Stellar Blade Alzaboxy

Xbox játékok vélemények és tesztek alapján

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(1051)
DLC tartalom
(216)
Játékkredit
(123)
Platform
PC
(56)
PlayStation 5
(2)
PlayStation 4
(2)
Xbox Series X
(1146)
Xbox Series S
(723)
Xbox One
(1139)
Play Anywhere
(10)
Licenc
Doboz
(443)
Letölthető
(954)
Kulcs
Xbox Live
(938)
Microsoft Store
(57)
Műfaj
Akció
(907)
Lövöldözős
(197)
RPG
(194)
Sport
(129)
Szimulátor
(121)
Szöveg
CS
(146)
SK
(2)
EN
(1375)
DE
(1007)
HU
(31)
RU
(149)
UK
(3)
PL
(129)
FR
(218)
ES
(188)
IT
(188)
Zh
(9)
KR
(3)
JP
(4)
Szinkron
CS
(8)
EN
(1372)
DE
(551)
HU
(3)
RU
(50)
UK
(3)
PL
(23)
FR
(118)
ES
(98)
IT
(93)
Zh
(4)
KR
(3)
JP
(3)
Korhatár
1 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés

Az Alza teszt a felhasználói vélemények és egyéb adatok alapján rangsorolja a xbox játékok termékeket  

Alza Test Értékelés
Alza Test Népszerűség
Alza Test Panaszok
Alza Test Piacképesség
Alza Test Akciós ár

Xbox játékok – teszt eredménye

A xbox játékok teszt eredménye három különböző árkategóriában:

Mi az az Alza teszt?

Több száz kategória, több ezer termék, milliónyi apró részlet és vásárlói vélemény a xbox játékok termékekről. Lehetetlen objektíven dönteni igaz? Próbáld ki az Alza Tesztet, amely garantáltan objektíven rangsorolja a termékeket a vásárlói vélemények alapján. A xbox játékok termékek leválogatása kizárólag valódi vásárlóktól kapott visszajelzések és adatok alapján történik.

1 397 termék
4,8
Lego City: Undercover - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és gyerekeknek - Éld bele magad Chase McCain titkos detektív álruhás szerepébe, állítsd meg a gonoszt és a legnagyobb bűnözőt, Rexet, és vess véget a bűnözésnek LEGO Cityben! Letölthető játék, nem tartalmaz telepítő CD-t.
Szuper ár
6 890 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO1511
5,0
Star Wars Jedi: Survivor - Xbox Series
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - A Star Wars Jedi Survivor a Fallen Order sorozat első részének folytatása. Cal Kestis történetének folytatása öt évvel az első Star Wars Jedi Fallen Order után játszódik. Az összes ismerős szereplővel találkozhatsz, beleértve a cuki droidot, BD-1-et is.
18 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0213
5,0
RoboCop: Rogue City - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Legyél félig ember, félig robot, de teljesen ikonikus rendőrhős, és próbálj igazságot szolgáltatni a régi Detroit veszélyes, bűnözéssel teli utcáin.
17 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0347
5,0
NHL 24 - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport - Az NHL 24 az új játékfunkcióknak és elemeknek köszönhetően autentikus jégkorong élményt nyújt mindenhol, mindenkinek. Tapasztald meg az intenzitást és fáradtságot a nagy nyomás alatt játszott mérkőzések során a Kimerültség rendszer révén, élvezd a páratlan játékos irányítási lehetőségeket az új Vizuális passzrendszernek és a Teljes cselkontrollnak köszönhetően és változtasd meg a mérkőzés dinamikáját a fizikai alapú kontaktusokkal.
Szuper ár
16 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0430
5,0
NHL 23 - Xbox Series
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport - Az EA SPORTS™ NHL™ 23-at jobban lehet együtt játszani a HUT-ban a vegyes férfi és női csapatokkal, valamint a HUT és a WOC módban az azonos generációs platformok közötti játék lehetőségével, amely egy megjelenés utáni frissítéssel érkezik a játékhoz. Gyertek össze barátaiddal, és próbáld ki a Chel eddigi legösszefüggőbb változatát.
Szuper ár
8 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0275
5,0
Mass Effect: Legendary Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja RPG és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Az emberiség és történelmének legnagyobb fenyegetése között egyetlen ember áll. Idézd fel Shepard parancsnok / Shepard parancsnoknő legendáját a díjnyertes Mass Effect trilógiából. A játék magában foglalja mind a három játék alapvető egyjátékos tartalmát, és több mint 40 letöltést, több mint 100 órányi tartalommal, mindezt egy készletben összegyűjtve. Fedezz fel egy elképesztően gazdag és részletes világot, lenyűgöző vizuális részletekkel.
9 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0029
5,0
Grand Theft Auto V (GTA 5): Whale Shark Card DIGITAL
Videójáték kiegészítő / játékkredit - Xbox One S/Xbox One X, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: akció, -
16 290 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD0062
5,0
Dark Souls Trilogy - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A gazdag, sötét fantasy-világ ötvözése a küldetések (dungeon) végrehajtásával, a félelmetes ellenségekkel való megütközéssel és a forradalmi on-line elemekkel teljesen meggyőző élménnyé teszi a Dark Souls-t. A játék eltávolítja a játékvilágból az akadályokat, ami támogatja a megismerés utáni vágyat és alkalmazkodóképességet igényel. A félelmetes ellenségekkel való ütközetek és az új területek felfedezése során a játék alapja, a kihívások és jutalmak, tapasztalatokká válnak, és egyedülálló sikerélményt hoznak.
15 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO570
4,6 18×
Age Of Empires II: Definitive Edition - Xbox / Windows Digital
PC és XBOX játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live és Microsoft Store kulcs, műfaja stratégiai, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live és Microsoft Store kulcs, műfaja stratégiai, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A 4K UHD grafika egyik legnépszerűbb stratégiai játékának 20. évfordulójára készült kiadás.
7 290 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1174
4,7 13×
Rayman Legends - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja gyerekeknek, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Ugráljatok a dob ritmusára, boxoljatok a basszus szellemében, sétáljatok át a kötélen a gitárzene alatt. A zenetérképek megfejtésének a kulcsa az időzítés és a ritmus. Próbáljátok ki, lehettek-e ti is platformjátékhősök.
Szuper ár
6 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO072b
4,6 18×
Immortals: Fenyx Rising - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Játssz Fenyx, az új szárnyas félisten szerepében, aki a görög istenek és otthonuk megmentésére törekszik egy sötét átoktól. Harcolj mitikus szörnyekkel, használd fel az istenek legendás erejét, és győzd le Typhont, a görög mitológia legveszélyesebb titánját egy epikus párbajban.
Szuper ár
2 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO675
4,7
Riders Republic - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Szállj kerékpárra, pattanj snowboardra vagy bújj wingsuitba és lépj be egy hatalmas, élő világba, amelybe más játékosok is elkalandoznak! Látogassatok el együtt az ikonikus amerikai nemzeti parkok valamelyikébe, beleértve a Bryce Canyon-t, Yosemite-völgyet, Sequoia Parkot és a Mammoth Mountain-t.
9 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO795
4,7
SnowRunner - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Készülj fel egy soha nem látott offroad élményre! Ülj be a nagy teljesítményű járművek volánja mögé, és küzdj meg az extrém nyílt környezetben a történelem legfejlettebb off-road szimulációjával. Vezess 40 járművet olyan márkáktól, mint a Ford, a Chevrolet és a Freightliner, és taposs a gázba a vad, nyílt világ terepén.
10 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO652
4,7
Call of Duty: Modern Warfare (2019) - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A Modern Warfare sorozat újjászületését a modern terrorizmus témája ihlette. A játék single-player módot kínál, ahol találkozhatsz pl. Captain Price karakterével, ugyanakkor multiplayer módban is lehetőséged van játszani.
9 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO596
4,8
Forza Horizon 5: Deluxe Edition - Xbox Series, PC DIGITAL
PC és XBOX játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live és Microsoft Store kulcs, magyar felirat, műfaja versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A végső Horizon kaland már csak rád vár! Fedezd fel Mexikó gyönyörű és folyamatosan változó tájait, ahol korlátlan és szórakoztató vezetési élményben lehet részed a világ legjobb autóinak százaival! A Deluxe Edition a játék teljes verzióját és a Car Passt tartalmazza.
31 990 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1798
4,8
Lego DC Super Villains - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, kaland, versenyzős és árkád, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Rossznak lenni jó! Élj át egy teljesen új kalandot a világ valaha látott legnagyobb gazembereként! Hozz létre, majd játssz egy teljesen új Super-Villain szerepébe bújva! Terjessz rémületet és borzalmat a nyitott LEGO világban játszódó DC akciótörténetben!
Szuper ár
6 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO503
4,8
Cuphead - Xbox One, PC DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
8 490 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD0495
4,8
F1 22 - Xbox Series
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős - Lépj be a Forma-1 új korszakába az EA SPORTS F1 22-vel, a 2022-es FIA Formula One World Championship - Forma-1 világbajnokság hivatalos videojátékában; készülj fel az új szezonra, hiszen az továbbfejlesztett autók és a módosított szabályok újradefiniálják a versenynapot, teszteld képességeidet az új Miami International Autodrome-ban, és tapasztald meg a Forma-1 varázsát az F1 Life-ban.
33 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0200
4,8
GRID Legends - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A játék izgalmas adrenalinlöketet és izgalmas akciókat kínál a világ versenypályáin. Készítsd el álmaid motorsportversenyét, csatlakozz az online versenyekhez, légy részese egy egyedi és magával ragadó történetnek, és élvezd a látványos akcióversenyzés érzését.
16 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0101
4,6 19×
Call of Duty WWII - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Éld át a normandiai partraszállást, a harcot a háborúban az elhagyatott Európában és tapasztald meg a második világháború légkörét a saját bőrödön.
Szuper ár
9 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO2910
5,0
Forza Motorsport: Premium Edition - Xbox Series X|S / Windows Digital
PC és XBOX játék - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live és Microsoft Store kulcs, műfaja szimulátor és versenyzős - Merülj el több mint 500 valódi autó nyújtotta élményben 20 világhírű pályán, köztük a rajongók által kedvelt helyszíneken és több pálya elrendezésében, amelyek mindegyike teljesen dinamikus napszakokat nyújt az időjárással és egyedi vezetési körülményekkel.
40 190 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2130
5,0
Star Wars Jedi: Survivor - Xbox Series X|S Digital
Konzol játék - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció
30 890 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2036
5,0
Atlas Fallen - Xbox Series
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Célozd meg az ellenségeket, gyűjtsd össze az esszenciáikat, és teremtsd meg saját játékstílusodat, hogy új korszakot nyithass az emberiség számára akár egy teljesen kooperatív, vagy szóló történetben.
Szuper ár
9 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0272
5,0
Starfield - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Az év 2330. Az emberiség túlmerészkedett a Naprendszerünkön, új bolygókat népesített be, és immáron bolygóközi fajként él. A szerény kezdetekkor űrbányászként csatlakozol a Constellationhöz, az űrkutatók utolsó csoportjához, akik ritka leleteket keresnek a galaxisban - hatalmas univerzumot fogsz felfedezni a Bethesda Game Studios legnagyobb és legambiciózusabb játékában.
21 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0074

Xbox játékok vélemények és tesztek alapján

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó xbox játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb xbox játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: xbox játékok vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ