30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

Lauben Rice Cooker 1800BC

Termékkatalógus
Lauben Rice Cooker 1800BC
4,4 111 értékelés
Rizsfőző -, 1,8 l-es űrtartalom, mosogatógépben mosható, hőmérséklet megtartása, túlmelegedés elleni védelem, auto kikapcsolás és pároló kosár
20 390 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  LAURY470 Termékszám:  LBNRC1800BC   

Lauben Rice Cooker 1800BC

Lauben Rice Cooker 1800BC egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .

A többfunkciós Lauben Rice Cooker 1800BC rizsfőző prémium kivitele lenyűgöző, és a készülék bármilyen rizstípussal könnyedén megbirkózik. Akár rizottót, akár sushit készítesz, a rizs mindig a megfelelő állagú lesz. A Lauben rizsfőző a levesek, kásák és hüvelyesek elkészítésekor is jó szolgálatot tesz. A tartozékaiközött találsz egy fém gőzölőt is a pároláshoz és ezáltal a zsírmentes főzéshez. A rizsfőző 1,8 literes kapacitása akár az egész családnak elegendő adag elkészítését is lehetővé teszi. A készülék nem foglal sok helyet, és nem pazarolja az energiát. A Keep Warm funkciónak hála a Lauben Rice Cooker 1800BC készülékben akész rizs egész nap melegen tartható. A rizsfőző a főzést követően automatikusan átvált ebbe az üzemmódba. A készülék egyetlen gombbal vezérelhető, a felesleges gőz távozásához az üvegfedélen egy nyílás is található, és a rizsfőző karbantartása is nagyon egyszerű. Csak emeld ki a belső tartályt, és tedd be amosogatógépbe!

A Lauben rizsfőző sok mindenre képes

A puha és csodás állagú rizs elkészítése művészet. De a Lauben Rice Cooker 1800BC rizsfőzőben készült rizs mindig ízletes lesz. A készülék nemcsak rizsfőzésre, hanem levesek, kásák és hüvelyesekből készült fogások készítésére is alkalmas. A párolt zöldségekhez használd a Lauben Rice Cooker 1800BC rizsfőzőhöz mellékeltpárolózacskót.

Könnyen tisztítható és működtethető

Egyetlen gomb elegendő a rizsfőző komplett vezérléséhez. Működése teljesen automatizált. Csak öntsd a rizst a belső tartályba, add hozzá a megfelelő mennyiségű vizet a mellékelt mérőpohár segítségével, így már csak várnod kell egy keveset, hogy a Lauben Rice Cooker 1800BC elvégezze a feladatát. A főzési idő leteltekora készülék automatikusan átvált a melegen tartó üzemmódba. A jelzőfények mutatják, hogy a rizs milyen fázisban van. Használat után csak vedd ki a belső tartályt, és tedd be a mosogatógépbe!

A Lauben 1800BC rizsfőző praktikus és elegáns

A Lauben Rice Cooker 1800BC rizsfőző az elegáns designt tökéletes funkcionalitással ötvözi. A benne készülő ételt megfigyelheted az üvegfedélen keresztül, amelyen egy kis nyílás is található a felesleges gőz távozásához. A csúszásmentes lábak stabilan tartják a Lauben Rice Cooker 1800BC rizsfőzőt. A belső tartálytapadásmentes felülettel rendelkezik, így bízhatsz abban, hogy zsiradék használata nélkül sem fog leégni benne semmi. A Lauben rizsfőző külső részei a Cool Touch technológiának köszönhetően hűvösek maradnak.

Elegendő 1,8 l kapacitás

A Lauben Rice Cooker 1800BC rizsfőző kapacitásának köszönhetően ideális egyedülállók vagy párok számára.

Egyszerű, egygombos működtetés

Nincs szükség bonyolult kézikönyvek tanulmányozására. A Lauben Rice Cooker 1800BC rizsfőzőt egyetlen gombbal lehet működtetni, a többiről maga a készülék gondoskodik.

Gőzölővel együtt

A csomagban található egy fém gőzölő is, amely lehetővé teszi, hogy a rizsfőzőben gőzben párolt fogásokat is elkészíthess.

A rizsfőző működése automatizált

A főzés befejeztével a Lauben rizsfőző automatikusan átvált a melegen tartó, Keep Warm funkcióra. Az étel a  tálalásig így meleg marad.

A Lauben rizsfőző használata sokoldalú

A Lauben Rice Cooker  1800BC rizsfőzőben nemcsak rizst, hanem leveseket, főételeket és köreteket is készíthetsz. Mindezt akár párolással is.

A rizsfőző edzett üvegfedéllel rendelkezik

Az átlátszó, edzett üvegfedélen keresztül egy pillantással ellenőrizheted a készülő fogást. A fedélen lévő kis nyílás lehetővé teszi a felesleges gőz távozását.

Praktikus,  tapadásmentes felület

A Lauben Rice Cooker 1800BC rizsfőző belső tartálya tapadásmentes anyagból készült. Ezért a főzéshez nincs szükség zsiradékra.

Cool Touch technológia

A Lauben Rice Cooker 1800BC rizsfőző külső részei a Cool Touch technológiának köszönhetően a főzés után hűvösek maradnak. Ez kiküszöböli az égési sérülések kockázatát.

Keep Warm funkció

Ha a Keep Warm funkciót bekapcsolva hagyod, a készülék a főzés után egész nap melegen tartja az ételt.

A rizsfőző könnyen tisztítható

Használat után a belső tartály könnyen kivehető a Lauben Rice Cooker 1800BC készülékből, és a fedéllel együtt a mosogatógépbe tehető.


A Lauben Rice Cooker 1800BC rizsfőző tartozékai

  • Lauben rizsfőző
  • Gőzölő a pároláshoz
  • Edzett üvegfedél
  • Belső edény
  • Mérőpohár
  • Kanalak

Paraméterek

Összehasonlít
Típus
Rizsfőző Kész!
Űrtartalom
1,8 l Kész!
Funkciók
Mosogatógépben mosható, Hőmérséklet megtartása, Túlmelegedés elleni védelem, Auto kikapcsolás, Pároló kosár Kész!
Kiegészítők
Kanál, Mérőedény, Fedő, Gőzös Kész!

Típus

Típus
Rizsfőző Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
1,8 l Kész!

Funkciók

Funkciók
Mosogatógépben mosható, Hőmérséklet megtartása, Túlmelegedés elleni védelem, Auto kikapcsolás, Pároló kosár Kész!
Kiegészítők
Kanál, Mérőedény, Fedő, Gőzös Kész!
Megjegyzés:
» Böngéssz teljes rizsfőző kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lauben Rice Cooker 1800BC
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ