Stellar Blade Stellar Blade

SQUARE ENIX számítógépes és konzol játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(67)
DLC tartalom
(3)
Platform
PC
(8)
PlayStation 5
(28)
PlayStation 4
(20)
Xbox Series X
(14)
Xbox Series S
(8)
Licenc
Doboz
(54)
Letölthető
(19)
Kulcs
Steam
(7)
Xbox Live
(11)
Origin
(1)
Nintendo eShop
(1)
Műfaj
Akció
(54)
RPG
(30)
Stratégiai
(2)
Szimulátor
(4)
Lövöldözős
(3)
Next-gen optimalizálás
Xbox Series X optimalizálás
(5)
PlayStation 5 optimalizálás
(12)
Nincs optimalizálva a Next-gen számára
(5)
Szöveg
CS
(2)
EN
(72)
DE
(60)
RU
(12)
PL
(8)
FR
(25)
ES
(23)
IT
(23)
Zh
(4)
Szinkron
EN
(67)
DE
(23)
RU
(7)
PL
(3)
FR
(14)
ES
(11)
IT
(12)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés

Amennyiben az általad választott SQUARE ENIX számítógépes és konzol játékok termék készleten van, akár a rendelés napján ki tudjuk szállítani. Budapesti áruházunkban 5 percen belül személyesen át tudunk adni bármit, számos raktáron lévő termékünk közül. Válaszd ki és rendeld meg a terméket akár az Alza mobil alkalmazás segítségével és szállíttasd házhoz vagy vedd át a mindig rendelkezésre álló Alzabox-ból. Kíváncsi vagy, miért éri meg az Alza.hu-n vásárolni?

Tovább

Eladó SQUARE ENIX számítógépes és konzol játékok - néhány jó ok, miért az Alza.hu-n vásárolj

  • A raktáron lévő SQUARE ENIX számítógépes és konzol játékok termékeket már a megrendelés napján ki tudjuk szállítani. Hétvégén is kiszállítunk - az AlzaExpres szolgáltatásunk működik és az Alzaboxok is a nap 24 órájában elérhetőek.
  • Átvételi lehetőséget biztosítunk budapesti bemutatótermünkben és országszerte az Alzaboxok és a Foxpost átvételi pontok segítségével.
  • Széles termékválasztékkal és kiegészítő szolgáltatásokkal állunk rendelkezésedre.
  • Számos fizetési lehetőséget kínálunk, a különböző érintésmentes megoldásoktól kezdve a kriptovalutáig bezáródva.
  • 10 000 Ft értékhatárig a helyszínen rendezzük termékekkel kapcsolatos panaszaidat.
  • Tanácsra van szükséged? Ügyfélszolgálatunk a hét minden napján segíteni tud, reggel 8-tól este 8-ig.
  • Az összes szükséges termékinformációt megtalálod nálunk. Néhány az ügyfelek értékeléseit is tartalmazza, amely megkönnyíti a választást. Újabban már a termékek reklamáltsági aránya is feltüntetésre került.

SQUARE ENIX számítógépes és konzol játékok vásárlás - mire érdemes figyelni?

Ha SQUARE ENIX számítógépes és konzol játékok vásárlása előtt állsz, itt van néhány szempont, amely segít kiválasztani a megfelelő terméket. A bal menüben kihasználhatod a paraméteres szűrő eszközt, így leszűkítheted a kínálatot a saját igényeidnek megfelelően. Emellett ajánljuk még a közkedveltség és az ár szerinti sorba rendezést is.

SQUARE ENIX számítógépes és konzol játékok – típusaik

A leírás elrejtése
73 termék
Final Fantasy VII - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja RPG
2 840 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE004932
Life is Strange: Before the Storm Standard Edition - Xbox DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció, kaland és logikai
7 190 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD0555
Final Fantasy XV: Season Pass - Xbox Digital
Videójáték kiegészítő / DLC - Xbox One S/Xbox One X, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: akció és rpg, eredeti játék szükséges a felhasználásához -
10 590 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD0140
Deus Ex Mankind Divided: System Rift - Xbox Digital
Videójáték kiegészítő / DLC - Xbox One S/Xbox One X, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: akció és lövöldözős, eredeti játék szükséges a felhasználásához -
4 990 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD0185
Murdered: Soul Suspect - Xbox 360, Xbox Series DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció
8 390 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD0278
Deus Ex: Mankind Divided Standard Edition - Xbox One DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció és lövöldözős
12 790 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD0217
FINAL FANTASY XV EPISODE ARDYN - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció és RPG
3 210 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005182
Dragon Age 3: Inquisition
Konzol játék - elektronikus licenc, Origin kulcs, műfaja akció, RPG és stratégiai
2 560 Ft -tól
Letölthető
Termékkód: Hranad0091
Deus Ex Mankind Divided Digital Deluxe Edition - Xbox Series DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció
40 990 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD0063
Final Fantasy XII The Zodiac Age - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és RPG - A népszerű JRPG Final Fantasy XII kiterjedt HD felújított változata.
11 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW521
4,9
Just Cause 4 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Újra Rico Rodriguez bőrében találod magad. Ezúttal a világ legerősebb magánhadseregével, a The Black Hand-del néz szembe. A játék hatalmas nyitott világot kínál, amelyben autók, vadászgépek, tankok és szárnyas repülőruhák segítségével közlekedhetsz.
6 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX537
5,0
Dragon Quest XI S: Echoes - Definitive Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: rpg és kaland - Készen állsz egy nagyszerű kalandra, egy bájos történetre és a klasszikus RPG játékra, amelyet utazásra is magaddal vihetsz?
19 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW540
5,0
NieR Replicant ver.1.22474487139... - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja árkád - A NieR: Automata várva várt előzménye. A játékosok egy sötét apokaliptikus világban találják magukat és csatlakoznak egy testvérhez, akinek fontos feladata van: meg kell gyógyítania a nővérét egy halálos betegségből - ez a feladat arra készteti a játékosokat, hogy újra megkérdőjelezzenek mindent.
9 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX927
4,2
Marvels Avengers - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Az eredeti történetet egyjátékos vagy kooperatív játékkal ötvözi, és tökéletes játékélményt biztosít a Bosszúállók világában. Alkossatok akár négy játékosból álló csapatokat online, sajátítsátok el a rendkívüli képességeket, igazítsátok ki a hősök bővülő listáját és védjétek meg a Földet a növekvő fenyegetésektől.
Szuper ár
4 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX640
5,0
Marvels Guardians of the Galaxy - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Izzítsd be Űrlord sugárhajtású cipőjét, és élvezd a vad menetet az űrben. A kiszámíthatatlan Őrzőkkel az oldaladon az egyik robbanásveszélyes helyzetből a másikba küzdöd magadat, a Marvel világának eredeti és ismert szereplőivel, akik csatlakoznak az univerzum sorsáért vívott küzdelemhez.
Szuper ár
7 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0105
5,0
Star Ocean: The Second Story R - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG
17 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0486
Thief GOTY - PS4 - Konzol játék Típusok
3,6
Thief GOTY - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és kaland - Tolvaj akció-kalandjáték, a Garret, a tolvaj kalandjairól szóló híres sorozat folytatása.
6 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX065
Marvels Avengers - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Egyesíti az eredeti történetet az egyjátékos játszhatósággal vagy a kooperatív játékkal, és tökéletes játékélményt biztosít a Bosszúállókkal. Alkossatok négy-négy játékosból álló csapatokat online, sajátítsátok el a rendkívüli képességeket, igazítsátok ki a hősök bővülő listáját és védjétek meg a Földet az egyre inkább növekvő fenyegetésektől.
4 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO598
5,0
Marvels Avengers - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Egy eredeti történetet egyesít az egyjátékos vagy kooperatív játékmenettel, illetve a Bosszúállókkal való tökéletes játékélménnyel szolgál. Hozz létre egy akár négy tagú online csapatot, sajátíts el rendkívüli képességeket, módosíts a Hősök egyre növekvő listáján és védd meg a Földet az egyre inkább erősödő fenyegetésektől.
4 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0067
4,9 10×
NieR: Automata The End of YoRHa Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Az idegenek egy másik világból figyelmeztetés nélkül támadtak, és bevetették titkos fegyverüket: a gépeket. A leküzdhetetlen fenyegetéssel szemben az emberi faj tehetetlen, az embereket elűzik a Föld bolygóról, és a Hold lesz a menedékük. Eközben az emberek robotkatonákat fejlesztenek a mechanikus hadsereg ellen - de ezek csak lassítani tudják az ellenség előrenyomulását.
16 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1097
5,0
Live a Live - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Ismerd meg a hét hőst, akik mindegyike saját képességekkel rendelkezik a saját korszakában. Éld át a történetüket tetszőleges sorrendben, és az idő múlásával fedezd fel az események megdöbbentő kibontakozását.
18 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1045
5,0
Triangle Strategy - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG és stratégiai - Serenoaként, a Wolffort-ház örökösnőjeként egy csapat harcost vezetsz egy kalandban, ahol a döntéseidnek kulcsszerepe lesz. A legfontosabbak a három elv - a hasznosság, az erkölcs és a szabadság - egyikét erősítik. Együttesen alakítják azt, ahogyan Serenoa látja a világot, és befolyásolják a történet alakulását.
19 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW966
5,0
Final Fantasy VII: Remake Intergrade - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Végre itt van a Final Fantasy sorozat legnépszerűbb részének régóta várt remake-je egy továbbfejlesztett verzióval!
28 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0072
5,0
Life is Strange 2 - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland
8 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX721

SQUARE ENIX számítógépes és konzol játékok

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó számítógépes és konzol játékok SQUARE ENIX Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább számítógépes és konzol játékok SQUARE ENIX
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ