerű dalokon keresztül tanítja meg a játékosokat gitározni és basszusgitározni. A Rocksmith+ kompatibilis az akusztikus, elektromos és basszusgitárokkal, és kezdetben több ezer dalt fog tartalmazni, amely a jövőben néhány millió dalra fog emelkedni olyan műfajokból, mint a rock, a klasszikus zene, az indie, az alternatív zene, a hip-hop, a pop, a metál, a country, a latin zene, az R&B és még sok más.
Előrendelési ár
16 590 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: MSX1176
Tip-Top Table Tennis Kit - Játék és kiegészítőcsomag Nintendo Switch-hez
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja sport, árkád és party - Tartalmaz 2 pingpongütőt, állítható hálót, pingponglabdát és a Tip Top Table Tennis for Switch digitális kódját. A Tip Top Table Tennis egy realisztikus pingpong élmény az egész család számára, számos izgalmas játékmóddal!
Előrendelési ár
12 890 Ft
Megjelenés dátuma: június 21, 2024
Termékkód: NSW1015sp21
The Smurfs: Village Party - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland és party - Törpapa úgy döntött, hogy egy egyedülálló, játékokkal és versenyekkel teli partit szervez Aprajafalván, és megkért minden törpöt, hogy csatlakozzon az előkészületekhez, és segítsen felejthetetlen társasági eseményt varázsolni. De vigyázat! Hókuszpók máris értesült a buliról, és biztosan mindent megtesz, hogy elrontsa.
Előrendelési ár
15 890 Ft
Megjelenés dátuma: június 6, 2024
Termékkód: NSW1373
The Smurfs: Village Party - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja kaland és party - Törpapa úgy döntött, hogy egy egyedülálló, játékokkal és versenyekkel teli partit szervez Aprajafalván, és megkért minden törpöt, hogy csatlakozzon az előkészületekhez, és segítsen felejthetetlen társasági eseményt varázsolni. De vigyázat! Hókuszpók máris értesült a buliról, és biztosan mindent megtesz, hogy elrontsa.
Előrendelési ár
15 890 Ft
Megjelenés dátuma: június 6, 2024
Termékkód: MSX1586
The Smurfs: Village Party - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland és party - Törpapa úgy döntött, hogy egy egyedülálló, játékokkal és versenyekkel teli partit szervez Aprajafalván, és megkért minden törpöt, hogy csatlakozzon az előkészületekhez, és segítsen felejthetetlen társasági eseményt varázsolni. De vigyázat! Hókuszpók máris értesült a buliról, és biztosan mindent megtesz, hogy elrontsa.
Előrendelési ár
15 890 Ft
Megjelenés dátuma: június 6, 2024
Termékkód: PSV0649
Arcade Game Zone - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja árkád és party Az Arcade Game Zone a játéktermek és szórakoztató központok legjobbjait hozza el a konzolokra. Ez a változatos gyűjtemény összesen negyven minijátékot kínál, köztük harminc híres játéktermi gépek klasszikus videojátékainak hű másolatát, valamint tíz népszerű társasjátékot, például dartsot, asztali focit, biliárdot és bowlingot
Leárazás -20 %
10 190 Ft 12 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1339
Arcade Game Zone - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja árkád és party - Az Arcade Game Zone a játéktermek és szórakoztató központok legjobbjait hozza el a konzolokra. Ez a változatos gyűjtemény összesen negyven minijátékot kínál, köztük harminc híres játéktermi gépek klasszikus videojátékainak hű másolatát, valamint tíz népszerű társasjátékot, például dartsot, asztali focit, biliárdot és bowlingot
Leárazás -13 %
10 990 Ft 12 690 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0615
60 in 1 Game Collection - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja árkád és party - Teszteld a memóriádat, a megfigyelőképességedet vagy a logikus gondolkodásodat hatvan gondosan kiválasztott minijáték gyűjteményében! Ezek nagy többsége támogatja a kooperatív vagy kompetitív játékot akár négy játékos számára, így egyedül, a családoddal vagy akár egy baráti társasággal is nekivághatsz.
15 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1321
Just Dance 2024: Ultimate Edition - Xbox Series X|S Digital
Konzol játék - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja sport, party és testmozgás - Táncolj és ossz meg izgalmas pillanatokat egész évben minden idők első számú zenei videojáték platformján! A Just Dance 2024 Edition 40 dalt tartalmaz, a legújabb slágerektől a szeretett klasszikusokig.
34 490 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2188
Just Dance 2024: Deluxe Edition - Xbox Series X|S Digital
Konzol játék - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja sport, party és testmozgás - Táncolj és ossz meg izgalmas pillanatokat egész évben minden idők első számú zenei videojáték platformján! A Just Dance 2024 Edition 40 dalt tartalmaz, a legújabb slágerektől a szeretett klasszikusokig.
27 590 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2187
Just Dance 2024: Standard Edition - Xbox Series X|S Digital
Konzol játék - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja sport, party és testmozgás - Táncolj és ossz meg izgalmas pillanatokat egész évben minden idők első számú zenei videojáték platformján! A Just Dance 2024 Edition 40 dalt tartalmaz, a legújabb slágerektől a szeretett klasszikusokig.
24 590 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2186

Legnépszerűbb, legjobb zene és tánc játékok

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó zene és tánc játékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább zene és tánc játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb zene és tánc játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: zene és tánc játékok vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ