Shop roku 30 dnů na vrácení

Gyümölcsprések

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Gyümölcsfacsaró típusa
Lassúprés
(64)
Centrifugális
(36)
Gőz
(1)
Karos
(20)
Meghajtás
Elektromos
(128)
Kézi
(33)
Lé tartály mérete
0,25 l
8 l
-
Konstrukció anyaga
Fém
(73)
Műanyag
(71)
Üveg
(3)

Ki ne szeretné a napot egy pohár friss, zamatos gyümölcslével indítani? Egy gyümölcsprés segítségével te is meglepheted a családot egy kis finomsággal reggelente. A zöldség és gyümölcsprés lehetővé teszi, hogy te magad készítsd el reggeli italodat úgy, ahogy neked a legjobb. Lássuk, hogyan érdemes kiválasztani a megfelelő készüléket.

Tovább

Miért érdemes beszerezni egy gyümölcsprés eszközt?

A mindennapos zöldség- és gyümölcsfogyasztás jótékony hatással van az egészségünkre. A friss italok segíthetnek megerősíteni immunrendszerünket, és segíthetnek a különböző betegségek kialakulásában vagy kezelésében is. Ha házilag készítesz gyümölcslevet, teljesen a saját ízlésed szerint alakíthatod az italodat, és tartósítószerek nélkül élvezheted a finom innivalókat. Ehhez csak egy gyümölcsprés gép szükséges.

A gyümölcsprések típusai

Gyümölcslé készítéséhez kézi vagy elektromos eszközt is használhatsz. Az elektromos típusnál kétféle készüléket is választhatsz.

  • A gyümölcscentrifuga a legismertebb és legelterjedtebb típus. Segítségével gyorsan és könnyedén készítheted el a napi vitaminbombádat.
  • A lassú gyümölcsprés egy egyre elterjedőben lévő készülékfajta, amellyel hidegen préselhetők a zöldségek és gyümölcsök.

i

Kínálatunkban citrusprések is találhatók – ha frissen facsart narancslére, citromos vízre vagy más citrusos italra vágysz, érdemes beszerezned egy ilyen eszközt.

Miben különbözik a gyümölcscentrifuga és a lassú gyümölcsprés?

A zöldségprések mindkét típusának megvannak a maga előnyei és hátrányai. Lássuk, melyek ezek.

A gyümölcscentrifuga előnyei és hátrányai

  • Könnyen beszerezhető.
  • Alacsonyabb ár.
  • Kevésbé hatékony (kevesebb gyümölcslé készíthető vele).
  • Hangosabb működés.
  • Működés közben hő keletkezik, amely károsítja a vitaminokat.

A lassú gyümölcsprés előnyei és hátrányai

  • Akár 30-40%-kal több gyümölcslé nyerhető ki vele.
  • Intenzív ízek és illatok a hideg préselésnek köszönhetően.
  • Halk működés.
  • Könnyen tisztítható.
  • Általában magasabb áron lehet beszerezni.

Zöldségprés előnyei és funkciói

A zöldségprés, amelyet gyakran lassú présnek vagy hidegen sajtoló lékészítőnek is neveznek, a gyümölcspréssel megegyező konyhai eszköz, amelyet arra terveztek, hogy a zöldségekből is a lehető legtöbb lé kinyerésére használják. Itt vannak a zöldségprés előnyei és funkciói:

  • Tápanyagok megőrzése: a lassú, hideg sajtolási folyamat alacsony hőmérsékleten történik, ami csökkenti a tápanyagok, például vitaminok, ásványi anyagok és enzimek lebomlását, így több marad meg az elkészült lében.
  • Magasabb léhozam: a zöldségprés kíméletesen szétválasztja a levet a rostos anyagtól, így több lé kinyerhető, mint a hagyományos centrifugális gyümölcscentrifugáknál.
  • Kisebb oxidáció: mivel a préselési sebesség alacsonyabb, kevésbé van kitéve az oxidációnak, ami színben és ízben is jobb minőségű lét eredményez.
  • Csendesebb működés: a lassú préselési technológia általában csendesebb, mint a gyors fordulatszámú gyümölcscentrifugáké.
  • Univerzális használat: sok zöldségprés nemcsak zöldségek és gyümölcsök préselésére alkalmas, hanem képes fűszernövények, zöld levelek és más rostos növényi anyagok lékinyerésére is.
  • Rosttartalom: a hideg préselési módszer lehetővé teszi, hogy a rostok egy része is bekerüljön a lébe, ami előnyös lehet az emésztés szempontjából.
  • Könnyebb tisztítás: a legtöbb modern zöldségprés úgy van kialakítva, hogy könnyen szétszedhető és tisztítható legyen, ami megkönnyíti a rendszeres használatot.
  • Tartósabb lé: a hidegen préselt lé hosszabb ideig tárolható frissen a hűtőben, mint a hagyományos módszerrel készült italok.

A zöldségprések ideálisak azok számára, akik friss, tápanyagban gazdag zöldség- és gyümölcsleveket szeretnének készíteni otthonukban. Ezek az eszközök segítenek a napi zöldség- és gyümölcsbevitel növelésében anélkül, hogy hozzáadott cukrokat vagy tartósítószereket kellene fogyasztani.

A zöldségprés anyaga

A zöldség és gyümölcsprés általában fémből vagy műanyagból készül. Egyes modellek üveg tartállyal is rendelkezhetnek.

Mennyi gyümölcslé készíthető egy gyümölcsprés használatával?

A gyümölcsprések típustól függően 0,1 l és 8 l közötti űrtartalmú létartállyal rendelkeznek. A megfelelő gyümölcsprés kiválasztásával biztosan mindenkinek jut majd a friss gyümölcsléből.

i

Ha fontos számodra, hogy a gyümölcsprés illeszkedjen konyhád stílusához, kínálatunkban biztosan megtalálod a neked tetsző színt. Válassz akár klasszikus fekete vagy fehér, letisztult ezüst, vagy akár feltűnő piros és sárga színű gyümölcscentrifuga modellt – csak rajtad múlik, melyiket szeretnéd.

A gyümölcsprések további funkciói és tulajdonságai

Gyümölcsprések vásárlásakor érdemes további speciális funkciókra vagy tulajdonságokra odafigyelni, hogy valóban a számodra legmegfelelőbb modellt válaszd ki.

  • A gyümölcsprés lehet fekvő vagy álló tengelytípusú is.
  • A sebességfokozatok száma modellenként eltérő. Kínálatunkban egyfokozatos készülékektől kezdve akár 10 fokozattal rendelkező gyümölcsprés változatot is találsz.
  • A gyümölcscentrifuga kiegészítők készülékenként változók. Bizonyos eszközökhöz tisztítókefe, szűrő, nyomóprés vagy préselő kúp is található. A bal oldalon található parametrikus szűrő segítségével beállíthatod a számodra fontos kiegészítőket.
  • Egyes modellek szemétkosárral is rendelkeznek.

Olcsó gyümölcsprés készüléket keresel? Nézz körül outletünkben, ahol felbontott, újszerű és használt termékeket találsz nagyszerű áron.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
SENCOR SSJ 4050NP Szállításra kész 1 db
Gyümölcscentrifuga - lassúprés, 60 ford/perc, 1 sebességfokozat, létartály űrtartalma 0,8 l, szemétkosár űrtartalma 0,8 l, álló tengely, méretek 44,5 × 21 × 23 cm (H×Sz×Mé)
47 090 Ft

2.
SAGE BJE430 Szállításra kész > 5 db
Gyümölcscentrifuga - centrifugális, 2 sebességfokozat, bemeneti nyílás mérete 84 mm, létartály űrtartalma 2 l, szemétkosár űrtartalma 3 l, álló tengely, ezüst kivitel, méretek 43 × 22 × 39 cm (H×Sz×Mé)
81 990 Ft

3.
Rohnson R-411 Szállításra kész > 5 db
Citrusprés - elektromos, teljesítmény 600 W, rozsdamentes acél szűrő, kábel hossza 100 cm
18 990 Ft

Még több
164 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
3,9 32×
SENCOR SSJ 4070SL
Gyümölcscentrifuga - lassúprés, 60 ford/perc, 1 sebességfokozat, létartály űrtartalma 0,8 l, szemétkosár űrtartalma 0,8 l, ezüst kivitel, méretek 49,5 × 17,5 × 20 cm (H×Sz×Mé)
36 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENOD552
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,6
SAGE BJE430
Gyümölcscentrifuga - centrifugális, 2 sebességfokozat, bemeneti nyílás mérete 84 mm, létartály űrtartalma 2 l, szemétkosár űrtartalma 3 l, álló tengely, ezüst kivitel, méretek 43 × 22 × 39 cm (H×Sz×Mé)
81 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAGBJ430
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Concept LO7065 SINFONIA - Gyümölcscentrifuga Típusok
4,8 77×
Concept LO7065 SINFONIA
Gyümölcscentrifuga - lassúprés, 60 ford/perc, 2 sebességfokozat, bemeneti nyílás mérete 75 mm, létartály űrtartalma 1 l, szemétkosár űrtartalma 1 l, álló tengely, fekete és ezüst kivitel
99 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONOD004
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
5,0
SAGE SJE830BSS
Gyümölcscentrifuga - centrifugális, 1 sebességfokozat, bemeneti nyílás mérete 88 mm, létartály űrtartalma 2 l, álló tengely, ezüst kivitel, méretek 54 × 29 × 51 cm (H×Sz×Mé)
Leárazás -9 %
159 990 Ft 176 390 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: SAGOD649
5,0
Philips Viva Collection HR1855/70 800W
Gyümölcscentrifuga - karos, 1 sebességfokozat, bemeneti nyílás mérete 75 mm, létartály űrtartalma 0,8 l, szemétkosár űrtartalma 1,2 l, fekete kivitel
42 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIOD665
4,2 130×
Sencor SJE 741SS
Gyümölcscentrifuga - centrifugális, 2 sebességfokozat, bemeneti nyílás mérete 65 mm, létartály űrtartalma 1,2 l, szemétkosár űrtartalma 1,2 l, ezüst kivitel, méretek 28,5 × 25 × 17,5 cm (H×Sz×Mé)
Szuper ár
14 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAN2151b
4,7 32×
Rohnson R-411
Citrusprés - elektromos, teljesítmény 600 W, rozsdamentes acél szűrő, kábel hossza 100 cm
18 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROHLC117
4,9 26×
Bosch MFW3X18B
Húsdaráló - elektromos, teljesítmény 2000 W, nagy töltőnyílás, gumi lábak és hátramenet, aprítás, reszelés, virsli- és kolbásztöltés és gyümölcspréselés/gyümölcsfacsarás, 1 sebességfokozat, húsfeldolgozási sebesség 2,5 kg/perc, darálás nagysága 2,7, 4 és 8 mm, kolbásztöltő tartozék, reszelő, dobreszelő és gyümölcsprés a csomag része, daráló mérete 8, anyaga rozsdamentes acél, mérete 25 × 23 × 16 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 5,8 kg, fehér és fekete kivitel
67 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOMNM692
4,8 80×
Bosch MES25A0
Gyümölcscentrifuga - centrifugális, 2 sebességfokozat, bemeneti nyílás mérete 75 mm, létartály űrtartalma 1,25 l, szemétkosár űrtartalma 2 l, álló tengely, fehér kivitel, méretek 31 × 31,2 × 18 cm (H×Sz×Mé)
43 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAN6136b
Sencor SSJ 4042RD - Gyümölcscentrifuga
Típusok
4,5 134×
Sencor SSJ 4042RD
Gyümölcscentrifuga - lassúprés, 1 sebességfokozat, létartály űrtartalma 0,8 l, szemétkosár űrtartalma 0,8 l, álló tengely, piros kivitel, méretek 44,5 × 21 × 23 cm (H×Sz×Mé)
39 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAN2151a2
Concept LO7027 - Gyümölcscentrifuga
Típusok
4,5 75×
Concept LO7027
Gyümölcscentrifuga - centrifugális, 16800 ford/perc, 2 sebességfokozat, bemeneti nyílás mérete 72 mm, létartály űrtartalma 1 l, szemétkosár űrtartalma 1,8 l, álló tengely, fekete kivitel
Szuper ár
33 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONOD008
4,4 23×
Penta G21 Gracioso horizontal
Gyümölcscentrifuga - lassúprés, 70 ford/perc, 1 sebességfokozat, bemeneti nyílás mérete 75 mm, létartály űrtartalma 1 l, fekvő tengely, fekete és ezüst kivitel, méretek 22 × 42 × 40 cm (H×Sz×Mé)
100 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PENGR211
4,7 15×
Hyundai 337II gyümölcscentrifuga
Gyümölcscentrifuga - centrifugális, 13000 ford/perc, 2 sebességfokozat, bemeneti nyílás mérete 65 mm, létartály űrtartalma 0,45 l, szemétkosár űrtartalma 1,3 l, fekete és rozsdamentes acél kivitel, méretek 30 × 27 × 19 cm (H×Sz×Mé)
16 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAD9033c
4,8
Philips Daily Collection HR2738/00 25W
Citrusprés - kézi, teljesítmény 25 W, tartály térfogata 0,5 l, műanyag légyűjtő tartály
8 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIOD658
CONCEPT CE3540 - Elektromos citrusprés
Típusok
4,9 14×
CONCEPT CE3540
Elektromos citrusprés - elektromos, tartály térfogata 1 l, műanyag szűrő, műanyag légyűjtő tartály, kábel hossza 100 cm
5 290 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONLC321
CONCEPT CE3530 - Citrusprés
Típusok
2,3
CONCEPT CE3530
Citrusprés - elektromos, teljesítmény 650 W, műanyag szűrő, kábel hossza 100 cm
15 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONLC034
5,0
Sage SJS700
Gyümölcscentrifuga - lassúprés, létartály űrtartalma 1,2 l, ezüst kivitel, méretek 44,5 × 22,7 × 20,7 cm (H×Sz×Mé)
212 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: SAGods82
4,4 13×
SENCOR SSJ 4050NP
Gyümölcscentrifuga - lassúprés, 60 ford/perc, 1 sebességfokozat, létartály űrtartalma 0,8 l, szemétkosár űrtartalma 0,8 l, álló tengely, méretek 44,5 × 21 × 23 cm (H×Sz×Mé)
47 090 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SENSS405
5,0
CONCEPT LO7211, szürke
Gyümölcscentrifuga - lassúprés, 70 ford/perc, 1 sebességfokozat, bemeneti nyílás mérete 45 mm, létartály űrtartalma 1 l, szemétkosár űrtartalma 1,3 l, álló tengely, fekete és szürke kivitel, méretek 18 × 14,4 × 41,6 cm (H×Sz×Mé)
48 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONLC948
3,9
Gorenje CJ100HE
Citrusprés - elektromos, teljesítmény 100 W, rozsdamentes acél szűrő, műanyag légyűjtő tartály, kábel hossza 100 cm
20 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GOLNC352
Concept LO-7067 Home Made Juice - Gyümölcscentrifuga Típusok
4,8 77×
Concept LO-7067 Home Made Juice
Gyümölcscentrifuga - lassúprés, 60 ford/perc, 2 sebességfokozat, bemeneti nyílás mérete 75 mm, létartály űrtartalma 1 l, szemétkosár űrtartalma 1 l, álló tengely, fekete és rozsdamentes acél kivitel, méretek 47 × 24 × 14 cm (H×Sz×Mé)
80 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONOD006
5,0
Panasonic MJ-L700KXE
Gyümölcscentrifuga - lassúprés, 1 sebességfokozat, bemeneti nyílás mérete 75 mm, álló tengely, fekete kivitel, méretek 42,5 × 19 × 20,5 cm (H×Sz×Mé)
129 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PANOD075
Concept LO7026 - Gyümölcscentrifuga Típusok
4,5 75×
Concept LO7026
Gyümölcscentrifuga - centrifugális, 16800 ford/perc, 2 sebességfokozat, bemeneti nyílás mérete 72 mm, létartály űrtartalma 1 l, szemétkosár űrtartalma 1,8 l, fekete és rozsdamentes acél kivitel
25 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONOD007
SENCOR SSJ 4041BK - Gyümölcscentrifuga Típusok
4,5 134×
SENCOR SSJ 4041BK
Gyümölcscentrifuga - lassúprés, 60 ford/perc, 1 sebességfokozat, létartály űrtartalma 0,8 l, szemétkosár űrtartalma 0,8 l, álló tengely, fekete és ezüst kivitel, méretek 44,5 × 21 × 23 cm (H×Sz×Mé)
41 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAN2151a1

Gyümölcsprések

fagylaltkészítőkHogyan válasszunk jégkészítő és fagylaltkészítő gépet A forró nyári hónapokban minden lehetőséget próbálunk megragadni, hogy felfrissülhessünk. Hatékony és legtöbbször igen finom módja ennek az italba dobott jégkocka vagy a fagyi. Könnyedén készíthetsz mindkettőből elegendő mennyiséget otthon. Csak a megfelelő...
Egészségesen élni: ez az a mottó, amelyet manapság egyre több ember követ. Akár egészségi állapotuk miatt, akár egyszerűen azért, mert így jobban érzik magukat. A sokféle kiváló gyümölcs- és zöldséglé receptek segítségével ezt sokkal könnyebb elérni, mint gondolnád.

Gyümölcsprések

A Gyümölcsprések kategóriában összesen 164 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ