A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

STX 10000 ózongenerátor

Termékkatalógus
STX 10000 ózongenerátor
Ózongenerátor - kompakt levegőtisztító, eltávolítja a vírusokat, a penészgombákat, a baktériumokat és a szagokat a levegőből, nagyobb irodák, várótermek, éttermek, bejárati termek és más közepes méretű területek fertőtlenítésére alkalmas, beépített időzítő, alacsony zajszint, könnyen kezelhető, nagyon tartós szerkezet, praktikus fogantyú a kényelmes szállításhoz
Kód:  STXO_01n Termékszám:  PS-122

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

STX 10000 ózongenerátor Megszűnt

STX 10000 ózongenerátor

Az STX 10000 ózongenerátor egy kompakt légtisztító, amely biztonságosan eltávolítja a környezetet a vírusoktól, beleértve a koronavírusokat, baktériumokat, gombákat és más mikroorganizmusokat. Emellett kiküszöböli az olyan szagokat is, mint a cigarettafüst, a benzol vagy a toluol. Az integrált időzítővel beállíthatja a szinte zajmentes működési időt. 10 000 mg / h teljesítményével nagyobb irodák, váróhelyek, éttermek , bejárat és más közepes méretű terek. Használata nem veszélyes az emberi egészségre, mivel a levegő teljesen tiszta és fertőtlenített marad. Az STX 10000 ózongenerátort egyszerű kezelni, konstrukciója nagyon tartós és praktikus fülének köszönhetően könnyen hordozható.

Az STX 10000 ózongenerátor főbb jellemzői

  • Kompakt légtisztító, amelynek működése 100% -ban környezetbarát
  • Az STX 10000 ózongenerátor eltávolítja az összes vírust, gombát, baktériumot és szagot a levegőből
  • Funguje na principu vysokonapěťového koronového výboje, který přemění kyslík (O2) na ozon (O3)
  • Az oxidációs folyamatnak köszönhetően az ózon az összes szennyező anyagot magához köti, amelyet fokozatosan teljes mértékben eltávolít
  • A reakció befejeződése után az ózon visszatér oxigénné
  • Az STX 10000 nagyobb irodák, váróterek, éttermek, előcsarnokok és más közepes méretű helyek fertőtlenítésére alkalmas
  • Időzítővel a működési idő legfeljebb 1 órás beállításához
  • Alacsony zajszintű és egyszerűen kezelhető
  • Az STX 10000 ózongenerátor tartós szerkezetű és fülével rendelkezik az egyszerű hordozáshoz

Hogyan működik az ózongenerátor?

Princip ozonového generátoru je založen na chemické reakci, kterou je přeměna kyslíku (O2) na ozon (O3). Nagyfeszültségű koronás kisülés révén a generátor az oxigénmolekulákat egyes atomokra osztja, amelyek ezután kötődnek a 3-atomú ózonmolekulákhoz. Egy harmadik oxigénatom hozzáadása kiküszöböli az összes szennyező anyagot annak későbbi oxidációja miatt. Az újonnan kialakult ózon könnyen megköti a baktériumokat, gombákat, vírusokat vagy szagokat, és megváltoztatja kémiai szerkezetüket. A megfelelő eljárással és az ózonkoncentrációval teljes mértékben kiküszöbölhetők. A reakció az ózonot oxigénné változtatja. A generátor használata ezért teljesen biztonságos és 100% -ban környezetbarát.

Értesítés:
Noha az ózon természetesen előfordul a Föld légkörében, önmagában mérgező gáz, jellegzetes szaga és megkülönböztetett kék színű. Ezért a generátor működtetésekor nem szabad emberek, állatok vagy növények a helyiségben. Egy órán belül a készülék működésének befejezése után ne lépjen be a fertőtlenített helyiségbe. Az ózongenerátor fertőtlenítése károsíthatja a korrózióra hajlamos felületeket, vagy felgyorsíthatja a műanyagok vagy a gumi lebomlását, ha túlságosan használják. Ezért ajánlott az ilyen vagy magasabb vagy művészi értékű tárgyakat biztonságosan lefedni, vagy lehetőleg eltávolítani a fertőtlenített területről.

Fertőtlenítés ideje:
autók: kb. 15 - 20 perc
50 m2: cca 1 hod
100 m2: cca 1 - 2 hod
200 m2: cca 2 - 3 hod
více než 200 m2: 2 - 3 hod (1 - 2 cykly)

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

A készülék ozonkazetát tartalmaz ?

Ozonkazetát tartalmaz a készulek?

Kérdésem, hogy a készülék használt-e, kapható-e hozzá ózonlap?

Eltűnt a kérdésem. Mennyi az ózonlap üzemideje? A 6 óra reális?

Tisztelt cím! AzSTX10000 méretei? Cserekerámia ára?Garanciát ki vállalja? Szállitás vidékre mennyi? Köszönettel SzalkaiLajos

T. Cím! Érdeklődni szeretnék, hogy az STX 10000 ózongenerátornak a benne lévő ózonlapnak mennyi üzemóra ideje van, illetve kapok-e magyar nyelvű használati utasítás? Köszönettel: ME

Kérdések és válaszok: STX 10000 ózongenerátor
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si STX 10000 Ozonový generátor. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si STX 10000 Ozónový generátor.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ