Doručení zdarma Alza Dny květen

PlayStation 5 (PS5) szerepjátékok (RPG) vélemények és tesztek alapján

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Platform
PlayStation 5
(129)
PlayStation 4
(62)
Xbox Series X
(1)
Xbox One
(1)
Műfaj
Akció
(108)
RPG
(129)
Stratégiai
(10)
Szimulátor
(3)
Lövöldözős
(10)
Next-gen optimalizálás
PlayStation 5 optimalizálás
(76)
Nincs optimalizálva a Next-gen számára
(6)
Szöveg
CS
(10)
EN
(129)
DE
(96)
HU
(5)
RU
(11)
PL
(10)
FR
(17)
ES
(16)
IT
(16)
Zh
(3)
KR
(1)
JP
(1)
Szinkron
CS
(1)
EN
(126)
DE
(62)
RU
(1)
FR
(7)
ES
(8)
IT
(7)
Zh
(1)
KR
(1)
JP
(4)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés

Az Alza teszt a felhasználói vélemények és egyéb adatok alapján rangsorolja a playstation 5 (ps5) szerepjátékok (rpg) termékeket  

Alza Test Értékelés
Alza Test Népszerűség
Alza Test Panaszok
Alza Test Piacképesség
Alza Test Akciós ár

PlayStation 5 (PS5) szerepjátékok (RPG) – teszt eredménye

A playstation 5 (ps5) szerepjátékok (rpg) teszt eredménye három különböző árkategóriában:

Mi az az Alza teszt?

Több száz kategória, több ezer termék, milliónyi apró részlet és vásárlói vélemény a playstation 5 (ps5) szerepjátékok (rpg) termékekről. Lehetetlen objektíven dönteni igaz? Próbáld ki az Alza Tesztet, amely garantáltan objektíven rangsorolja a termékeket a vásárlói vélemények alapján. A playstation 5 (ps5) szerepjátékok (rpg) termékek leválogatása kizárólag valódi vásárlóktól kapott visszajelzések és adatok alapján történik.

129 termék
5,0
Steelrising - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - A Steelrising a francia arisztokráciát védő és egyben ellene harcoló robotautomaták világát kínálja majd, és összességében ennek a konfliktusnak egy alternatív változatát mutatja be.
8 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0276
5,0
Cyberpunk 2077 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció és RPG, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A világ, ahogy ismerjük, szinte teljesen elpusztult. A MegaCorps irányítja a hétköznapi emberek életének minden aspektusát a hatalmas erődítményeinek legmagasabb szintjeiről. Alattuk kábítószer-bandákkal és technológiai kereskedőkkel teli utcák működnek. A dekadencia, a szex és a popkultúra keveredik az erőszakos bűncselekményekkel, a rendkívüli szegénységgel és az amerikai álom elérhetetlen ígéretével.
24 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX539hu
4,7
ARK: Ultimate Survivor Edition - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és stratégiai - Élvezz mindent, amit az ARK kínál ebben a gyűjteményben! Szelídíts- és lovagolj meg őskori állatokat, miközben vad vidékeket fedezel fel, fogj össze más játékosokkal és vívj epikus törzsi csatákat.
Leárazás -23 %
9 890 Ft 12 890 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1208
4,7
Banishers: Ghosts of New Eden - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - New Eden, 1695. Antea Duarte és Red mac Raith szerelmesek és Bánisherek, azaz szellemvadászok, akik megfogadták, hogy megvédik az élőket a túlélő szellemek és lidércek fenyegetésétől. Egy katasztrofális utolsó küldetés után Antea halálosan megsebesül, és egyike lesz az általa gyűlölt szellemeknek. Észak-Amerika kísértetjárta vadonjában a páros kétségbeesetten keresi a módját, hogyan szabadíthatná meg Anteát az átoktól.
Leárazás -17 %
19 890 Ft 23 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0502
5,0
Lies of P - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - A Pinokkió története által ihletett fahős egy sötét és brutális, erőszakos világban találja magát, ahol egyetlen reménye az asztalos Geppetto.
21 390 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0411
5,0
Batman Return to Arkham - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - A két legnépszerűbb Batman játék összesítése, amely a kritikusok és a játékosok által is kedvelt. Akár először látogatod meg Arkhamet, akár évekkel később térsz vissza ide, le fog nyűgözni a kifinomult grafika és a simán futó játékmenet. A sötét városon történő átkelés a neon fények alatt még sosem volt ilyen gyönyörű.
6 990 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX281
5,0
Black Myth: Wukong - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG
Előrendelési ár
29 390 Ft
Megjelenés dátuma: augusztus 20, 2024
Termékkód: PSV0538
5,0
Fate: Samurai Remnant - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - A Fate sorozat egészének keretében a két Úr és hősi lelkek, akiket Szolgálóknak is ismerünk, történelmi háborúk sorozatában harcolnak a Szent Grálért, ahol a győztes páros egy ősi műtárgyat nyer el, ami teljesíti a vágyakat.
19 990 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1509
5,0
Granblue Fantasy: Relink Day One Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Készítsd fel a harci csapatodat, válassz akár négy karaktert, amelyek egyedi képességekkel rendelkeznek, hogy megfeleljenek a harci stílusodnak, és szállj szembe az óriási ellenségekkel, amelyek látszólag az égig érnek. Vagy ugorj bele az online többjátékos kooperatív játékba akár három barátoddal, és küzdjetek meg együtt a kihívásokkal.
24 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0605
5,0
Unicorn Overlord - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG és stratégiai - Harcolj a sors ellen és vágj neki egy királyi kalandnak, hogy megbízható szövetségeseiddel az oldaladon visszaszerezd az uralmad. Az Unicorn Overlord a taktikai RPG-k időtlen műfaját kombinálja a világ felfedezéssel és innovatív harcrendszerrel, így megalkotva egy epikus fantasy élményt a Vanillaware ikonikus stílusában.
22 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0577
5,0
Eternights - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Az Eternights egy randizós akciójáték, amelyben egy szerelmi történet keveredik az adrenalindús küzdelemmel, miközben a legtöbbet hozod ki az életből az apokalipszis idején. Fosztogass ellátmányért, deríts fel kazamatákat... és menj randikra!
11 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0556
5,0
Lies of P: Deluxe Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - A Pinokkió története által ihletett fából faragott hős egy sötét, brutális és erőszakos világban találja magát, ahol egyetlen reménye az asztalos Geppetto.
25 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0411de
5,0
Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG - A történet hét évvel a FINAL FANTASY VII (1997) cselekménye előtt kezdődik, és Zack Fair-t követhetjük benne, egy fiatal és ambiciózus Shinra SOLDIER-t. Zack azt a feladatot kapja, hogy felkutasson egy eltűnt első osztályú katonát, Genesis Rhapsodos-t.
20 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1397
5,0
Tiny Tinas Wonderlands - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Létrehozhatod és szerkesztheted a saját hőseidet több osztályból, és fosztogathatsz, lőhetsz, kaszabolhatsz és furcsa szörnyekre vetheted magadat vagy kincsekkel teli katakombákba szállhatsz le velük, hogy megállítsd a zsarnoki Dragon Lordot.
27 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1137
4,5
Biomutant - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Nyílt világú posztapokaliptikus Kung-fu RPG egyedi harcművészeti rendszerrel, ahol a közelharc lőfegyverekkel és mutáns képességekkel kombinálható.
Leárazás -15 %
5 890 Ft 6 890 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX434
4,5
Octopath Traveler II - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG - A történet Solistiában játszódik, egy olyan országban, amely egy keleti és egy nyugati kontinensből áll, amelyet a tenger választ el. Mozgalmas időszak ez, a nagy hajók forgalmas hajózási útvonalakon közlekednek, és a gőz ereje új technológiákat hoz létre.
19 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0368
4,4 12×
Diablo IV - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Lilith, a gyűlölet lánya visszatér - a Diablo IV Sanctuary világa hatalmas és tele van kalandos lehetőségekkel. A Diablo III: A Reaper of Souls óta évtizedek teltek el, és Lilith, a gyűlölet lánya elhatározta, hogy visszaszerzi a Sanctuary-t.
Leárazás -30 %
12 490 Ft 17 890 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX732
4,4
Borderlands: The Handsome Collection - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és lövöldözős - Az alapvető összeállítás a Borderlands két játék, a Borderlands 2 és Borderlands: The Pre-Sequel végső verzióit tartalmazza, amelyet kifejezetten az új generációs konzolok számára készítettek.
6 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX126
Sword and Fairy: Together Forever: Deluxe Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Merülj el egy eredeti fantáziavilágban, ahol az ősi kínai mitológia hagyományos keleti elemekkel keveredik, és légy részese a Sword and Fairy: Together Forever című harmadik személyű akció-RPG izgalmas eseményeinek, a közel 30 éves játék-saga legújabb önálló folytatásának.
25 990 Ft
Raktáron 3 db
Termékkód: PSV0603de
Granblue Fantasy: Rellink - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Készítsd fel a harci csapatodat, válassz akár négy karaktert, amelyek egyedi képességekkel rendelkeznek, hogy megfeleljenek a harci stílusodnak, és szállj szembe az óriási ellenségekkel, amelyek látszólag az égig érnek. Vagy ugorj bele az online többjátékos kooperatív játékba akár három barátoddal, és küzdjetek meg együtt a kihívásokkal.
24 490 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0605se
Sand Land - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Merülj el egy sivatagi világban, ahol emberek és démonok szenvednek a rendkívüli vízhiánytól. Játssz a Gonosz Herceg, Belzebub, Rao seriff és a démoni Tolvaj szerepében, miközben kalandos küldetésre indulnak, hogy megtalálják a sivatagban elrejtett legendás forrást.
23 790 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: PSV0525
Sword and Fairy: Together Forever - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Merülj el egy eredeti fantáziavilágban, ahol az ősi kínai mitológia a hagyományos keleti etikával keveredik, és légy részese a Sword and Fairy: Together Forever című harmadik személyű akció-RPG izgalmas eseményeinek, a közel 30 éves játék-saga legújabb önálló folytatásának.
18 390 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0603
Sea of Stars - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG és kaland - A klasszikus játékok által inspirált, fordulóalapú RPG. Két Napforduló-gyermek történetét meséli el, akik egyesítik a Nap és a Hold erejét, hogy a napfogyatkozás varázslatát végrehajtsák, amely az egyetlen erő, amely képes visszaverni a The Fleshmancer néven ismert gonosz alkimista szörnyű alkotásait.
15 890 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0638
The Witcher 3: Wild Hunt Game of the Year Edition - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció és RPG, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
Szuper ár
7 890 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX073hu
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó playStation 5 (PS5) szerepjátékok (RPG) A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb playStation 5 (PS5) szerepjátékok (RPG) A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: playStation 5 (PS5) szerepjátékok (RPG) vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ