A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

Sencor SSS 3800

Termékkatalógus
Sencor SSS 3800
4,7 18 értékelés
Bluetooth hangszóró - aktív, 60W teljesítmény, 40 Hz - 15000 Hz frekvenciatartomány, 3,5mm jack, 6,3mm jack, Bluetooth, mikrofon, rádio, kijelző, 10 óra akkumulátor üzemidő
48 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  JN400l2 Termékszám:  SSS 3800 Gyártó honlapja:

Sencor SSS 3800

A Sencor SSS 3800 egy hordozható, 60 Wattos vezeték nélküli hangszóró. A vezeték nélküli átvitelhez a hangszóró 2.1-es verziójú Bluetooth technológiát használ. Az elülső oldala villogó LED-es lámpákkal van felszerelve, így a háttérvilágítást nagyszerű design elemként fogod értékelni. A kiváló minőségű sztereó hangzásról összesen 4 hangszóró (2 közép- és 2 magassugárzó) gondoskodik, amelyek összteljesítménye 60 W. A zenét hallgathatod telefonról vagy tabletről is, mivel a garantált hatótávolság 20 méter. A hangszóró tetején egy nagy vezérlőpanel, két USB bemenet és egy AUX bemenet található. Ezenkívül van egy kék háttérvilágítású LED panel is, amely mutatja az aktuális információt az állapotról. Ráadásul a hangszóró beépített FM PLL tunerrel rendelkezik, amelynek köszönhetően a rádiót is hallgathatod.

A Sencor SSS 3800 hangszóró legfontosabb jellemzői

  • Hordozható hangszóró 60 W-os teljesítménnyel
  • Hosszú üzemidejű akkumulátor
  • A hangszóró az átalakítók designos háttévilágítását kínálja
  • A hangszóró a Bluetooth technológiát használja az átvitelhez
  • Led kijelző a hangszóró tetején
  • Karaoke funkció 2 mikrofon csatlakoztatásának lehetőségével

Hosszú üzemidejű akkumulátor és designos háttérvilágítás

A hangszóró egy beépített, újratölthető akkumulátorral rendelkezik, amelynek a teljes kapacitása 4000 mAh. Ez az akkumulátor akár 10 órányi kiváló minőségű lejátszást biztosít közepes hangerőn. A hangszóró háttérvilágítása módosítható, amelyhez rendelkezésre áll 7 szín és 5 villogó üzemmód.

Nagyszerű csatlakoztathatóság és számos hangszóró funkció

A hangszóró teteje számos csatlakozóval rendelkezik a perifériák csatlakoztatásához. Az oldalain összesen 2 USB csatlakozó található a zenével ellátott flash meghajtó csatlakoztatásához. Középen egy konzol található, amelyen gombok vannak a zene és a háttérvilágítás vezérléséhez. Továbbá a hangerőszabályozó gomb sem hiányzik. Az egyik előnye, hogy a hangszóróhoz kétféleképpen csatlakoztathatod a telefont vagy más lejátszót - Bluetooth-on vagy AUX csatlakozóval ellátott kábelen keresztül. A SUPER BASS gomb megnyomásával pedig a hangszóró automatikusan kiemeli a basszust.

Karaoke funkció

A hangszóróhoz akár 2 mikrofont is csatlakoztathatsz a 6.3mm-es jack csatlakozókkal, majd ezután elkezdhetsz énekelni. A karaoke funkciót nem kell sehol sem bekapcsolni, elég csak csatlakoztatni a mikrofonokat és máris élvezheted a szórakozást a barátaiddal. A mikrofon hangerejét a felső panel bal oldalán lévő forgó elemmel vezérelheted. A csomagolás tartalmaz egy vezetékes mikrofont is.

Paraméterek

Összehasonlít
Csatornák száma
Önálló hangszóró Kész!
Csatlakozó típus
3,5 mm Jack, 6,3 mm Jack Kész!
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth Kész!
USB
2 × Kész!

Összeállítás típusa

Csatornák száma
Önálló hangszóró Kész!

Csatlakozók

Csatlakozó típus
3,5 mm Jack, 6,3 mm Jack Kész!
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth Kész!
USB
2 × Kész!

Karakterisztika

Maximális teljesítmény
60 W Kész!
Min. frekvencia
40 Hz Kész!
Max. frekvencia
15 000 Hz Kész!
Impedancia
6 Ohm Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás
4 000 mAh Kész!
Lejátszási idő
10 óra Kész!

Soundbar méretek

Szélesség
25,9 cm Kész!
Mélység
27,2 cm Kész!
Magasság
59,5 cm Kész!

Tömeg

Teljes tömeg
7,2 kg Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Party Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sencor SSS 3800 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sencor SSS 3800. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sencor SSS 3800.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ