A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Shop roku

BeoPlay H2 Carbon Blue

Termékkatalógus
BeoPlay H2 Carbon Blue
5 1 értékelés
Fej-/fülhallgató - fejhallgató, 40 mm neodímium meghajtók, kábeles vezérlés, 155 g
Kód:  BEO012a Termékszám:  1642300 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BeoPlay H2 Carbon Blue

Közismert Bang & Olufsen hangzás

A H2 készüléket városi élethez tervezték, olyan emberek számára, akik azt szeretnék, hogy egyértelműen felismerjék őket. Zene és karakter tekintetében is. A készülék színváltozatai tökéletesen igazodnak személyiségéhez és stílusához. A gondosan válogatott, első osztályú anyagok mind hozzájárulnak a zene teljes körű élvezetéhez.

le
Bang & Olufsen BeoPlay H2

Carbon Blue

Legfontosabb jellemzői

  • Minőségi anyagok és kivitelezés
  • Bőséges, pontos hangzás
  • Színválaszték az Ön személyes stílusának megfelelően
  • Hangerőszabályzó modul
  • Beépített mikrofon

Széleskörű használat

A 40 mm-es Band & Olufsen neodímium hangátalakítót speciális basszus membránnal tervezték, hogy bőséges, tiszta hangzást szolgáltasson, széles frekvenciatartományban.

le
Široký rozsah
 

BeoPlay

A dinamikus B & O PLAY 2012 januárjában indult, a 90 éve működő dán elektronika Bang & Olufsen márkából nőtte ki magát. A digitális technológiára összpontosít, így jól használható okostelefonokkal, tabletekkel és hasonló eszközökkel. Természetesen a termékek valóban kiváló hang- és vizuális élményt biztosítanak és figyelemfelkeltő a kialakításuk. Ezért nem is csoda, hogy a B & O PLAY nem csak a vásárlók körében sikeres, hanem a zsűriében is sok versenyen.

le
Charakter tvořený detaily
 

Jellemzők és részletek

Vegye fel a fejhallgatót, akárcsak a ruhát - színes, durva elemek, amelyek kiegészítik megjelenését. A kagylókat puha báránybőr borítja, amely kényelmesen elfedi a füleket.

Könnyű és kényelmes

Hála a váz könnyű összekötő anyagának a készülék meglepően kis súlyú, nem kell több, mint 155 grammal számolnia. A csatlakozót vékony modul vezéreli a beépített mikrofonba.

le
Könnyű és kényelmes
 
 

Paraméterek

Szín
Kék Kész!

Szín

Szín
Kék Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BeoPlay H2 Carbon Blue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BeoPlay H2 Carbon Blue. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BeoPlay H2 Carbon Blue. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BeoPlay H2 Carbon Blue.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ