A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Siguro kuchyňský robot

Gyümölcscentrifugák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Meghajtás
Elektromos
(31)
Kézi
(3)
Lé tartály mérete
0,45 l
2 l
-
Konstrukció anyaga
Fém
(30)
Műanyag
(20)

A gyümölcscentrifuga úgy működik, hogy a benne lévő forgó kések felszeletelik, ledarálják a gyümölcsöket és zöldségeket és gyors forgással a centrifugális erő segítségével átnyomják a zúzalékot a szitán, amin keresztül kifolyik a tiszta gyümölcslé. Ez a fajta zöldség és gyümölcscentrifuga gyors, az előállított gyümölcs- vagy zöldséglé kis daraboktól mentes, habos, többnyire víz állagú lesz és azonnali fogyasztásra alkalmas. Válassz a sebesség, a töltőnyílás mérete alapján és keresd az olyan hasznos funkciókat, mint a csepegésgátló rendszer.

Tovább

Mitől egyedi a gyümölcscentrifuga?

A zöldség és gyümölcs centrifuga alkalmas sárgarépa, cékla és más gyökérzöldségek, valamint alma, körte és citrusfélék (minél frissebb és lédúsabb, annál jobb) levének kinyerésére. Ugyanakkor nem alkalmas a levélzöldségek, gyógynövények és trópusi gyümölcsök, például a banán kifacsarásához. Ha naponta szeretnél friss gyümölcslevet készíteni, akkor a gyümölcscentrifuga ideális választás a számodra.

Mire jó a gyümölcscentrifuga

A gyümölcscentrifuga egy olyan konyhai készülék, amelyet arra tervezték, hogy gyorsan és hatékonyan kinyerje a gyümölcsök és zöldségek levét. Íme néhány előny és felhasználási mód:

  • Gyors lékészítés: a gyümölcscentrifuga nagy sebességű forgó pengéit használva gyorsan kivonja a levet a szilárd anyagokból, lehetővé téve friss gyümölcslé készítését percek alatt.
  • Nagy mennyiségű lé: a centrifugális erő segítségével a gyümölcscentrifuga több lé kivonására képes, mint a kézi préselés vagy más hagyományos módszerek használatakor.
  • Egyszerű használat: általában egyszerűen kezelhetőek, gyakran csak egy gombnyomás szükséges a működtetéshez, így könnyű a napi rutinba beépíteni.
  • Könnyű tisztítás: a legtöbb modern gyümölcscentrifuga részei levehetőek és mosogatógépben is moshatóak, így a tisztítás gyors és egyszerű.
  • Változatosság: nem csak gyümölcsök, hanem zöldségek, mint például sárgarépa vagy cékla préselésére is alkalmasak, így változatosabbá tehetjük a lékészítést.
  • Tápanyagbevitel növelése: a gyümölcslé készítés egy könnyű módja annak, hogy növeljük a friss gyümölcsök és zöldségek fogyasztását, ami növeli a vitaminok és ásványi anyagok bevitelét.
  • Ízélmény: a frissen préselt gyümölcslevek gazdag és koncentrált ízt nyújtanak, ami feldobhatja az étrendet.

A gyümölcscentrifuga használatakor azonban fontos megjegyezni, hogy a magas sebességű forgás miatt a lé kevésbé lehet tápanyagokban gazdag, mint a lassú préselés során készült lé, mivel a hő és az oxidáció lebontja az egyes tápanyagokat. Emellett a gyümölcscentrifuga gyakran kevésbé hatékony a nagyon lágy gyümölcsök vagy zöld leveles zöldségek feldolgozásában.

Lassú prés vagy gyümölcscentrifuga - melyik mikor jobb?

A lassúprés bármely alapanyagot feldolgozza, viszont a gyümölcscentrifuga sokkal gyorsabban dolgozik. A lének azonban alacsonyabb a tápértéke, a gyors préselési sebesség az alapanyagok melegedését okozza. Ez csökkentheti a vitaminok és enzimek mennyiségét a lében, hab alakul ki, és az ilyen gyümölcslé gyorsan romlik. Ezért csak azonnali fogyasztásra ajánljuk. Nézzük az egyes készülék típusok előnyeit és hátrányait.

Gyümölcscentrifuga

Előnyök

  • Gyorsan elkészül a friss gyümölcslé
  • Alacsonyabb ár

Hátrányok

  • A lé kinyerése közben hő termelődik, így kevesebb vitamin és enzim marad a lében
  • Nem olyan hatékony, viszonylag sok lé marad a gyümölcsben

Lassúprés

Előnyök

  • Hatékony
  • Levélzöldségekből és trópusi gyümölcsökből is kinyerhető vele a lé
  • Nem termelődik hő a préselés során, a lében benne maradnak a vitaminok és enzimek

Hátrányok

  • Lassabb munkavégzés
  • Magasabb ár

A zöldség és gyümölcscentrifuga kiválasztásának szempontjai

A gyümölcscentrifuga teljesítménye

  • A készülék teljesítménye határozza meg az áramfogyasztást, de hatással van a hatékonyságára is.
  • A friss gyümölcslevek problémamentes otthoni elkészítéséhez 500 W körüli teljesítmény ajánlott.

A zöldség centrifuga fordulatszáma

  • Minél nagyobb a fordulatszám, annál gyorsabban feldolgozható a gyümölcs és zöldség.
  • Otthoni használatra ajánlatos legalább 15 000 ford./perc sebességet választani.

A gyümölcscentrifuga töltőnyílásának mérete

A nyersanyag feldolgozásában kulcsfontosságú szerepet játszik, hogy mekkora darab gyümölcsöt és zöldséget tudsz egyszerre a készülékbe helyezni. Egyes töltőnyílások lehetővé teszik akár egy egész alma behelyezését, megkönnyítve ezzel az ital elkészítését.

A zöldség és gyümölcs centrifuga létartály térfogata

Ha többen szeretnétek élvezni a gyümölcscentrifuga által készített friss gyümölcs- és zöldséglé előnyeit, akkor keress olyan modellt, aminek nagy létartálya van. Minél nagyobb az edény, annál több gyümölcslevet készíthetsz egyszerre.

A gyümölcscentrifuga gyümölcshús tartály térfogata

A gyümölcslé készítésére elhasznált gyümölcs és zöldség mennyiségéhez szorosan kapcsolódik a gyümölcspép tartály mérete is. Ha sok gyümölcslevet szeretnél, akkor rengeteg gyümölcspép is keletkezik. Ezért a zöldség centrifuga választásakor ennek a tartálynak a térfogatára is figyelj. Általában ez 1-3 liter között szokott lenni.

A gyümölcscentrifuga tisztítása

Ha gyakran szeretnél gyümölcslevet készíteni, azt javasoljuk, hogy válassz olyan zöldség és gyümölcscentrifuga modellt, amelynek a legtöbb része mosogatógépben is mosható. Ez nagyon megkönnyítheti a munkádat.

Vedd figyelembe a zöldség centrifuga méreteit és tömegét is, hogy jól kezelhető legyen, és ne foglaljon túl nagy helyet a konyhapulton.

A gyümölcscentrifuga további funkciói és tulajdonságai

  • LCD kijelző – átláthatóbbá teszi a gyümölcscentrifuga használatát.
  • DripStop funkció – megakadályozza a gyümölcslé lecsöpögését, így nem lesz maszatos a munkafelület.
  • Sajtolás és smoothie funkció – egyes zöldség és gyümölcs centrifuga modellek a gyümölcslevek készítése mellett gyümölcsök és zöldségek más jellegű feldolgozására is lehetőséget kínálnak. Ha elsősorban friss smoothie készítésre alkalmas készüléket keresel, nézd meg smoothie készítő kínálatunkat.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Sencor SJE 741SS Szállításra kész > 5 db
Gyümölcscentrifuga - centrifugális, 2 sebességfokozat, bemeneti nyílás mérete 65 mm, létartály űrtartalma 1,2 l, szemétkosár űrtartalma 1,2 l, ezüst kivitel, méretek 28,5 × 25 × 17,5 cm (H×Sz×Mé)
14 290 Ft

2.
Bosch MES25A0 Szállításra kész 2 db
Gyümölcscentrifuga - centrifugális, 2 sebességfokozat, bemeneti nyílás mérete 75 mm, létartály űrtartalma 1,25 l, szemétkosár űrtartalma 2 l, álló tengely, fehér kivitel, méretek 31 × 31,2 × 18 cm (H×Sz×Mé)
43 490 Ft

3.
Sage SJE530 Cold Plus Szállításra kész > 5 db
Gyümölcscentrifuga - centrifugális, 2 sebességfokozat, bemeneti nyílás mérete 88 mm, létartály űrtartalma 2 l, szemétkosár űrtartalma 2 l, álló tengely, rozsdamentes acél kivitel, méretek 44,8 × 21,9 × 33,4 cm (H×Sz×Mé)
81 490 Ft

Még több
35 termék
4,2 131×
Sencor SJE 741SS
Gyümölcscentrifuga - centrifugális, 2 sebességfokozat, bemeneti nyílás mérete 65 mm, létartály űrtartalma 1,2 l, szemétkosár űrtartalma 1,2 l, ezüst kivitel, méretek 28,5 × 25 × 17,5 cm (H×Sz×Mé)
14 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAN2151b
4,5 50×
Sencor SJE 1055SS
Gyümölcscentrifuga - centrifugális, 12600 ford/perc, 2 sebességfokozat, bemeneti nyílás mérete 75 mm, létartály űrtartalma 0,75 l, szemétkosár űrtartalma 1,6 l, ezüst kivitel, méretek 39 × 17 × 28 cm (H×Sz×Mé)
24 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SEOD001
4,7 15×
Hyundai 337II gyümölcscentrifuga
Gyümölcscentrifuga - centrifugális, 13000 ford/perc, 2 sebességfokozat, bemeneti nyílás mérete 65 mm, létartály űrtartalma 0,45 l, szemétkosár űrtartalma 1,3 l, fekete és rozsdamentes acél kivitel, méretek 30 × 27 × 19 cm (H×Sz×Mé)
16 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAD9033c
Ariete Vintage Juicer 413/03 - krémszínű - Citrusprés Típusok
5,0
Ariete Vintage Juicer 413/03 - krémszínű
Citrusprés - elektromos, teljesítmény 85 W, rozsdamentes acél szűrő, kábel hossza 100 cm
29 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: ARIls33
4,8 80×
Bosch MES25A0
Gyümölcscentrifuga - centrifugális, 2 sebességfokozat, bemeneti nyílás mérete 75 mm, létartály űrtartalma 1,25 l, szemétkosár űrtartalma 2 l, álló tengely, fehér kivitel, méretek 31 × 31,2 × 18 cm (H×Sz×Mé)
43 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAN6136b
Concept LO7026 - Gyümölcscentrifuga Típusok
4,5 76×
Concept LO7026
Gyümölcscentrifuga - centrifugális, 16800 ford/perc, 2 sebességfokozat, bemeneti nyílás mérete 72 mm, létartály űrtartalma 1 l, szemétkosár űrtartalma 1,8 l, fekete és rozsdamentes acél kivitel
25 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONOD007
Concept LO7027 - Gyümölcscentrifuga Típusok
4,5 76×
Concept LO7027
Gyümölcscentrifuga - centrifugális, 16800 ford/perc, 2 sebességfokozat, bemeneti nyílás mérete 72 mm, létartály űrtartalma 1 l, szemétkosár űrtartalma 1,8 l, álló tengely, fekete kivitel
Szuper ár
33 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONOD008
4,6
SAGE BJE430
Gyümölcscentrifuga - centrifugális, 2 sebességfokozat, bemeneti nyílás mérete 84 mm, létartály űrtartalma 2 l, szemétkosár űrtartalma 3 l, álló tengely, ezüst kivitel, méretek 43 × 22 × 39 cm (H×Sz×Mé)
81 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAGBJ430
4,7
Russell Hobbs Classics Citrus Press 22760-56
Citrusprés - elektromos, teljesítmény 60 W, kábel hossza 118 cm
17 590 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RUHLC001
5,0
SAGE SJB815 Bluicer
Gyümölcscentrifuga - centrifugális, 10 sebességfokozat, bemeneti nyílás mérete 88 mm, létartály űrtartalma 1,5 l, szemétkosár űrtartalma 3 l, álló tengely, ezüst kivitel, méretek 52,8 × 53 × 27,6 cm (H×Sz×Mé)
187 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SAGEOD729
5,0
SAGE SJE830BSS
Gyümölcscentrifuga - centrifugális, 1 sebességfokozat, bemeneti nyílás mérete 88 mm, létartály űrtartalma 2 l, álló tengely, ezüst kivitel, méretek 54 × 29 × 51 cm (H×Sz×Mé)
Leárazás -9 %
159 990 Ft 176 390 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: SAGOD649
3,4
Concept LO7070 SINFONIA
Gyümölcscentrifuga - centrifugális, 17000 ford/perc, 5 sebességfokozat, bemeneti nyílás mérete 85 mm, létartály űrtartalma 0,8 l, szemétkosár űrtartalma 2,8 l, rozsdamentes acél és ezüst kivitel, méretek 40 × 36 × 23 cm (H×Sz×Mé)
36 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONOD996
4,7
SENCOR SJE 5050SS
Gyümölcscentrifuga - centrifugális, 5 sebességfokozat, bemeneti nyílás mérete 75 mm, létartály űrtartalma 1 l, szemétkosár űrtartalma 2 l, ezüst kivitel, méretek 42,4 × 21,5 × 31,5 cm (H×Sz×Mé)
42 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENOD001
Sage SJE530 Cold Plus
Gyümölcscentrifuga - centrifugális, 2 sebességfokozat, bemeneti nyílás mérete 88 mm, létartály űrtartalma 2 l, szemétkosár űrtartalma 2 l, álló tengely, rozsdamentes acél kivitel, méretek 44,8 × 21,9 × 33,4 cm (H×Sz×Mé)
81 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAGOD476
5,0
WMF 0605806040 citrusfacsaró, 13 cm
Citrusprés - alkalmas narancshoz, citromhoz, lime-hoz, Gourmet széria, átmérő 13 cm, anyaga Cromargan® 18/10 rozsdamentes acél, alkalmas mosogatógépbe, ellenáll a savaknak, korróziónak és karcolódásoknak
Leárazás -20 %
14 590 Ft 18 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WMFod29
4,5
Westmark Citrusprés, fehér
Citrusprés - kézi, műanyag szűrő, műanyag légyűjtő tartály
1 890 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WESLC298
5,0
PH Philco 5010
Gyümölcscentrifuga - centrifugális, 2 sebességfokozat, bemeneti nyílás mérete 75 mm, létartály űrtartalma 1 l, szemétkosár űrtartalma 2 l, fekete kivitel, méretek 4,2 × 27 × 1,8 cm (H×Sz×Mé)
48 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAV2204b
3,7
SEVERIN ES 3570
Gyümölcscentrifuga - centrifugális, 19000 ford/perc, 2 sebességfokozat, bemeneti nyílás mérete 70 mm, létartály űrtartalma 1,1 l, szemétkosár űrtartalma 2,5 l, fekvő tengely, rozsdamentes acél kivitel
Leárazás -12 %
31 990 Ft 36 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SEVOD934
4,7
KENWOOD OWJE 850002 gyümölcscentrifuga
Gyümölcscentrifuga - centrifugális, 2 sebességfokozat, létartály űrtartalma 1,5 l, szemétkosár űrtartalma 3 l, ezüst kivitel, méretek 40 × 21 × 36 cm (H×Sz×Mé)
94 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAN2072b
SAGE SJB615 Bluicer
Gyümölcscentrifuga - centrifugális, 5 sebességfokozat, bemeneti nyílás mérete 88 mm, létartály űrtartalma 1,5 l, szemétkosár űrtartalma 3 l, rozsdamentes acél kivitel, méretek 45 × 36 × 39,8 cm (H×Sz×Mé)
117 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: SAGOD736
4,2 131×
Sencor SJE 741SS
Gyümölcscentrifuga - centrifugális, 2 sebességfokozat, bemeneti nyílás mérete 65 mm, létartály űrtartalma 1,2 l, szemétkosár űrtartalma 1,2 l, ezüst kivitel, méretek 28,5 × 25 × 17,5 cm (H×Sz×Mé)
12 390 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAN2151b
4,5 76×
Concept LO7027
Gyümölcscentrifuga - centrifugális, 16800 ford/perc, 2 sebességfokozat, bemeneti nyílás mérete 72 mm, létartály űrtartalma 1 l, szemétkosár űrtartalma 1,8 l, álló tengely, fekete kivitel
21 690 Ft
Használt raktáron
Termékkód: CONOD008
4,5 76×
Concept LO7027
Gyümölcscentrifuga - centrifugális, 16800 ford/perc, 2 sebességfokozat, bemeneti nyílás mérete 72 mm, létartály űrtartalma 1 l, szemétkosár űrtartalma 1,8 l, álló tengely, fekete kivitel
28 390 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONOD008
4,5 76×
Concept LO7027
Gyümölcscentrifuga - centrifugális, 16800 ford/perc, 2 sebességfokozat, bemeneti nyílás mérete 72 mm, létartály űrtartalma 1 l, szemétkosár űrtartalma 1,8 l, álló tengely, fekete kivitel
24 990 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: CONOD008
cikkGyümölcsfacsaró tippek és receptek, amelyeket érdemes kipróbálni Egészségesen élni: ez az a mottó, amelyet manapság egyre több ember követ. Akár egészségi állapotuk miatt, akár egyszerűen azért, mert így jobban érzik magukat. A sokféle kiváló gyümölcs- és zöldséglé receptek segítségével ezt sokkal könnyebb elérni, mint gondolnád.
Szeretnéd a szervezeted számára bebiztosítani a megfelelő mennyiségű vitamint, enzimet és hasznos anyagot? Akkor az étrendedbe vedd fel a gyümölcsleveket. Finomak és hihetetlenül jó hatással vannak a szervezetre. Ebben a cikkben kiderítheted, hogy hogyan készítheted el...

Gyümölcscentrifugák

A Gyümölcscentrifugák kategóriában összesen 35 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó gyümölcscentrifugák Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább gyümölcscentrifugák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb gyümölcscentrifugák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: gyümölcscentrifugák vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ