Doručení zdarma Alzaboxy

Legdrágább u&I Entertainment lövöldözős, FPS és akció játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Műfaj
Akció
(31)
RPG
(3)
Lövöldözős
(9)
Kaland
(2)
Árkád
(8)
Gyerekeknek
(4)
Logikai
(1)
Szűrés
Az oldalon az alábbi u&I Entertainment lövöldözős, FPS és akció játékok kategóriában található legdrágább termékekről kaphatsz bővebb információt. A termékeket a legdrágábbtól a legolcsóbbig rangsoroltuk. Bár ezek nem a világ legdrágább termékei, mégis ebben a legdrágább u&I Entertainment lövöldözős, FPS és akció játékok felsorolásban a kínálatunkban megtalálható luxus termékeket listáztuk. A legdrágább u&I Entertainment lövöldözős, FPS és akció játékok kategóriában számos kiváló termék található, amelyek széles választékban, akár különféle változatokban is elérhetőek. A legdrágább u&I Entertainment lövöldözős, FPS és akció játékok kategóriában mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb terméket.
31 termék
Star Wars Heritage Pack - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja akció - Hét klasszikus STAR WARS játék! Sajátítsd el az erő irányítását Luke Skywalkertől, a Jedi mestertől, vezess gyors Podracert, irányíts elit klón egységet... Mindez és még sok más a STAR WARS Heritage Pack csomaggal!
22 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1316
Bluey: The Videogame - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, árkád, kaland és gyerekeknek - Legyen részed egy vadonatúj történetben, amely 4 interaktív kalandban játszódik le. Ez az első alkalom, hogy ikonikus helyszíneket fedezhetsz fel, mint például a Ház, Játszótér, Patak és egy bónusz tengerparti helyszín. Játszd a tévésorozat kedvenc játékait, mint például a Keep Uppy, Chattermax Chase és sok egyéb mást.
18 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1305
Lunar Lander Beyond Deluxe - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és kaland - A Pegasus Corporation újonnan kinevezett kapitányaként színes pilótákat, eklektikus tanácsadókat és korszerű leszállóegységeket kell irányítanod egy sor kihívást jelentő küldetésen keresztül. Szállíts rakományt, szerezz nyersanyagokat és mentsd meg a bajba jutott pilótákat, miközben a holdak és bolygók titokzatos univerzumában navigálsz
18 190 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1350
5,0
Broforce: Deluxe Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, lövöldözős és árkád - Amikor a gonosz fenyegeti a világot, a világ a Broforce-t hívja: egy alulfinanszírozott, túl erős, katonai jellegű szervezetet, akik kizárólag túlzott erőszakkal működnek. Készüljetek fel akár négy játékossal az akcióra: futás közben lövöldöztök majd több tucat különböző tesóként, és megsemmisítitek a veletek szemben álló terrorista erőket, akik az életünket fenyegetik. A Deluxe Edition tartalma: képregény és soundtrack.
17 990 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1293de
Broforce: Deluxe Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, lövöldözős és árkád, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Amikor a gonosz fenyegeti a világot, a világ a Broforce-t hívja: egy alulfinanszírozott, túl erős, katonai jellegű szervezetet, akik kizárólag túlzott erőszakkal működnek. Készüljetek fel akár négy játékossal az akcióra: futás közben lövöldöztök majd több tucat különböző tesóként, és megsemmisítitek a veletek szemben álló terrorista erőket, akik az életünket fenyegetik. A Deluxe Edition tartalma: képregény és soundtrack.
17 190 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1542de
5,0
The Texas Chain Saw Massacre - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Bújj a hírhedt Slaughter család valamely tagjának vagy annak egyik áldozatának a szerepébe a The Texas Chain Saw Massacre külső nézetes, aszimmetrikus többjátékos horrorjátékban, amely az 1974-es úttörő és ikonikus horrorfilm alapján készült.
16 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0473
5,0
The Texas Chain Saw Massacre - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Bújj a hírhedt Slaughter család valamely tagjának vagy annak egyik áldozatának a szerepébe a The Texas Chain Saw Massacre külső nézetes, aszimmetrikus többjátékos horrorjátékban, amely az 1974-es úttörő és ikonikus horrorfilm alapján készült.
16 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1494
Jurassic Park Classic Games Collection - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és kaland - Valamennyi cím az azonos című népszerű film alapján készült, amely a dinoszauruszok újjáéledésének ábrázolásával és a természet és a tudomány közötti küzdelem üzenetével emberek millióit ragadta magával. Ez a kiadás számos klasszikus címet tartalmaz, és új funkciókkal egészíti ki a játékokat, beleértve az egyes játékok mentési állapotait, új játéktérképeket és különböző javításokat, amelyekkel ezek a címek a játék modern korszakába lépnek! Fedezd fel az Isla Nublart mindegyik kiadásban, és éld át újra a történelmi sorozat izgalmát és feszültségét. Játssz Dr. Alan Grant vagy egyes kiadásokban egy velociraptor szerepében, gyűjtsd be a tojásokat, élj túl veszélyes helyi vadállatokat, állítsd helyre a park áramellátását, gyűjts új fegyvereket, és végül szökj meg!
Előrendelési ár
16 190 Ft
Megjelenés dátuma: június 7, 2024
Termékkód: PSV0668
Jurassic Park Classic Games Collection - Nintentdo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és kaland - Valamennyi cím az azonos című népszerű film alapján készült, amely a dinoszauruszok újjáéledésének ábrázolásával és a természet és a tudomány közötti küzdelem üzenetével emberek millióit ragadta magával. Ez a kiadás számos klasszikus címet tartalmaz, és új funkciókkal egészíti ki a játékokat, beleértve az egyes játékok mentési állapotait, új játéktérképeket és különböző javításokat, amelyekkel ezek a címek a játék modern korszakába lépnek! Fedezd fel az Isla Nublart mindegyik kiadásban, és éld át újra a történelmi sorozat izgalmát és feszültségét. Játssz Dr. Alan Grant vagy egyes kiadásokban egy velociraptor szerepében, gyűjtsd be a tojásokat, élj túl veszélyes helyi vadállatokat, állítsd helyre a park áramellátását, gyűjts új fegyvereket, és végül szökj meg!
Előrendelési ár
16 190 Ft
Megjelenés dátuma: június 7, 2024
Termékkód: NSW1382
Hellboy: Web of Wyrd Collectors Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és kaland - A Dark Horse Comics és a Hellboy alkotójával, Mike Mignolával együttműködve készült, eredeti történettel rendelkező, roguelike akciójáték. Amikor egy B.P.R.D.-ügynök eltűnik, Hellboy-t elküldik nyomozni, ami Wyrd mélységeibe vonzza. A gyűjtői kiadás tartalmaz egy exkluzív 112 oldalas artbook-ot, amely Mignola videojátékhoz készített grafikáit tartalmazza, és a fizikai játékkal együtt egy gyűjtői dobozba csomagolva kapható.
16 190 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0623
Hellboy: Web of Wyrd Collectors Edition - Nintentdo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és kaland - A Dark Horse Comics és a Hellboy alkotójával, Mike Mignolával együttműködve készült, eredeti történettel rendelkező, roguelike akciójáték. Amikor egy B.P.R.D.-ügynök eltűnik, Hellboy-t elküldik nyomozni, ami Wyrd mélységeibe vonzza. A gyűjtői kiadás tartalmaz egy exkluzív 112 oldalas artbook-ot, amely Mignola videojátékhoz készített grafikáit tartalmazza, és a fizikai játékkal együtt egy gyűjtői dobozba csomagolva kapható.
16 190 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1343
The Talos Principle 2: Devolver Deluxe - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, kaland és logikai - Egy új világban születve, ahol a biológiai emberiség kihalt, de az emberi kultúra tovább él a robotok városában, egy észbontó kaland közepén találod magad, amely egy titokzatos, hatalmas erőket rejtő megastruktúrát érint. Elgondolkodtató első személyű puzzle-játék, amely nagyban kibővíti az első játék filozófiai témáit, és lenyűgöző környezetet kínál egyre nagyobb kihívást jelentő feladatokkal.
15 990 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0637
Weird West: Definitive Edition Deluxe - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Fedezd fel a vadnyugat sötét fantasy újragondolását, ahol rendfenntartók és pisztolyhősök osztoznak a határon fantasztikus lényekkel. Indulj el egy utazásra az atipikus hősök egy csoportjának eredettörténetein keresztül, akik legendákká váltak egy könyörtelen vidéken hozott döntések nyomán.
15 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0488de
Bluey: The Videogame - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, árkád és gyerekeknek - Legyen részed egy vadonatúj történetben, amely 4 interaktív kalandban játszódik le. Ez az első alkalom, hogy ikonikus helyszíneket fedezhetsz fel, mint például a Ház, Játszótér, Patak és egy bónusz tengerparti helyszín. Játszd a tévésorozat kedvenc játékait, mint például a Keep Uppy, Chattermax Chase és sok egyéb mást.
15 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0447
Bluey: The Videogame - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, árkád és gyerekeknek - Legyen részed egy vadonatúj történetben, amely 4 interaktív kalandban játszódik le. Ez az első alkalom, hogy ikonikus helyszíneket fedezhetsz fel, mint például a Ház, Játszótér, Patak és egy bónusz tengerparti helyszín. Játszd a tévésorozat kedvenc játékait, mint például a Keep Uppy, Chattermax Chase és sok egyéb mást.
14 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0562
Bluey: The Videogame - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, árkád és gyerekeknek - Legyen részed egy vadonatúj történetben, amely 4 interaktív kalandban játszódik le. Ez az első alkalom, hogy ikonikus helyszíneket fedezhetsz fel, mint például a Ház, Játszótér, Patak és egy bónusz tengerparti helyszín. Játszd a tévésorozat kedvenc játékait, mint például a Keep Uppy, Chattermax Chase és sok egyéb mást.
14 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1553
Broforce - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, lövöldözős és árkád, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Amikor a gonosz fenyegeti a világot, a világ a Broforce-t hívja: egy alulfinanszírozott, túl erős, katonai jellegű szervezetet, akik kizárólag túlzott erőszakkal működnek. Készüljetek fel akár négy játékossal az akcióra: futás közben lövöldöztök majd több tucat különböző tesóként, és megsemmisítitek a veletek szemben álló terrorista erőket, akik az életünket fenyegetik.
12 990 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1542
5,0
Trek To Yomi - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Haldokló mesterének tett fogadalmában a fiatal kardvívó, Hiroki megesküdött, hogy megvédi városát és szeretteit minden fenyegetéstől. A tragédiával szembenézve és kötelességeihez hűen a magányos szamurájnak le kell küzdenie életet és halált, hogy szembenézzen önmagával és eldöntse, milyen úton halad tovább.
11 890 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1361
5,0
Shadow Warrior 3 - Definitive Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Indulj egy valószínűtlen küldetésre, hogy visszaszerezz egy ősi sárkányt, amelyet Lo Wang véletlenül kiszabadított örök börtönéből, és a pengék és lövedékek dinamikus arzenálját használva vágd át magad egy töredezett, démonoktól hemzsegő földön.
11 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1441
5,0
Shadow Warrior 3 - Definitive Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Indulj egy valószínűtlen küldetésre, hogy visszaszerezz egy ősi sárkányt, amelyet Lo Wang véletlenül kiszabadított örök börtönéből, és a pengék és lövedékek dinamikus arzenálját használva vágd át magad egy töredezett, démonoktól hemzsegő földön.
11 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0400
Elderand - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - A sötétség és örültség ellenére megígért a rád várakozó dicsőség. Kutasd át a torz lovecrafti világot, amelyet sötétség és őrület övez.
Leárazás -5 %
10 690 Ft 11 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1234
4,0
Trek To Yomi - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - A fiatal kardforgató, Hiroki esküt tett a haldokló mesterének, hogy minden fenyegetéstől megvédi a városát és az embereket, akiket szeret. A tragédiával mögötte és a kötelességgel maga előtt, a magányos szamurájnak most az életen és a halálon át kell utaznia, hogy szembeszálljon önmagával és döntsön az útjáról.
10 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1199
Broforce - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, lövöldözős és árkád - Amikor a gonosz fenyegeti a világot, a világ a Broforce-t hívja: egy alulfinanszírozott, túl erős, katonai jellegű szervezetet, akik kizárólag túlzott erőszakkal működnek. Készüljetek fel akár négy játékossal az akcióra: futás közben lövöldöztök majd több tucat különböző tesóként, és megsemmisítitek a veletek szemben álló terrorista erőket, akik az életünket fenyegetik.
Leárazás -9 %
10 590 Ft 11 590 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1293
Celeste - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Segíts Madeline-nek legyőzni belső démonait a Celeste-hegy csúcsára vezető úton ebben a szuper izgalmas, kézzel készített platformjátékban, amelyet a többjátékos klasszikus TowerFall alkotói készítettek.
10 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1459

Legdrágább u&I Entertainment lövöldözős, FPS és akció játékok

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó lövöldözős, FPS és akció játékok U&I Entertainment Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább lövöldözős, FPS és akció játékok U&I Entertainment
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ