A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Shop roku

Olympia NC 451

Termékkatalógus
Olympia NC 451
3,5 6 értékelés
Bankjegyszámláló - szétválogatott bankjegyek, étkezési utalványok stb. számlálására, 1000 bankjegy / perc, egyszerre 200 bankjegynyi kapacitás, UV- és MG-ellenőrzés bankjegyek esetén, számlálási funkció, hozzáadás, adagolás, automatikus indítás
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  OLM023a Termékszám:  947730886
Olympia NC 451 70 490 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Olympia NC 451

Az Olympia NC 451 egy többfunkciós számláló, amely nemcsak megszámolja a bankjegyeket, hanem az eredetiségüket is ellenőrizni tudja. Az ultraibolya vagy mágneses biztonsági elemeket tartalmazó bankjegyek minden típusát meg tudja számolni és az eredetiségüket is ellenőrzi, míg a bankjegyek minden típusát, egyes élelmiszerjegyeket és belépőjegyeket az eredetiség ellenőrzése nélkül képes megszámolni. Biztosan értékelni fogod az egyszerű kezelhetőséget és használatot. Csak kapcsold be a számlálógépet, hagyd felmelegedni, állítsd be az ellenőrző érzékelőket, majd helyezd be a bankjegyeket a beviteli rekeszbe. Az Olympia NC 451 ezután automatikusan megkezdi a számlálást. A biztonsági elemek ellenőrzése mellett a bankjegyek méreteit is ellenőrzi.

Az Olympia NC 451 bankjegyszámláló legfontosabb jellemzői

  • Többfunkciós bankjegyszámláló
  • Megszámolja a bankjegyeket, és ellenőrizni tudja az eredetiségüket
  • Az eredetiség ellenőrzése során az ultraibolya és mágneses biztonsági elemeket ellenőrzi
  • Nagyon egyszerűen használható
  • Az Olympia NC 451 3 számlálási mód beállítását teszi lehetővé
  • Hibás bankjegy esetén a számlálás leáll
  • 1-999 bankjegy számlálására alkalmas 0,075-0,15 mm vastagságban
  • Percenként 1000 bankjegyet számlál meg
  • Képes előre beállított darabszámban adagolni a bankjegyeket
  • Hagyományos hálózati csatlakozóról működtethető
  • A beviteli rekesz 200 új vagy 100 kopott bankjegy befogadására alkalmas
  • Színváltozat: fekete-szürke

Az Olympia NC 451 3 használati módot kínál

Az Olympia NC 451 bankjegyszámlálón 3 üzemmódot állíthatsz be, nevezetesen számlálás, összeadás és kötegelés. Számolás esetén megszámolja a behelyezett bankjegyeket, és megjeleníti a számukat a kijelzőn. Miután kivetted a bankjegyeket a rekeszből, és újakat helyeztél be, a számlálás nulláról indul. Összeadáskor megszámolja a bankjegyeket, megjeleníti a számukat, és folytatja a számlálást, miután eltávolítottad a bankjegyeket a tálcából és újakat helyeztél be (legfeljebb 999 darabig). A kötegelés viszont lehetővé teszi, hogy a bankjegyeket előre meghatározott darabszámban kötegelje. Egyszerűen állítsd be a tétel méretét 1-100 darab között, helyezd be a bankjegyeket, és a gép kiszámolja a beállított darabszámot.

Az Olympia NC 451 bankjegyszámláló percenként 1000 bankjegyet számol meg

Ha a számlálás során a behelyezett bankjegyek bármelyike nem felel meg az ellenőrzésnek, a számlálás leáll, és a megfelelő hibakód jelenik meg a kijelzőn. Miután eltávolítottad a hibás bankjegyet, egyszerűen nyomd meg a Reset gombot, és a gép tovább fog működni. 1-999 darab, 0,075-0,15 mm vastagságú bankjegyet tud megszámolni, percenként 1000 bankjegy számlálási sebességgel. A beviteli rekesz 200 új vagy 100 kopott bankjegy befogadására alkalmas. Klasszikus hálózati csatlakozóról működik, és biztosan értékelni fogod a nagyon csendes működést. Az Olympia NC 451 alkalmas bankokba és készpénzt kezelő üzemekbe.

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Típus
Papírpénz Kész!
Sebesség
1 000 db/perc Kész!
Adagoló kapacitása
200 db Kész!
Funkciók
Adagolás, Autostop, Számolás, Számlálás Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Tulajdonságok

Típus
Papírpénz Kész!
Sebesség
1 000 db/perc Kész!
Adagoló kapacitása
200 db Kész!
Funkciók
Adagolás, Autostop, Számolás, Számlálás Kész!
Felszerelés
Ellenőrzés UV fénnyel, LCD kijelző, MG elemek ellenőrzése Kész!

Csomagolás

Csomag része
Szerviz és karbantartási készlet, Tápkábel Kész!

Méret & súly

Szélesség
250 mm Kész!
Magasság
135 mm Kész!
Mélység
230 mm Kész!
Tömeg
3,2 kg Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OLYMPIA NC 451. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Olympia NC 451.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ