WC világítás

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Stílus
Modern
(184)
Klasszikus
(11)
Indusztriális
(11)
Szín
Fehér
(109)
Fekete
(58)
Ezüst
(17)
Anyag
Fém
(113)
Műanyag
(79)
Szilikon
(3)
Üveg
(6)
Helyiség
WC-be
(187)
Folyosóra
(185)
Nappaliba
(175)
Konyhába
(165)
Hálószobába
(156)
Lámpa típusa
Mennyezeti
(158)
Fali
(39)
Csillár
(15)
Süllyesztett
(8)
Konnektorba
(8)
További tulajdonságok
Állítható színhőmérséklet
(150)
Fényerő szabályzás
(149)
Mobilalkalmazás
(142)
Smart
(139)
Fényszín beállítás (RGB)
(65)
Foglalat
GU10
(4)
Integrált fényforrás
(168)
Fényáram
3 lm
6100 lm
-
Színhőmérséklet
Melegfehér
(159)
Semleges fehér
(165)
Hidegfehér
(146)
Energiafelhasználás
0,25 W
78 W
-
Szűrés

A WC világítás a modern otthonok elengedhetetlen részét képezi. Fontos, hogy azt a megfelelő világító test típust válasszuk, amely megfelel az esztétikai és a gyakorlati igényeknek egyaránt. A megfelelő WC világítás kiválasztása fokozza a WC funkcionalitását, és befolyásolja a tér általános benyomását. Szívesen segítünk Neked a tökéletes WC világítás kiválasztásban.

Tovább

Miért fontos a WC világítás?

A WC világítás a belsőépítészet egyik legfontosabb eleme, mivel a WC optimális megvilágítását biztosítja. A praktikus mennyezeti lámpáktól a dekoratív fali lámpákon át LED WC világításig a funkcionalitás és az esztétikum kombinációját kínálják. A világítás megfelelő megválasztása nemcsak a WC-ben való tájékozódást és használatot könnyíti meg, hanem kellemes hangulatot is teremt. Fontos, hogy a helyiség stílusához illeszkedő és megfelelő láthatóságot biztosító WC világító lámpákat válassz. Melyek lehetnek ezek?

i

WC világítás és más helyiségek megvilágítása

Egy WC világító lámpa gyakran sokoldalúan használható, és a lakás más helyiségeiben, például előszobában, nappaliban, konyhában és hálószobában is alkalmazható. A stílusok és formatervek széles választéka megkönnyíti a különböző belső terekhez való alkalmazkodást. Nézd meg a parametrikus szűrőt a z oldalunk bal felén. Itt megtalálod a lehetséges helyeket, ahová az új WC világítás illeszkedni fog.

Milyen WC világító lámpákat érdemes beszereznem?

Honlapunkon sokféle lámpát találhatsz. Nagyon fontos kérdés, hogy milyen wc lámpa lesz a megfelelő az otthonodhoz. Az összes elérhető világítástípust megtalálod a parametrikus szűrőben. Az alábbiakban a legfontosabb típusokat nézzük meg, amelyekkel megszépítheted a fürdőszobát.

  • A wc mennyezeti lámpa egyenletes fényeloszlást biztosít az egész térben. A mennyezeti lámpák kialakítása a minimalista és a fényűző opciók között mozog, így könnyen illeszkednek a berendezéshez. Ideális kisebb WC-vel rendelkező lakásokba, ahol a rendelkezésre álló hely maximális kihasználására van szükség.
  • A falra szerelhető WC világítás ideális a hangulatos és pihentető légkör megteremtéséhez. A lámpákat gyakran a tükör oldalain helyezik el, így biztosítva az arc egyenletes megvilágítását és kiküszöbölve az árnyékokat. Kialakításuk lehet modern vagy klasszikus, lehetővé téve, hogy illeszkedjenek a szoba általános megjelenéséhez.
  • A WC mennyezeti lámpa közvetlenül a mennyezetbe szerelhető, ezzel tiszta és zavartalan megjelenést biztosítva. A lámpák szórt, lágy fényt biztosítanak, amelyek hatékonyan megvilágítják az egész teret. Alkalmasak más típusú lámpákkal való kombinálásra a réteges megvilágítás elérése érdekében.
  • A LED WC világítás modern, gazdaságos és hosszú élettartamú megoldás. Egyenletes fényük kíméli a szemet, és nagyobb területeket is le tudnak fedni. Az általában vékony kialakításuknak köszönhetően könnyen felszerelhetők. A LED WC világítás elegendő fényt biztosít a biztonságos WC használathoz.
  • Pontfény a WC-hez az, ami lehetővé teszi, hogy a fényt meghatározott területekre, például a mosdókagylóra vagy a helyiség dekoratív elemeire fókuszálja. Könnyen beállítható, és az igényeknek megfelelően testre szabható. A pontfények ideálisak akcentusvilágítás létrehozására, és mélységet, valamint textúrát adnak a térnek.

A WC világító lámpákat a színhőmérsékletnek megfelelően válaszd ki. A fény színhőmérséklete nagyban befolyásolja a helyiség hangulatát. A meleg fehér hangulatos légkört teremt, amely alkalmas hálószobákba és nappalikba. A semleges fehér ideális konyhákba és munkaterületekre, ahol világos és kiegyensúlyozott megvilágításra van szükség. A hideg fehér, kék árnyalatú, alkalmas koncentrációt igénylő környezetekbe, például irodákba.

Mennyezet wc helyiség világítás
Mennyezeti wc világítás

WC LED világítás
LED wc világítás

Padló wc helyiség világítás
Padló világítás

Milyen fényáramúnak kell lennie egy WC világító lámpának?

A fényáram a WC világítás által kibocsátott teljes fénymennyiségre utal, és lumenben mérik. Fontos, hogy megfelelő fényáramú világítást válaszd a WC-be, hogy a biztonság és a kényelem érdekében elegendő és egyenletes megvilágítást biztosítson. A választás a helyiség méretétől és elrendezésétől függ, annak érdekében, hogy a tér megfelelő és hatékony megvilágítása biztosított legyen. Egy átlagos WC esetében általában 300 és 500 lumen közötti fényáram elegendő. Ez a fénymennyiség elegendő az olyan kisebb helyiségek, mint a WC-k, és elegendő fényt biztosít a normál használathoz.

i

A WC világítás teljesítménye

A WC világítás teljesítménye a felhasznált villamos energia mennyiségét jelzi, és wattban (W) van megadva. Az alacsonyabb teljesítmény azt jelenti, hogy kevesebb áramot fogyaszt, ami előnyös a költségek csökkentése szempontjából. A modern LED-ek jellemzően alacsony teljesítményt kínálnak, miközben magas fényáramot biztosítanak, így ideálisak például energiatakarékos WC világító lámpákhoz.

Milyen funkciókat kínál egy WC világító lámpa?

A modern WC világító lámpa általában számos fejlett funkciót kínál, amelyek növelik a használat kényelmét és rugalmasságát. A webáruházunkban található lámpák számos kiegészítő funkcióval és érdekes tulajdonságokkal lephetnek meg. A következőkben a legfontosabbakat tekintjük át. Mivel találkozhatsz?

  1. Fényerő: lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a világítás intenzitását az aktuális igény vagy hangulat szerint állítsák be. Ez a funkció ideális az esti pihenő hangulat megteremtéséhez vagy az éjszakai lágy megvilágításhoz, energiát és szemet kímélve. A tompítható fény a tér otthonosságát is növeli.
  2. Színhőmérséklet-szabályozás: azaz a fény színhőmérsékletének a helyzetnek megfelelő változtatásának lehetősége a modern világítás fontos jellemzője. A színtérbeállítások lehetővé teszik az átmenetet a meleg fehérről a relaxációhoz a hideg fehérre, amely alkalmasabb a több fényt igénylő tevékenységekhez. Ez növeli a világítás alkalmazkodóképességét.
  3. SMART vezérlés: vagy intelligens világítás, ami mobilalkalmazásokon vagy hangalapú asszisztenseken keresztül történő vezérlést kínál. Lehetővé teszi a felhasználók számára a fény távvezérlését, időzítők beállítását vagy a különböző alkalmak hangulatának segítését, ezzel a kényelem és a hatékonyság új szintjét hozva.
  4. Fényszín (RGB): ennek beállítása dinamikus és dekoratív elemet ad a mellékhelyiséghez. Ez a funkció kreatív szabadságot kínál a különböző alkalmakra vonatkozó színekkel való kísérletezéshez, életre keltve ezzel a WC terét, és új, egyedi hangulatot kölcsönözve neki.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
187 termék
Philips Hue Runner 53092/30/P6 - Mennyezeti lámpa Típusok
4,9
Philips Hue Runner 53092/30/P6
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 5,5 W teljesítmény, 350 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2200-6500K), csatlakozás: Bluetooth, kompatibilitás: Philips Hue és Apple Home, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, magasság 10,9 cm, szélesség 8,9 cm, anyaga: fém, IP20
67 790 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ESO521f5
5,0
Philips Hue White and Colour Ambiance Impress 17430/30/P7
Fali lámpa - okos funkciókkal, LED-es, szabályozható fényerő, 15,8 W teljesítmény, 1180 lm fényáram, állítható fényhőmérséklet (2000-6500K), vezérlés angol nyelvű alkalmazás segítségével, Philips Hue és Apple Home kompatibilis, bridge szükséges az összes funkció használatához, 24 cm magas, 11,7 cm széles, anyaga: fém, IP44 védelem
71 890 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL19008
Philips Hue Infuse L mennyezet fekete - Mennyezeti lámpa Típusok
3,5
Philips Hue Infuse L mennyezet fekete
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 52,5 W teljesítmény, 3700 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2000-6500K), csatlakozás: Bluetooth, kompatibilitás: Philips Hue és Apple Home, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, magasság 8,4 cm, szélesség 42,5 cm, anyaga: fém, IP20
126 690 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL21042
Philips Hue Pillar 56330/30/P8 extention - Mennyezeti lámpa Típusok
5,0
Philips Hue Pillar 56330/30/P8 extention
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 5,5 W teljesítmény, 350 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2200-6500K), csatlakozás: Bluetooth, kompatibilitás: Philips Hue és Apple Home, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, magasság 12 cm, szélesség 10,3 cm, anyaga: fém, IP20
38 090 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ESO521g2
4,4
Philips Hue White Ambiance Aurelle SQ 32162/31/P5
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 39 W teljesítmény, 3750 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2200-6500K), csatlakozás: Bluetooth, kompatibilitás: Philips Hue és Apple Home, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, magasság 4,6 cm, szélesség 60 cm, anyaga: fém, IP20
101 590 Ft
Raktáron 2 db
Termékkód: PHL18142
Philips Hue Runner 53092/31/P7 - Mennyezeti lámpa Típusok
4,9
Philips Hue Runner 53092/31/P7
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 5,5 W teljesítmény, 350 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2200-6500K), csatlakozás: Bluetooth, kompatibilitás: Philips Hue és Apple Home, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, magasság 10,9 cm, szélesség 8,9 cm, anyaga: fém, IP20
67 790 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ESO521f6
4,0
EMOS P3317 LED-es éjszakai lámpa fényérzékelővel, aljzatba
Éjszakai fény - rendeltetés beltéri, elhelyezés lépcsőkre és teraszra, fényforrás integrált LED, bemeneti feszültség 230 V, fényáram 10 lm, tápellátás hálózati, méretek 8,9 × 8,9 × 6,4 cm (Ma×Sz×H), anyaga műanyag
4 170 Ft -tól
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMS20086
Philips Hue White Ambiance Fair ceiling lamp white 1x33,5 W 24 V - Mennyezeti lámpa Típusok
4,8 18×
Philips Hue White Ambiance Fair ceiling lamp white 1x33,5 W 24 V
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 33,5 W teljesítmény, 3000 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2200-6500K), csatlakozás: Bluetooth, kompatibilitás: Philips Hue és Apple Home, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, magasság 99 cm, szélesség 44,4 cm, anyaga: fém, IP20
109 790 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL20036
Philips Hue White and Color Ambiance Centris 3L Cross Ceiling, fehér, 50608/31/P7 - Mennyezeti lámpa Típusok
5,0
Philips Hue White and Color Ambiance Centris 3L Cross Ceiling, fehér, 50608/31/P7
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 51,1 W teljesítmény, 2810 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2200-6500K), csatlakozás: Bluetooth, kompatibilitás: Philips Hue és Apple Home, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, magasság 127 cm, szélesség 36 cm, anyaga: fém, IP20
198 590 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: PHL20025
4,5
Immax NEO LITE PERFECTO Smart mennyezeti lámpa kör D30cm, 24W fehér Tuya Wi-Fi
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 24 W teljesítmény, 1500 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2700-6500K), vezérlés magyar nyelvű alkalmazás segítségével, kompatibilitás: Tuya és Apple Siri, magasság 6 cm, szélesség 30 cm, anyaga: fém és műanyag, IP20
28 590 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IMMX_22_05
4,9 14×
Philips - LED mennyezeti lámpa MOIRE 1xLED/6W/230V 4000K
Mennyezeti lámpa - LED, 6 W teljesítmény, 600 lm fényáram, magasság 6,8 cm, szélesség 22,5 cm, anyaga: műanyag, IP20
6 590 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PpHls21D24
Philips Hue Enrave L fekete - Mennyezeti lámpa Típusok
4,8 10×
Philips Hue Enrave L fekete
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 33,5 W teljesítmény, 4300 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2200-6500K), csatlakozás: Bluetooth, kompatibilitás: Philips Hue és Apple Home, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, magasság 8,4 cm, szélesség 42,5 cm, anyaga: fém, IP20
109 790 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL21050
5,0
Philips Hue BUCKRAM 50471/31/P8 lámpa
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 5,5 W teljesítmény, 350 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2200-6500K), csatlakozás: Bluetooth, kompatibilitás: Philips Hue és Apple Home, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, magasság 10,3 cm, szélesség 10,2 cm, anyaga: fém, IP20
25 490 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: ESO521g25
4,3 12×
OPTY Sensy Rest
Éjszakai fény - rendeltetés beltéri, fényforrás integrált LED, bemeneti feszültség 4,5 V, mozgásérzékelő, védettségi fok IP20, 3 darab AAA típusú elem, üzemidő 30000 óra, anyaga fém és műanyag
3 790 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OPT002a4
Philips Hue White and Color Ambiance Centris 2L mennyezeti fekete 50610/30 / P7 - Mennyezeti lámpa Típusok
4,3
Philips Hue White and Color Ambiance Centris 2L mennyezeti fekete 50610/30 / P7
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 22,4 W teljesítmény, 1540 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2200-6500K), csatlakozás: Bluetooth, kompatibilitás: Philips Hue és Apple Home, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, magasság 12,7 cm, szélesség 8,5 cm, anyaga: fém, IP20
131 090 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: PHL20022
5,0
Philips Hue White Ambiance Devote 43006/31/P7
Csillár - okos funkciókkal, LED-es, szabályozható fényerő, 9,5 W teljesítménnyel, 806 lm fényáram, állítható fényhőmérséklet (2200-6500K), csatlakozás: Bluetooth, vezérlés angol nyelvű alkalmazás segítségével, kompatibilitás: Philips Hue és Apple Home, bridge szükséges az összes funkció használatához, 242,6 cm magas, 11 cm széles, anyaga: műanyag, IP20 védelem
41 790 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: PHL18109
Philips Hue Milliskin alumínium 3 db - Spotlámpa Típusok
5,0
Philips Hue Milliskin alumínium 3 db
Spotlámpa - LED-es, mennyezeti, szabályozható fényerő, okos funkciókkal, 230 V, 1050 lm fényáram, állítható fényhőmérséklet (2200K-6500 K), csatlakozás: Bluetooth, Android és iOS alkalmazás támogatás, vezérlés cseh nyelvű alkalmazás segítségével, kompatibilitás: Philips Hue és Apple Home, IP20 védelem
46 690 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: PHL21061
Philips Hue Amaze 40233/30/P7 - Csillár Típusok
4,7 23×
Philips Hue Amaze 40233/30/P7
Csillár - okos funkciókkal, LED-es, szabályozható fényerő, 39 W teljesítménnyel, 3000 lm fényáram, állítható fényhőmérséklet (2200-6500K), csatlakozás: Bluetooth, vezérlés angol nyelvű alkalmazás segítségével, kompatibilitás: Philips Hue és Apple Home, bridge szükséges az összes funkció használatához, 150 cm magas, 43,4 cm széles, anyaga: fém, IP20 védelem
114 090 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: ESO515m1
Philips Hue Fair 40340/30/P7 - Mennyezeti lámpa Típusok
4,8 18×
Philips Hue Fair 40340/30/P7
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 39 W teljesítmény, 3000 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2200-6500K), csatlakozás: Bluetooth, kompatibilitás: Philips Hue és Apple Home, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, magasság 9,9 cm, szélesség 44,4 cm, anyaga: üveg, IP20
109 790 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ESO521e1
4,7
Philips Hue Fair 40339/31/P7
Csillár - okos funkciókkal, LED-es, szabályozható fényerő, 39 W teljesítménnyel, 3000 lm fényáram, állítható fényhőmérséklet (2200-6500K), csatlakozás: Bluetooth, vezérlés angol nyelvű alkalmazás segítségével, kompatibilitás: Philips Hue és Apple Home, bridge szükséges az összes funkció használatához, 150 cm magas, 44,4 cm széles, anyaga: fém, IP20 védelem
114 090 Ft
Raktáron 2 db
Termékkód: ESO515n2
Philips Hue Being 32610/48/P6 - Mennyezeti lámpa Típusok
4,6 36×
Philips Hue Being 32610/48/P6
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 32 W teljesítmény, 2400 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2200-6500K), csatlakozás: Bluetooth, kompatibilitás: Philips Hue és Apple Home, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, magasság 5,1 cm, szélesség 34,8 cm, anyaga: fém, IP20
84 490 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: ESO521c3
5,0
Philips Hue White Ambiance Pillar Hue single spot white 1x5 W 2 30 V
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 5,5 W teljesítmény, 350 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2200-6500K), csatlakozás: Bluetooth, kompatibilitás: Philips Hue és Apple Home, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, magasság 12 cm, szélesség 10,3 cm, anyaga: fém, IP20
38 090 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL20039
5,0
Philips Hue White and Colour Ambiance Econic 17440/30/P7
Fali lámpa - okos funkciókkal, LED-es, szabályozható fényerő, 15,2 W teljesítmény, 1140 lm fényáram, állítható fényhőmérséklet (2000-6500K), vezérlés angol nyelvű alkalmazás segítségével, Philips Hue és Apple Home kompatibilis, bridge szükséges az összes funkció használatához, 31,2 cm magas, 24,4 cm széles, anyaga: fém, IP44 védelem
80 290 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: PHL19016
Philips Hue Pillar 56332/31/P7 - Fali lámpa Típusok
5,0
Philips Hue Pillar 56332/31/P7
Fali lámpa - okos funkciókkal, LED-es, szabályozható fényerő, 5,5 W teljesítmény, 350 lm fényáram, állítható fényhőmérséklet (2200-6500K), Bluetooth csatlakozás, vezérlés angol nyelvű alkalmazás segítségével, Philips Hue és Apple Home kompatibilis, bridge szükséges az összes funkció használatához, 12 cm magas, 10,3 cm széles, anyaga: fém, IP20 védelem
67 790 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: ESO521g6

WC világítás

A WC világítás kategóriában összesen 187 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó WC világítás A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb WC világítás A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: WC világítás vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ