Shop roku Akvizice ApF HU

Aprítók

https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/stupen-utajeni-din-nahled.jpg

DIN besorolás

A DIN besorolás pontosan meghatározza az aprított darabok maximális méretét. Minél magasabb az osztályozási szint, annál kisebbek a keletkezett papírdarabok.

Keresztirányú iratmegsemmisítők

A keresztvágók két késrendszerrel vannak felszerelve, amelyek a papírt egymással szemben vágják. Az eredmény apró darabokra vágott papír, amely magasabb szintű dokumentumokhoz is elégséges, tökéletes a titkos dokumentumok megsemmisítésére. Kevésbé titkos dokumentumokhoz a hosszirányú változatok is tökéletesek.

Mi az a hosszirányú iratmegsemmisítő?

Hosszirányú csíkokra darálás. Ennek az az előnye, hogy a papírt gyorsan aprítjuk, de a szétzúzott dokumentum titkosságának mértéke alacsonyabb, elsősorban kevésbé bizalmas dokumentumokhoz ajánlott, mivel lehetőség van az egyes csíkok összeillesztésére. A kiemelten titkos papírokhoz használj keresztirányú aprítógépet, amely kisebb darabokra vágja a papírt, így a biztonság szintje magasabb.

Az iratmegsemmisítők típusai

Kétfajta iratmegsemmisítő létezik - automata és manuális. Az automata iratmegsemmisítők gyorsabbak és kevésbé megterhelőek az üzemeltető számára. Viszont elektromosságot igényelnek a működéshez, és a beszerzési költségük is magasabb.

Az iratmegsemmisítés sebessége

Az aprítási sebesség azt jelzi, hogy az aprító mennyi idő alatt képes feldolgozni egy bizonyos mennyiségű papírt, amelyet fokozatosan adagolunk bele.

Papírkosár

A kosár térfogata azt jelenti, hogy mennyi ledarált hulladék fér bele. Javasoljuk, hogy a kosarak nagyobb változatát válaszd, így nem kell majd túl gyakran kiüríteni.

Az iratmegsemmisítők maximális kapacitása

Ez az egyidejűleg ledarálni képes papírlapok számát.


28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ