Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Remington MB6550 szakáll-, és borosta formázó

Termékkatalógus
Remington MB6550 szakáll-, és borosta formázó
3,8 4 értékelés
Trimmelő - szakállvágó, 2 db vákuum megoldással ellátott fej, 1 db állítható vezetőfésű (2-16 mm), önélező mechanizmus
Kód:  REMZVO03 Termékszám:  43166560110 Gyártó honlapja:
Remington MB6550 szakáll-, és borosta formázó Megszűnt

Remington MB6550 szakáll-, és borosta formázó


Arcszőrzet formázás könnyedén

A Remington MB6550 egy egyedülálló szakállvágó és szőrtelenítő készlet. A továbbfejlesztett titán bevonatú vágóélekkel megerőltetés nélkül tudja elérni a kívánt külalakot. A beépített vákuumos technológia hatékonyan elszívja a levágott szőrt, ezáltal tisztán tartja a mosdókagylót, és megelőzi a borosta beragadását a trimmerbe.


2 db vákuum megoldással ellátott fej

A széles trimmelőfej a vezetőfésűvel használva tökéletesen megfelel a az egyenletes, megformázott megjelenés eléréséhez szükséges hossz levágásához és vastagság szabályozásához. A formázó trimmer segítségével pontosan elvégezhető a kecskeszakáll és a bajusz területének kialakítása és formázása.


Állítható vezetőfésű

Az állítható vezetőfésűvel változatos hosszúságú és stílusú precíz szakállformákat nyírhat magának. A biztonságos utazáshoz igen hasznos, praktikus hordtáskát is tartalmaz a készlet, valamint 4 db fix vezetőfésűt is, 3, 6, 9 és 12 mm-es méretben.


Akár 60 perces üzemidejű akkumulátor

A szakállvágó egy lítium akkumulátorról működik, amely akár 60 perces üzemidőt is lehetővé tesz, és kevesebb, mint 5 órát igényel a feltöltéshez. Miután feltöltötte, gyakorlatilag bárhol használhatja, ha nincs a közelében tápegység. Ráadásul a kábel nélküli használat sokkal kényelmesebb.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Remington MB6550 szakáll-, és borosta formázó
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Remington MB6550. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Remington MB6550. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Remington MB6550. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Remington MB6550.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ