30 dnů na vrácení Shop roku

Nero Platinum Unlimited 7-in-1 CZ (elektronikus licenc)

Termékkatalógus
Nero Platinum Unlimited 7-in-1 CZ (elektronikus licenc)
4,8 11 értékelés
Író szoftver - Nero Platinum, 1 készülék számára, korlátlan licenc, nyelv: CZ, EN, HU, DE, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, cégeknek, iskolák számára és hivatalok számára, célkészülék: PC, licenckulcs az "Én könyvtáram" - "Licencek" modulban található, kompatibilis operációs rendszer: Windows
32 690 Ft
-
+
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Kód:  SWLN0005
Nero Platinum Unlimited 7-in-1 CZ (elektronikus licenc) 32 690 Ft Letölthető
Vásárlás

Nero Platinum Unlimited 7-in-1 CZ (elektronikus licenc)

Hogyan kell aktiválni az elektronikus licenszeket?

A teljes programcsomag egy készletben

A Nero Platinum Unlimited 7 az 1-ben tartalmazza a Nero Platinum Suite-ot és 200 extra funkciót. Ez egy olyan szoftver, amely a megvásárlással korlátozások nélküli, örökös licencet biztosít neked, így a lehető legteljesebb mértékben és akadály nélkül élvezheted az összes programot. Fényképezz, videózz, élvezd a zenét. Több mint 200 alkalmazás érhető el. Egy egyszeri vásárlással örökös licencet kapsz.

Nero DuplicateManager Photo a jól rendszerezett fotóarchívumért

Sok fotót készítesz, de már túl sokat tárolsz a számítógépen?Itt jön az új Nero Platinum Unlimited 7 az 1-ben mesterséges intelligenciája, hogy rendet tegyen a fényképalbumodban. Rendszerezi a fényképeidet, címkézi, értékeli őket, és például jelenet szerint is könnyedén kereshetsz. Adj neveket az arcokhoz, és könnyebben nyomon követhetővé teszed a képeket. A szoftver eltávolítja a másolatokat, a fényképeket hely szerint rendezi, és mindezt egy világtérképen is megtekintheted. Érdekes funkció az idővonal is. Szerkeszd a fényképeket egyetlen kattintással, mindezt helyben, a számítógépeden, felhő nélkül.

Készíts szuper videókat a Nero Video segítségével

Kombináld emlékeidet, és készíts egy pillanat alatt mesteri filmet. A Nero Platinum Unlimited 7 az 1-ben segítségével több száz kiváló sablon áll rendelkezésedre, ünnepekhez, alkalmakhoz és eseményekhez kapcsolódó témákkal. A Nero Video képes kép a képben, alfacsatorna, dőlésváltás, lassított felvétel és time-lapse effektek készítésére is. Szerkesztheted, vághatod és exportálhatod a filmeket tetszésed szerint. Barátaidat és családodat lenyűgözi majd a professzionális munka. Mindezt ki is íratod optikai lemezre.

Stream és letöltés

Élvezd kedvenc előadóidat kényelmesen és tisztán. Mentsd el kedvenc dalaidat az összes zenei streaming szolgáltatásból gyorsan, legálisan és kiváló minőségben. Szerkeszd az egyes sávokat, vágd őket tetszésed szerint. Rengeteg effekt áll rendelkezésre, mint például a be- és kikapcsolás vagy a hangerő beállítása. Ha elégedett vagy a munkájával, ki is íratodazt optikai lemezre.

Biztonsági mentés a Nero Platinum Unlimited 7 az 1-ben alkalmazással

Valószínűleg sok olyan fontos dolog vagy emlék van, amelyet meg akarsz tartani, és nem szívesen veszítenéd el. A Nero Platinum Unlimited 7 az 1-ben segítségével kényelmes és biztonságos biztonsági mentést kapsz. Biztonsági mentések merevlemezekre, optikai adathordozókra és felhőkbe, például a Google Drive, OneDrive, Magenta CLOUD, HiDrive, pCloud vagy QLOUD tárhelyekre is rendelkezésre állnak.

Fájlok tetszés szerinti átalakítása

A lassú számítógépre vonatkozó panaszok a múlté lesznek. A Nero Platinum Unlimited 7 az 1-ben segítségével nagyobb teljesítményt kapsz. Felgyorsítja a számítógépet, frissíti az illesztőprogramokat és növeli az internet sebességét. Te irányíthatod a számítógép teljesítményét, és eldöntheted, hogy a problémákat egyesével vagy egyszerre kezeled. Át kell konvertálnod fájljaidat más formátumba? Nem probléma! A Nero Platinum Unlimited 7 az 1-ben programmal egyetlen kattintással megteheted.

Őrizd meg adataid a Nero Platinum Unlimited 7 az 1-ben segítségével

A Nero Platinum Unlimited 7 az 1-ben számos más hasznos beépített eszközzel rendelkezik, mint például a törölt adatok helyreállítása, a személyes adatok egyszerű titkosítása, az adathordozók formázása és másolása. A Nero Platinum Unlimited 7 az 1-ben programmal minden eshetőségre felkészülhetsz.


Paraméterek

Rendeltetés
Háztartás, Cégeknek, Iskolák számára, Hivatalok számára Kész!
SW típusa
Író programok Kész!
SW típusa
Nero Platinum Kész!
Licenckulcs kézbesítése
Alza - Könyvtár Kész!
Licenc típusa
Elektronikus licenc Kész!

Alapvető paraméterek

Rendeltetés
Háztartás, Cégeknek, Iskolák számára, Hivatalok számára Kész!
SW típusa
Író programok Kész!
SW típusa
Nero Platinum Kész!
Licenckulcs kézbesítése
Alza - Könyvtár Kész!

Licenc típusa

Licenc típusa
Elektronikus licenc Kész!
Licenckérelem
A licenckulcs a vásárlást követő 24 hónapon belül használható fel Kész!

Licenc

Előfizetés módja
Korlátlan licenc Kész!
Berendezések száma
1 Kész!
PC-k/MAC-ek száma
1 Kész!

Kompatibilitás

Készülék típusa
PC Kész!
Operációs rendszer
Windows Kész!
Beépítés módja
Letöltés (elektronikusan) Kész!

Nyelvi verzió

Nyelvi változat
CZ, EN, HU, DE Kész!
Több paraméter

Telepítés folyamata:

Telepítőcsomag letöltése: www.nero.com/start

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

1. A program (licensz) nevében található CZ jelölés nyilván cseh változatra utal. A programot azonban Budapesten szeretném használni és lehetőleg magyar nyelvű támogatással. Van erre lehetőség? 2. A licensz vásárlása után (a banki átutalást követően) le tudom tölteni a licenszigazolást, a program telepítőanyagait és a dokumentációt közvetlenül a neten, vagy valamelyiket személyesen kell átvennem az Alza átvevőhelyek valamelyikén?

Kérdések és válaszok: Nero Platinum Unlimited 7-in-1 CZ (elektronikus licenc)
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ