Shop roku Akvizice ApF HU

Archív - Kisméretű (mini) fagyasztó

Termékkatalógus
Ár
-
Vásárlói értékelések
Szűrés

Mini fagyasztó vásárlását sokféle okból fontolgathatjuk. A kisméretű fagyasztó fontos kiegészítője lehet fagyasztó nélküli hűtőnek, de akár kombinált hűtő esetén is, ha a hűtőszekrény fagyasztója nem elég méretes. A kicsi mélyhűtő háztartásunk fontos és hasznos tagjává válhat, de választáskor fontos figyelembe venni néhány alapvető szempontot. Nézzük, melyek ezek.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
3 termék
BEKO HSM210530
Fagyasztóláda - F energiaosztály, kapacitása 104 l, SN-ST klímaosztály, fehér kivitel, low frost, méretek 86 × 53,7 × 58,5 cm (H×Sz×Mé)
Megszűnt
Termékkód: BEMR013
4,0
HISENSE FC184D4AW1
Fagyasztóláda - F energiaosztály, kapacitása 142 l, N és ST klímaosztály, fehér kivitel, méretek 85,4 × 62,5 × 55,9 cm (H×Sz×Mé)
Megszűnt
Termékkód: HISMR005
4,5 43×
WHIRLPOOL W55ZM 111W
Fagyasztószekrény - F energiaosztály, kapacitása 103 l, fehér kivitel, méretek 83,8 × 54 × 61,6 cm (H×Sz×Mé)
Megszűnt
Termékkód: WHMR007
háztartási elektronikaA hűtőszekrények és fagyasztók hibái A hűtőszekrény gyengén hűt, vagy rezeg, túl zajos, esetleg nem világít? Ez problémát jelez. Ma megvizsgáljuk a hűtőszekrények és fagyasztók leggyakoribb meghibásodásait, és megnézzük, mikor kell aggódnod és szakszervízt hívni, és mikor oldható meg a hűtőszekrény javítás...
Szeretnéd ha a fagyasztó és a hűtő leolvasztása gyorsan és könnyen menne? Akkor mindenképp olvasd el cikkünket, amelyben egyszerű útmutatót kínálunk e feladat végrehajtására. Néhány hasznos tippet és tippet is hozzáteszük, amelyek segítenek meghosszabbítani a...
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ