AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Karos papírvágók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Formátum
A2
(1)
A3
(11)
A4
(19)
Szűrés

A karos papírvágó elengedhetetlen eszköz a dokumentumok, fényképek vagy bármilyen papíranyag pontos és hatékony vágásához. Az irodai és a professzionális vágógépektől kezdve a különböző modellek között mindenki kiválaszthatja az igényeinek megfelelőt. Tudd meg, hogyan válaszd ki a megfelelő karos papírvágó eszközt a projektjeidhez, hogy minimális erőfeszítéssel tökéletes eredményt érhess el. Nem tudod, hogyan válassz? Olvass tovább, segítünk.

Tovább

Mire jó a karos papírvágó?

A karos papírvágó egy speciálisan erre a célra tervezett eszköz, amely lehetővé teszi a különböző típusú papíranyagok gyors és pontos vágását. A karos papírvágó egy karon elhelyezett éles pengével van felszerelve, amelyet a felhasználó a vágás elvégzéséhez lenyom. Kialakításának és egyszerű mechanizmusának köszönhetően a papírvágó karos típusa ideális irodák, iskolák, nyomdák és bárki számára, akinek hatékonyan kell dokumentumokat feldolgozni vagy műalkotásokat készítenie.

Karos papírvágó a formátumnak megfelelően

A karos papírvágó eszközöket gyakran a papírméret alapján különböztetik meg, amelyhez tervezték őket. A leggyakoribbak az A4-es és az A3-as méret. Az A4-es méretre tervezett vágók ideálisak a szokásos irodai használatra, ahol szabványos méretű dokumentumokat kell vágni. Az A3-as vágókat nagyobb projektekhez tervezték, mivel szélesebb anyagok vágását teszik lehetővé.

Karos papírvágó A4
karos papírvágó - A4

Karos papírvágó A3
Karos papírvágó - A3

i

Az A4-es karos papírvágó kompakt, könnyen kezelhető és a legtöbb íróasztalon elfér. Az A3-as modell professzionális nyomdák, tervezőstúdiók vagy iskolák számára alkalmas, ahol nagyobb papírméreteket kell kezelni.

A karos papírvágó többféle anyagból is készülhet

Minden karos papírvágó eszközt úgy terveztek, hogy a felhasználók számára egyszerű, gyors és pontos módot biztosítson a papír és más anyagok vágására. A konstrukcióban felhasznált legfontosabb anyagok közé tartozik a fém, a műanyag, a fa laminált anyag, az acél és az edzett üveg. Ezen anyagok mindegyike sajátos tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek befolyásolják a vágógép teljesítményét, tartósságát és árát. A karos papírvágó kiválasztásakor fontos figyelembe venni, hogy milyen anyagtípus felel meg leginkább az igényeidnek.

  • A fém rendkívül tartós, és szilárdságot és stabilitást biztosít a vágógépnek. Ugyanakkor nehezebb, ami hátrányt jelenthet, ha a karos vágógép eszközöket gyakran kell mozgatni.
  • A műanyag könnyű, és csökkenti a karos vágógép teljes súlyát, ami megkönnyíti a kezelést. Ugyanakkor kevésbé tartós, mint a fém, és könnyebben megsérülhet.
  • A fa laminált anyag esztétikus megjelenést kínál jó szilárdsággal, ez egy középút a tartósság és a súly között. A víz, kárt tehet benne.
  • Az acél előnye a rendkívüli szilárdság és tartósság, ideális a magasabb minőségű vágóeszközökhöz. Ugyanakkor növeli a karos papírvágó súlyát és árát.
  • Az edzett üveg sima és tartós felületet biztosít, és könnyen tisztítható. Az ezzel felszerelt karos vágógép ára azonban gyakran magasabb.

A karos papírvágó kulcsparamétereinek kiválasztása

A karos papírvágó kiválasztásakor fontos, hogy gondosan mérlegelj pár kulcsfontosságú paramétert, amelyek befolyásolják a teljesítményt és a használhatóságot. Ezek közé a paraméterek közé tartozik a vágási hossz, a pengék anyaga és a nyomás típusa. E paraméterek mindegyike kulcsszerepet játszik a használathoz ideális karos papírvágó kiválasztásában. Fontos, hogy gondosan mérlegeld az egyedi igényeidet és követelményeidet, hogy megtaláld a projektedhez legjobban illeszkedő terméket.

A karos papírvágó vágási hossza

A karos papírvágó vágási hossza, amely általában egy bizonyos tartományon belül van, és az egyik legfontosabb paraméter a készülék alkalmasságának meghatározásához. Általános irodai használatra, ahol a leggyakrabban olyan szabványos papírméreteket vágnak, mint az A4-es, elegendő lehet egy kisebb vágási hosszal rendelkező karos papírvágó. Ezzel szemben nagyobb projektekhez és A3-as vagy nagyobb méretű papírokhoz elengedhetetlen egy hosszabb vágási hosszúságú készülék.

Karos papírvágó pengéjének anyaga

A karos vágógép pengéjének anyaga közvetlenül befolyásolja annak élességét, tartósságát és általános élettartamát. A minőségi fémből vagy acélból készült pengék általában élesek, tartósak és hosszú ideig megőrzik vágási képességüket. A fémből készült pengék alkalmi használatra alkalmasak, míg a kiváló minőségű acélból készült pengéket intenzívebb és professzionális használatra ajánlják, ahol a hangsúly a pontosságon és a hosszú távú tartósságon van.

A karos papírvágó nyomási típusa

A karos papírvágó nyomástípusa határozza meg, hogy a vágás során milyen nyomást gyakorol a papírra. Az automatikus nyomástípus kényelmet és egyenletes eredményt biztosít, mivel a nyomás egyenletesen oszlik el a vágás hosszában, kézi beállítás nélkül. A kézi nyomás ezzel szemben lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy az anyag egyedi igényeinek megfelelően állítsa be a nyomás mértékét, ami előnyös lehet, ha változó vastagságú vagy törékeny anyagokkal dolgozol.

A karos papírvágó számos különleges funkciót kínál

A karos papírvágó számos különleges funkcióval büszkélkedhet, amelyek megkönnyítik és hatékonyabbá teszik a papírral való munkát. Az egyik ilyen funkció a beépített skála, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy vágás előtt könnyen és pontosan megmérjék és meghatározzák a papír méretét. Ez különösen hasznos a nagyfokú pontosságot igénylő projekteknél. Ezenkívül egyes karos papírvágó modellekben lehetőség van hagyományos vagy cserélhető pengék használatára.

i

A klasszikus penge hosszú élettartamot és megbízhatóságot biztosít a rutinszerű vágáshoz, a cserélhető pengék rugalmasságot és egyszerű cserét biztosítanak kopás esetén, így egyenletes vágásminőséget biztosítanak.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
31 termék
KW TRIO 449 A3, černá
Papírvágó - A3, 45 cm-es vágási hossz, kapacitás: 20 lap, skála, acél penge, fém talapzat, kézi nyomás, színe: fekete
35 690 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: KWT026a
LEITZ Precision Office Pro A4+
Papírvágó - A4, 38,1 cm-es vágási hossz, kapacitás: 25 lap, skála, acél penge, edzett üveg talapzat, kézi nyomás, színe: szürke
66 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: LTZ363a
LEITZ Precíziós iroda A3
Papírvágó - A3, 42 cm-es vágási hossz, kapacitás: 15 lap, skála, acél penge, edzett üveg talapzat, kézi nyomás, színe: szürke
68 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: LTZ362a
Olympia G 4640
Papírvágó - A3, 46 cm-es vágási hossz, kapacitás: 40 lap, skála, acél penge, fém talapzat, automatikus nyomás, színe: kék
119 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: OLM095a
4,1
GENIE GMA4
Papírvágó - metrikus vonalzóval
17 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GNI0004j
3,9 13×
DOWELL DWT-1
Papírvágó - A3, 45 cm-es vágási hossz, kapacitás: 15 lap, klasszikus pengék, acél penge, műanyag talapzat, kézi nyomás, színe: világosszürke és szürke
9 990 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: Dowe11
5,0
NEDIS SHRE110BKA4 - útlevélképekhez
Papírvágó - A4, 4,5 cm-es vágási hossz, klasszikus pengék, fém penge, fém talapzat, kézi nyomás, színe: fekete
14 690 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: NESDV200c

Karos papírvágók

A Karos papírvágók kategóriában összesen 31 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó karos papírvágók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb karos papírvágók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: karos papírvágók vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ