30 dnů na vrácení Shop roku

75 colos TV (189-190 cm)

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Képátló
75 "
77 "
- 190,5 cm 195,58 cm
Felbontás
8K Ultra HD
(5)
4K Ultra HD
(81)
Képfrissítési frekvencia
50 / 60 Hz
(32)
100 / 120 Hz
(37)
144 Hz
(16)
Évjárat
2023
(59)
2022
(17)
2021
(7)
2019
(3)
Alkalmazások
O2 TV
(58)
YouTube
(83)
Netflix
(83)
HBO Max
(63)
Voyo
(68)
Vezeték nélküli kapcsolat
WiFi
(81)
Bluetooth
(82)
Párosítás mobileszközzel
(68)
Apple AirPlay 2
(65)
DLNA
(62)

A 75 colos TV készülékek már igazán nagynak számítanak. Méretükből adódóan tökéletesen alkalmasak a filmrajongók számára, de mindennapi használatra is megfelelnek olyan helyzetekben, amikor nagyobb, 3 méternél nagyobb nézési távolságra van szükség. Egy modern 75 inches TV megfelelő lehet a számodra is? Ha új TV készülékre vágysz és nem számít a méret, mert elég tágas a nappalid, érdemes megfontolnod egy 75 colos, vagyis 190 cm TV vásárlását. Nézzük, mi jellemző az ilyen méretű TV készülékekre.

Tovább

Az elérhető legjobb felbontás - 75 colos UHD-TV

A felbontás azt mutatja meg, hogy a képernyőt hány képpont (pixel) alkotja. A képpontok száma egyenesen arányos a kép minőségével, vagyis minél több a pixel, annál élesebb lesz maga a kép, amit a 75 colos TV megjelenít.

Filmekhez és játékokhoz egy 75 colos TV ideális választás

Egy ekkora TV-n akkor lehet igazán élvezni a filmeket, ha a felbontás maga is tökéletes, ennek megfelelően ebben a méretkategóriában csakis UHD-TV-ket találunk. Főleg 4K (3840 × 2160 pixel) felbontásúakat, de egyre több 8K (7680 × 4320 pixel) UHD TV is megjelenik a piacon. Kinek való egy 75 inches és annál nagyobb képátlójú tévé? A filmrajongók és a konzol gamerek fogják a legjobban élvezni a készülék előnyeit, köszönhetően a 4K vagy akár a 8K felbontás támogatásának, viszonylag nagy ajánlott nézési távolsággal. Így semmi akadálya, hogy kényelmesen elhelyezkedj a kanapén, és teljes mértékben élvezd a műsort vagy a játékokat. A 75 colos TV készülékek esetében a megnövelt képfrissítési sebesség is gyakori, amit ismét leginkább a játékosok élveznek, és egyes videók (YouTube) is profitálnak a magasabb fps-ekből.

i

Fontos megjegyezni, hogy az UHD TV esetében különösen lényeges, hogy a megfelelő távolságról nézzük a TV-t. Ha túl messziről nézzük, egy idő után nem lehet megkülönböztetni a részleteket, így tulajdonképpen "feleslegessé válik" a nagy felbontás. Ha tudod, mekkora távolság van a TV szekrény és a kanapéd között, ellenőrizd le táblázatunkban, hány hüvelykes a számodra ideális képátlójú televízió.

A 75 col TV és nagyobb testvérei már 8K felbontást is képesek kezelni

Ha a lehető legnagyobb felbontásra, elsősorban 8K-ra vágysz, akkor egy 75 inches TV legyen a minimum, amit választasz. Bár az ebbe a kategóriába tartozó tévék túlnyomó többsége még mindig maximum 4K-t támogat, ez elsősorban a kisebb keresletnek köszönhető. A 8K tévék esetében a 75 hüvelyk már elegendő, de az ajánlott nézési távolság csupán körülbelül egy méter, ami a panel méretét tekintve nem biztos, hogy mindenkinek kényelmes.

A streaming szolgáltatások még nem támogatják a 8K-t, és a YouTube-on is csak néhány videót találsz ilyen felbontással. Szükség van egyáltalán 8K-ra egy 75 colos TV esetében? Ezt az ultramagas felbontást főként a gamerek fogják élvezni, mivel a legújabb játékkonzolok támogatják a magas felbontásokat. Mindenki más számára ott van az upscaling, ami egy olyan funkció, amely szoftveresen felskálázza a meglévő tartalmak felbontását.

A 4K több mint három méter távolságból élvezhető egy 75 colos TV készüléken

A 75 col TV készülékek kiemelkednek a többi közül, mert nagy távolságból is éles 4K képet jelenítenek meg. Minden tévének van egy ajánlott nézési távolsága, ami olyan, ahol elég messze vagy a paneltől ahhoz, hogy ne lásd az egyes pixeleket, de elég közel ahhoz, hogy a tévé a látómező nagy részét elfoglalja, és mindent tisztán láss. A 75 inches TV készülékek esetében ez általában nagyon magas.

Smart 189 cm tv

A 75 inches TV -k esetében a 4K-hoz az ajánlott nézési távolság körülbelül 3 méter. A 8K tévék tartalma körülbelül 1-1,5 méteres távolságból is kényelmesen megjeleníthető.

Melyik az ideális képfrissítési frekvencia egy 189 cm TV esetében?

A képfrissítési frekvencia határozza meg, hogy a 189 cm TV tartalmának mozgása mennyire lesz egyenletes. Az alapérték már több éve 50/60 Hz. A filmek és a játékok élvezhetősége érdekében azonban a 189 cm TV készülékek esetében 100 Hz és annál magasabb frekvenciát ajánlunk. A legjobb modellek akár 144 Hz-es frissítési frekvenciával rendelkezhetnek. A képfrissítési frekvencia közvetlenül megfelel a megjelenített képkockák másodpercenkénti sebességének - így a 144 Hz egy 189 cm TV esetében azt jelenti, hogy akár 144 képkocka/másodperc sebességgel is képes megjeleníteni a tartalmakat.

Csak azért, mert egy 189 cm TV 100 Hz-es, még nem jelenti azt, hogy minden tartalom 100 fps sebességgel jelenik meg. Valójában a képfrissítési frekvencia csak egy felső határt határoz meg, és a magasabb képkockasebességet a médiaforrásnak (streaming szolgáltatás, játékkonzol stb.) támogatnia kell.

A 75 colos TV képalkotása - LED LCD vs. OLED vs. QLED

A felbontás mellett a képalkotási technológia is nagyon fontos paraméter, ebből is érdemes az elérhető legjobbat választani, ha a pénztárcánk engedi. Lássuk, milyen képalkotási technológiákkal találkozhatunk a 75 colos TV kategóriában.

  • LED LCD: az ilyen LCD kijelzőknél a pixelek háttérvilágítását LED, azaz világító dióda biztosítja.
  • QLED: továbbfejlesztett LED LCD panel, amely speciális színszűrővel van felszerelve. Az ún. quantum dot display, vagyis kvantumpontos kijelző akár 64× több színt képes megjeleníteni, ezáltal még élethűbb képeket eredményez.
  • OLED: ugyancsak LCD, vagyis folyadékkristályos kijelző, de nincsen szükség háttérvilágításra, a megvilágítás pixel szinten történik. Előnye, hogy keskenyebb, mint a LED LCD és tökéletes fekete szín alkotásra képes.

Milyen funkciók teszik jobbá a 190 cm TV készüléket?

A 190 cm TV hatalmas képátlója csak egy a számos lehetőség közül, amelyekkel fokozhatod a filmek vagy a játékok élvezetét. A legjobb élményhez a már említett nagy felbontást és magas képfrissítési frekvenciát ajánljuk. De a paneltechnológia is fontos - például az OLED vagy QLED tévék, ideális esetben HDR-rel, jobb színekkel és kontrasztokkal rendelkeznek. Kipróbálhatod az Ambilightot is, amely a képernyőn megjelenő tartalomnak megfelelően világítja meg a tévé mögötti falat.

i

A 190 cm-es és az annál nagyobb televíziók nálunk olcsók!

Nem szeretnél túl sokat költeni? Könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb 190 cm TV készülékeket, ha az ajánlatot ár szerint rendezed.

Bár a TV képátlója 75 col, a méretek változhatnak

Míg a 75 colos tévé képátlója megfelelő információt ad arról, hogy mekkora lehet a kijelzőpanel, magáról a tévé méreteiről nem sokat tudhatsz meg. Ha azonban van hely a tévének, vagy csak tudni szeretnéd, hogy elfér-e ott, ahová szánod, ismerned kell a tévé fizikai méreteit is. 16:9 képarány esetén a 75″ colos TV egy körülbelül 166 × 66 cm-es panelnek felel meg. Egy 77″-os tévé esetében ez nagyjából 171 × 67 cm.

i

75 colos vagy annál nagyobb TV és annak mélysége

Ne felejts el hozzáadni néhány hüvelyket a panel méreteihez a keretek és az állvány miatt. Mi a helyzet a mélységgel? A 75″ és 77″-es tévék néhány centiméter vastagok, de ez ismét az állványtól függ, amely akár nagyobb is lehet.

A 75 colos TV-k tuner ellátottsága

A fantasztikus képminőséget és a lenyűgöző felbontást a TV műsoroknál csak akkor élvezhetjük, hogyha a kívánt műsorokat fogni is tudjuk. Az új készülék vásárlása előtt meg kell győződnünk arról, hogy a választott modellt ellátták-e a számunkra szükséges tunerekkel. Melyek lehetnek ezek?

Ha kábelen keresztül fogjuk a TV adást, akkor DVB-C, a műholdas vételhez DVB-S/S2, az antennás, digitális, földfelszíni sugárzáshoz DVB-T/T2 szükséges. Utóbbiak esetében érdemes odafigyelni, mivel Magyarországon folyamatos az átállás a DVB-T2 szabványra és a DVB-T szabvány egy idő után nem lesz használatban.

A 75 colos TV -k tulajdonképpen okostévék számos funkcióval és alkalmazással

A manapság piacra kerülő televíziók többsége már okostévé. Ez azt jelenti, hogy internethez csatlakoztatható és a hagyományos TV nézési funkción kívül egyéb feladatokat is ellát, és szinte médiaközpontként használható. A beépített Wi-Fi adapter segít az internetcsatlakozásban, nem kell a vezetékekkel bajlódni. Sőt, egyes eszközök szintén párosíthatók a vezeték nélkül a TV készülékhez.

Vezeték nélküli csatlakozási lehetőségek

A különféle modelleken eltérőek lehetnek ezek a funkciók, de általában a következőkből választhatunk:

  • DLNA: ugyanazon Wi-Fi hálózathoz csatlakoztatott eszközeinkről könnyedén küldhetünk és lejátszhatunk tartalmakat a 75 colos TV képernyőjén
  • Miracast: ezzel a technológiával közvetlenül tükrözhetjük okostelefonunk, tabletünk kijelzőjét a TV-re és segítségével a nagy kijelzőn böngészhetjük pl. a galéria tartalmát
  • Bluetooth: az ilyen adapterrel felszerelt eszközöket szintén vezeték nélkül csatlakoztathatjuk a TV készülékhez
  • Apple AirPlay2: ez a szolgáltatás Apple készülékről biztosít közvetlen lejátszási lehetőséget a televízión
  • Chromecast: az Androidos operációs rendszerre épülő eszközökkel pillanatokon belül megoldható vele a párosítás

Különböző üzemmódok és alkalmazások

  • Gamer mód: ennek a lehetőségnek a gaming fanatikusok örülhetnek igazán. Használatával egyes képjavító funkciókat lehet deaktiválni, ami gyorsítja a feldolgozási időt és csökkenti a bemeneti késleltetést. Ez egyes játékokban sokat számíthat a végső győzelembe vezető úton, így egy 75 colos TV a fantasztikus képet adó, óriási képernyőjével és a gamer móddal kiváló bármilyen videójáték-konzol használatához.
  • Hotel mód: a csatornák hangolása csak speciális üzemmódban lehetséges, így biztosíthatod, hogy a beállításokat a családtagok ne változtatgassák.
  • PiP, vagyis kép a képben funkció: egyidőben több csatorna műsorát is nézheted – ezentúl nem maradsz le pl. se a gólokról, se az időjárás jelentésről.
  • HbbTV: másnéven piros gomb funkció. Az erre alkalmas TV csatornáknál plusz információkhoz, tartalmakhoz lehet hozzáférni a gomb segítségével.
  • Hangvezérlés: egyszerűbb és gyorsabb kezelést biztosít. Bizonyos modelleknél a Google Asszisztens és az Amazon Alexa is elérhető, így további parancsokat is adhatsz TV készülékednek.
  • 360°-os videó lejátszása: a különleges technikával felvett filmek, videók lejátszását is lehetővé teszi ez a funkció.
  • Népszerű alkalmazások: streaming szolgáltatások (Netflix, HBO Go, YouTube), illetve közösségi médiás appok (Facebook, Twitter), de különböző játékok, oktatóalkalmazások, stb. is elérhetők lehetnek egy 75 colos TV-n is.

A 75" TV ára a kiváló, nagy méretű kijelző és a felszereltség miatt ugyancsak magas lehet. Ha kedvezőbb áron szeretnél hozzájutni egy 190 cm TV -hez, nézz körül használt, felbontott és újszerű termékeket tartalmazó kategóriánkban is.

Ha nem érzed jól magad egy 189 cm TV készülék mellett, próbálj ki egy másik méretet

A 189 cm TV már igazán nagynak számít. Ha kisebb tévét keresel, vagy azok közé tartozol, akiknek egy ekkora panel egyszerűen nem elég, nézd meg a TV -k képátló szerint kínálatunk többi méretét.

  • 70" (177 cm) televíziók kategóriája kisebb készülékeket tartalmaz. A 8K felbontás ezekkel a TV -kkel nem lesz olyan élveztes, de egyébként nagyon hasonlóak a 75" TV készülékekhez. Az ebbe a kategóriába tartozó 75 col TV -hez képest a megnövelt képfrissítési frekvencia nem olyan gyakori, így a tévék nem egészen ideálisak az igényes játékosok számára.
  • 24″-es és az alatti (legfeljebb 60 cm-es) tévék lehet, hogy épp a számodra készültek. Ezek ugyanis a legkisebb televíziók. Alkalmasak például a konyhába, a hálószobába - egyszóval mindenhová, ahol nem használod olyan gyakran a tévét. Kisebb lakásokba is alkalmasak, ahol egy nagy tévé nem fér el.
  • 80 hüvelykes (203 cm) és nagyobb tévék a következő legnagyobb kategória, és a mi legnagyobb kategóriánk is. Az ekkora tévék tökéletesek például 8K filmek megjelenítésére. Az ilyen tartalmak még nem igen hozzáférhetőek, de egy nagyméretű tévé biztosan szuper lesz még 4K-ban is.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
75" LG 75UR78003 Szállításra kész > 5 db
Televízió - SMART, LED, 191 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, Direct LED, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, 360°-os videólejátszás, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, WebOS, VESA 400×400, 20 W hangszóró, AI Sound, Dolby Digital, F energiaosztály
269 900 Ft

2.
75" Samsung UE75CU7172 Szállításra kész > 5 db
Televízió - SMART, LED, 191 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, HDR10, HDR10+, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 1× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 400×400, Dolby Digital Plus, F energiaosztály
324 990 Ft

3.
75" Philips The One 75PUS8818 Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Televízió - Google TV, LED, 191 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, Direct LED, HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, HbbTV, Ambilight, Google Assistent, 360°-os videólejátszás, párosítás mobileszközzel, VESA 300×300, 50 W hangszóró, Dolby Atmos, Dolby Digital 2,0, DTS Play-Fi, E energiaosztály
444 990 Ft

Még több
86 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
75" TCL 75C845 - Televízió Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,3
75" TCL 75C845 + 3 év garancia regisztráció után
Televízió - Google TV,, 191 cm képátló, 4K Ultra HD, PPI 4500 (144 Hz), Mini LED, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 1× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, Miracast, HbbTV 2.0, hangvezérlés, Google Assistent, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, VESA 400×400, Dolby Atmos, Dolby Digital AC4, DTS HD, F energiaosztály
+Ajándék Kiterjesztett garancia TCL melynek értéke 46 990 Ft
599 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK690f7e1
Arany középút Kiváló ár/érték arány
77" LG OLED77G33 - Televízió Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
77" LG OLED77G33
Televízió - SMART, OLED, 195 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, WebOS, VESA 300×300, Dolby Atmos, AI Sound Pro, Dolby Digital, F energiaosztály
Leárazás -23 %
999 790 Ft 1 299 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK612g09e4
Arany középút Kiváló ár/érték arány
77" LG OLED77C31 - Televízió Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
77" LG OLED77C31
Televízió - SMART, OLED, 195 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, WebOS, VESA 300×200, 40 W hangszóró, Dolby Atmos, AI Sound Pro, Dolby Digital, G energiaosztály
879 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK612g09e3
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
77" Sony Bravia OLED XR-77A83K - Televízió Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
77" Sony Bravia OLED XR-77A83K
Televízió - Google TV, OLED, 195 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, HDR10, HLG, Dolby Vision, kettős tuner, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, Chromecast, Miracast, gamer mód, hangvezérlés, Google Assistent, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, VESA 300×300, Acoustic Surface Audio+, Dolby Atmos, DTS Digital Surround, E energiaosztály
1 369 290 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: WS7913b
75" LG 75NANO76 - Televízió Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9
75" LG 75NANO76
Televízió - SMART,, 191 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, Direct LED, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, gamer mód, hangvezérlés, Google Assistent, 360°-os videólejátszás, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, WebOS, VESA 400×400, 20 W hangszóró, Ultra Surround, G energiaosztály
339 900 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK612g021
5,0
75" LG 75UR78003
Televízió - SMART, LED, 191 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, Direct LED, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, 360°-os videólejátszás, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, WebOS, VESA 400×400, 20 W hangszóró, AI Sound, Dolby Digital, F energiaosztály
269 900 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK612f08f
77" Sony Bravia QD-OLED XR-77A95L - Televízió Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
77" Sony Bravia QD-OLED XR-77A95L
Televízió - Google TV, OLED, 195 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, HDR10, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, Miracast, hangvezérlés, Apple Airplay 2, 60 W hangszóró, Acoustic Surface Audio+, Dolby Atmos, Dolby Audio Processing, G energiaosztály
+Ajándék Előfizetéses Sony BRAVIA CORE 24 hónapig melynek értéke 39 990 Ft
Leárazás -4 %
2 020 000 Ft 2 106 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: WS79131
77" LG OLED77G2 - Televízió Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
77" LG OLED77G2
Televízió - SMART, OLED, 195 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, CI+, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, gamer mód, hangvezérlés, Google Assistent, 360°-os videólejátszás, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, WebOS, VESA 300×300, 60 W hangszóró, Dolby Atmos, Dolby Digital AC3, Dolby Digital AC4, Ultra Surround, F energiaosztály
949 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK612g09e1
75" TCL 75C645 - Televízió Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 16×
75" TCL 75C645 + 3 év garancia regisztráció után
Televízió - Google TV, QLED, 191 cm képátló, 4K Ultra HD, PPI 3100 (50 Hz), Direct LED, HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, Miracast, HbbTV 2.0, hangvezérlés, Google Assistent, párosítás mobileszközzel, VESA 300×300, Dolby Atmos, Dolby Digital AC4, DTS HD, G energiaosztály
+Ajándék Kiterjesztett garancia TCL melynek értéke 46 990 Ft
349 900 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK690f71
75" Sony Bravia KD-75X85L - Televízió Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0 12×
75" Sony Bravia KD-75X85L
Televízió - Google TV, LED, 191 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, Direct LED, HDR10, HLG, Dolby Vision, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, DLNA, párosítás mobileszközzel, VESA 300×300, 20 W hangszóró, Dolby Atmos, Dolby Audio Processing, F energiaosztály
Leárazás -10 %
599 900 Ft 669 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WS1020b3z2
75" Samsung UE75CU7172 - Televízió Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 12×
75" Samsung UE75CU7172
Televízió - SMART, LED, 191 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, HDR10, HDR10+, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 1× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 400×400, Dolby Digital Plus, F energiaosztály
324 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WR176i3
75" TCL 75C745 - Televízió Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8
75" TCL 75C745 + 3 év garancia regisztráció után
Televízió - Google TV, QLED, 191 cm képátló, 4K Ultra HD, PPI 3900 (144 Hz), HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 1× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, Miracast, HbbTV 2.0, hangvezérlés, Google Assistent, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, VESA 400×300, Dolby Atmos, Dolby Digital AC4, DTS HD, G energiaosztály
+Ajándék Kiterjesztett garancia TCL melynek értéke 46 990 Ft
419 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK690f7d1
75" LG 75UR91003 - Televízió Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
75" LG 75UR91003
Televízió - SMART, LED, 191 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, HDR10, HLG, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, WebOS, VESA 400×300, 20 W hangszóró, AI Sound Pro, Dolby Digital, F energiaosztály
336 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK612f08h
75" Samsung QE75Q60C - Televízió Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,2 11×
75" Samsung QE75Q60C
Televízió - SMART, QLED, 191 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, HDR10, HDR10+, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 400×400, Dolby Digital Plus, D energiaosztály
438 390 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: WR176p4
75" TCL 75C735 - Televízió Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,4 15×
75" TCL 75C735 + 3 év garancia regisztráció után
Televízió - Google TV, QLED, 191 cm képátló, 4K Ultra HD, PPI 3600 (144 Hz), Direct LED, HDR10, HDR10+, HLG, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 1× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, Miracast, HbbTV 2.0, hangvezérlés, Google Assistent, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, VESA 400×300, Dolby Atmos, Dolby Digital AC4, DTS HD, G energiaosztály
+Ajándék Kiterjesztett garancia TCL melynek értéke 46 990 Ft
Szuper ár
409 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK690f7d
75" TCL 75C935 - Televízió Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 16×
75" TCL 75C935 + 3 év garancia regisztráció után
Televízió - Google TV,, 191 cm képátló, 4K Ultra HD, PPI 4900 (144 Hz), Mini LED, HDR10, HDR10+, HLG, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 1× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, Miracast, HbbTV 2.0, hangvezérlés, Google Assistent, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, VESA 400×400, Dolby Atmos, Dolby Digital AC4, DTS HD, G energiaosztály
+Ajándék Kiterjesztett garancia TCL melynek értéke 46 990 Ft
639 790 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: WK690f7f
77" LG OLED77C21 - Televízió Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,3
77" LG OLED77C21
Televízió - SMART, OLED, 195 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, HDR10, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, CI+, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, gamer mód, hangvezérlés, Google Assistent, 360°-os videólejátszás, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, WebOS, VESA 300×200, 40 W hangszóró, Dolby Atmos, Ultra Surround, F energiaosztály
968 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK612g09d10
75" Hisense 75E7KQ - Televízió
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,2 10×
75" Hisense 75E7KQ
Televízió - SMART, QLED, 191 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, Direct LED, HDR10+, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, felvétel USB-re, WiFi, Bluetooth, Chromecast, Miracast, HbbTV 2.0, hangvezérlés, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Vidaa, VESA 400×300, Dolby Atmos, Dolby Digital AC4, DTS Virtual:X, G energiaosztály
299 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HIS020p31
4,7 12×
75" TCL 75P635
Televízió - Google TV, LED, 191 cm képátló, 4K Ultra HD (50 Hz), HDR10, HLG, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, Miracast, hangvezérlés, Google Assistent, Amazon Alexa, párosítás mobileszközzel, VESA 300×300, Dolby Digital AC4, Dolby Audio, F energiaosztály
251 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK690f3a90
75" Samsung UE75CU8002 - Televízió Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
75" Samsung UE75CU8002
Televízió - SMART, LED, 191 cm képátló, 4K Ultra HD, HDR10, HDR10+, HLG, DVB-T2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 400×400, Dolby Digital Plus, G energiaosztály
319 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WR176i30
4,8
75" TCL 75P735
Televízió - Google TV, LED, 191 cm képátló, 4K Ultra HD, PPI 2700 (50 Hz), Direct LED, HDR10, HLG, Dolby Vision, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, Miracast, HbbTV 2.0, hangvezérlés, Google Assistent, Amazon Alexa, párosítás mobileszközzel, VESA 300×300, Dolby Atmos, Dolby Digital AC4, DTS HD, F energiaosztály
279 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK690f3a9c
77" Samsung QE77S90C - Televízió Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,5
77" Samsung QE77S90C
Televízió - SMART, OLED, 195 cm képátló, 4K Ultra HD, 144 Hz, HDR10, HDR10+, HLG, helyi fényerő-szabályozás, kettős tuner, 4× HDMI, 2× USB, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 400×300, Dolby Atmos, Dolby Digital Plus, F energiaosztály
954 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WR176q91
75" LG 75QNED913 - Televízió Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
75" LG 75QNED913
Televízió - SMART,, 191 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, Mini LED, HDR10, HLG, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, WebOS, VESA 400×400, 40 W hangszóró, Dolby Atmos, AI Sound Pro, Dolby Digital, D energiaosztály
599 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK612f08e
75" LG 75QNED753 - Televízió Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,5
75" LG 75QNED753
Televízió - SMART,, 191 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, HDR10, HLG, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, WebOS, VESA 400×400, 20 W hangszóró, AI Sound Pro, Dolby Digital
399 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK612f08b
QLEDMi a különbség az OLED és a QLED között? QLED vs OLED - egyre több felhasználó érdeklődik a QLED TV és az OLED TV technológiák közi különbségek iránt. Készítettünk tehát egy összehasonlítást arról, hogy a két típusú televízió mi mindenben különbözik egymástól és ezek a különbségek hogyan mutatkoznak meg a...
A Direct LED a LED televíziókban használt háttérvilágítási technológiák egyike. Mi a lényege, mik az előnyei és hátrányai, és miben különbözik az RGB LED-től vagy az Edge LED-től?
A Mini LED egy új LED háttérvilágítási technológia, amelyet LCD TV-kben használnak. Kisebb méretű LED-ekről van szó, ami sokkal nagyobb kontrasztot és ezáltal nagyobb képmélységet biztosít a tévékészülékeknek.
ChromecastMi az a Chromecast, illetve a Google TV? A Google Chromecast és a Google TV összehasonlítása. Ebből a cikkből megtudhatod, hogyan működnek a Chromecast eszközök, és miben különböznek az egyes verziók. Emellett tippekkel látunk el az új Chromecasthoz készült érdekes alkalmazásokkal kapcsolatban is.
Mi az Ambilight? Az Ambilight egy egyedülálló környezeti világítási rendszer, amely csak a Philips TV-ken érhető el. A képernyő oldalain elhelyezett LED-ek az aktuális jelenetekre reagálva megvilágítják a tévé mögötti és a tévé körüli falat. Az Ambilight világítás...
A 4K felbontás (UHD) a korábban elterjedtebb Full HD felbontás négyszeres pixelszámát kínálja, ezzel együtt jobb képminőséget biztosít. Minden fontos tudnivaló a 4K felbontásról ebben a cikkben olvasható.
További cikkek Összes cikk

75 colos TV (189-190 cm)

A 75 colos TV (189-190 cm) kategóriában összesen 86 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó 75 colos TV (189-190 cm) Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább 75 colos TV (189-190 cm) A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb 75 colos TV (189-190 cm) A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: 75 colos TV (189-190 cm) vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ