A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Shop roku

Gyermek jégkorcsolyák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Képességek
Kezdő
(5)
Szabadidős
(15)
Sport
(2)
Méret
24
(2)
25
(2)
26
(2)
27
(3)
28
(3)
EU
28
43
-
Mondopoint
180 mm
275 mm
-

A korcsolyázás a legnépszerűbb sportok egyike. A gyerekek már kiskorukban elkezdhetik, az alapját pedig a gyerek korcsolyák megfelelő kiválasztása képezi. Olvass tovább, hogy megtudd, mit kell figyelembe venni a kiválasztáskor.

Tovább

Gyermek korcsolyák teljesen kezdőknek (kacsák)

Teljesen kezdők számára válaszd az úgy nevezett gyermek korcsolya kacsákat. A dupla pengének köszönhetően biztosítják a kellő bátorságot és stabilitást, amely jelentősen hozzájárul az első próbálkozásokhoz a jégen. A tapasztaltabb egyéneknek később választhatsz egy pengés modellt.

Gyermek korcsolyát választunk – mire figyeljünk a választás során?

Mekkora legyen a gyermek korcsolya?

A gyermek korcsolyák biztosan nem fognak tökéletesen illeszkedni a lábra. Ám könnyedén megtalálhatod a megfelelő méretet - mérd le a gyermek sarka és a leghosszabb lábujj közötti távolságot, és jelöld be egy papíron. Valamivel nagyobb gyermek korcsolyát vegyél, mivel sportoláskor a láb megnyúlik, és a meleg zokninak is kell hely. A mérettáblázat segítséget nyújt a választásban.

Bauer Y6 Y7 Y8 Y9 Y10 Y10,5 Y11 Y11,5 Y12 Y12,5 Y13 Y13,5
US Y7 Y8 Y9 Y10 Y11 Y11,5 Y12 Y12,5 Y13 Y13,5 1 1,5
EU 24 25 26 27 28 28,5 29,5 30 31 31,5 32 33
UK

Y8,5 Y9,5 Y10,5 Y11 Y11,5 Y12 Y12,5 Y13 Y13,5 1
Lábhossz (cm)

15 16 17 17,5 18 18,5 19 19,5 20 20,5

Gyermek korcsolyák – a pengék fontosak

Fontos, hogy a gyermek korcsolyák minőségi pengével rendelkezzenek. Legyenek fogazás nélküliek és ne felejtsd el rendszeresen megélesíteni őket. Jobb, ha rozsdamentes acél pengéket veszel, amelyek magas minőségűek és idővel nem korrodálódnak. Hátrányuk, hogy drágábbak. Az olcsóbb lehetőség a szénacél, amely azonban gyakori használat során rozsdásodik, ez pedig nem kívánatos.

Hogyan kell megkötni a gyermek korcsolyákat?

A gyermek, de a felnőtt korcsolyákat is többféleképpen köthetjük meg. Lássuk, hogyan:

  1. A fűző a már jól ismert klasszikus, jól tartja a lábat, amely jelentős gondot okozhat a kisebb gyerekeknek, ha nincs segítségük.
  2. A csatos gyerek korcsolyákat könnyű meghúzni, de nem tartják olyan erősen a lábat, mint a fűzők. Ezt a gyerekek maguk is tudják kezelni.
  3. A legjobb fűzést a Boa rendszer kínálja, amely a tekercselő kábel elvén működik, így szükség szerint húzza meg a korcsolyát.

dětské brusle na led tkaničky
Fűzős

dětské brusle na led přezky
Csatos

dětské brusle na led mochanismus boa
Boa mechanizmus

A gyerek korcsolyáknak kényelmesnek, ugyanakkor erősnek kell lenniük. Ezért fontos, hogy sehol se nyomják a gyerekek lábát, de ne is legyenek lazák. Ne feledkezz meg a meleg zokniról.

Gyerek korcsolyák és a növésben lévő lábak

A gyerek korcsolyákkal áthidalhatod a növekvő lábak okozta nehézségeket. Nem kell majd évente újat venned. A csúsztató mechanizmus kiválóan alkalmas a jégre, és gyerek korcsolyákhoz is felhasználják. A növekvő lábméret még a nyári napokon sem fog gondot okozni.

i

Tavasztól őszig a gyerek görkorcsolyák tesznek jó szolgálatot. A gyerekeknek ezekben az évszakokban sem kell téli területet keresniük, hiszen a legközelebbi kerékpárúton vagy parkban is űzhetik ezt a sportot. Éppen ezért a gyerek görkorcsolya nem hiányozhat otthonról.

A 2 az 1-ben gyermek korcsolyák nyárra és télre is alkalmasak

A 2 az 1-ben gyermek korcsolyák kényelmes használatot biztosítanak. Jeges felületen és kerékpárúton is használható. A jégpengéket kicserélheted görgős alvázra, így az egész éves korcsolyázás garantált. A gyerekeknek nem kell kivárniuk a telet.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
22 termék

Gyermek jégkorcsolyák

Gyermek jégkorcsolyák

A Gyermek jégkorcsolyák kategóriában összesen 22 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó gyermek jégkorcsolyák Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább gyermek jégkorcsolyák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb gyermek jégkorcsolyák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: gyermek jégkorcsolyák vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ