Shop roku Shop roku

Temtex Tourmaline kineziológiai tapasz - 5 cm

Termékkatalógus
Temtex Tourmaline kineziológiai tapasz - 5 cm
Kineziológiai tapasz - kineziológiai, anyaga: pamut, 5m hosszú, 5cm széles, bézs, fekete, piros, lila, kék, narancssárga és rózsaszín színű
Kód:  NADsc102 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Temtex Tourmaline kineziológiai tapasz - 5 cm

Ez a pamutból készült, rugalmas kineziológiai tapasz rendkívüli tapadóképességének köszönhetően tökéletes segítséget nyújt az izom-, illetve ízületi fájdalmak és sérülések során. A hipoallergén ragasztófelület nem jelent veszélyt sem a gyermekekre, sem az érzékeny bőrűekre. Vízálló és légáteresztő tulajdonságának köszönhetően a tapasz a felhelyezést követően napokig a helyén marad. A Temtex tapasz ragasztóanyaga lágy turmalinszemcséket tartalmaz, amelyek tisztítják a vért, nyugtató hatással vannak az idegekre, növelik a sejtek aktivitását, csökkentik a fájdalomérzetet és sterilizálnak. A kineziológiai tapasz használatának legnagyobb előnye a fájdalomcsillapítás mellett, hogy segíti a gyenge izmokat, stabil helyzetben tartja az ízületeket, valamint felgyorsítja a duzzanatok és zúzódások gyógyulását.

A Temtex Tourmaline kineziológiai tapasz főbb előnyei

  • Pamut tapasz, amely erősebb tapadást biztosít
  • Hipoallergén ragasztóanyag, amely gyermekeknek és érzékeny bőrűeknek is ajánlott
  • A ragasztóanyag lágy turmalinszemcséket tartalmaz, amelyek tisztítják a vért 
  • 150 - 160%-os rugalmasság
  • Nem tartalmaz latexet
  • Több napig a helyén marad, még úszás és zuhanyzás közben is
  • Csökkenti a fájdalmat
  • Stabilizálja az ízületek, és segíti a gyenge izmokat
  • Elősegíti a gyógyulást, csökkenti a duzzanatokat és zúzódásokat
  • A Cseh Olimpiai Csapat is ezt használja
  • Optimális körülmények között legfeljebb 2 évig tárolható

A Temtex Tourmaline tapasz és sokoldalú használhatósága

Ez a különféle színekben kapható, rendkívül rugalmas tapasz egyre nagyobb népszerűségre tesz szert. A Temtex tapasz úgy lett tervezve, hogy a lehető legjobban hasonlítson az emberi bőrhöz. Rendkívüli funkcióinak köszönhetően nem csak a sporttevékenységekhez, de fizikoterápiához, neurológiai, ortopédiai kezelésekhez, ergoterápiához, és egyéb orvosi célra is alkalmazható. A pamutszálak nagyfokú sűrűsége és a kifejlesztéshez használt polimer akár 160%-os rugalmasságot is biztosíthat. A tapasz nem tartalmaz latexet, amely az allergia, és a bőrkiütések elég gyakori okozója. A Temtex kineziológiai tapaszokat 1995 óta fejlesztik Észak-Koreában, amelynek köszönhetően több sportoló is kiemelkedő teljesítményt nyújt a Cseh Olimpiai Játékok során.

A tapasz használata

A maximális hatékonyság érdekében, a tapasz felhelyezése előtt tisztísd meg a bőrödet mindenféle zsiradéktól és nedvességtől. A mozdulatok és a bőr összehúzódása ellenere a Temtex mindig ugyanolyan hosszú marad. A tapasz a meglazulást követően sem ragad össze: csak simíts el a tenyereddel, és már kész is. A tapasz jobb nyirok- és véráramlást tesz lehetővé, miközben garantálja a maximális mozgásszabadságot, és a fájdalom minél előbbi csökkentését.

Paraméterek

Szín
Bézs, Fekete, Piros, Lila, Kék, Narancssárga, Rózsaszín Kész!
Szélesség
5 cm Kész!
Hossz
5 m Kész!
Anyag
Pamut Kész!
Típus
Kineziológiai Kész!

Szín

Szín
Bézs, Fekete, Piros, Lila, Kék, Narancssárga, Rózsaszín Kész!

Szélesség

Szélesség
5 cm Kész!

Hossz

Hossz
5 m Kész!

Anyag

Anyag
Pamut Kész!

Típus

Típus
Kineziológiai Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Temtex Tourmaline kineziológiai tapasz - 5 cm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Temtex tape Tourmaline 5cm. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Temtex tape Tourmaline 5cm.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ