0% splátky Siguro Siguro kuchyňský robot

Cafissimo Espresso Tarrazu Costa Rica kávékapszula

Termékkatalógus
Cafissimo Espresso Tarrazu Costa Rica kávékapszula
5 1 értékelés
Kávékapszula - 10 kapszula / csomag, limitált kiadás különleges, gyümölcsös ízjegyekkel, Tarrazúból származó gyümölcsök és dinnye, Cafissimo kávéfőzőkhöz alkalmas
Kód:  TCHACC61 Termékszám:  490337 Gyártó honlapja:
Cafissimo Espresso Tarrazu Costa Rica kávékapszula Megszűnt

Cafissimo Espresso Tarrazu Costa Rica kávékapszula

A Tchibo hermetikusan lezárt kávékapszulái az ízletes és minőségi eszpresszó lágy, bársonyos ízvilágát rejtik magukban. Ez a kávé olyan fenntartható mezőgazdaságból származik, amely ügyel arra, hogy megóvja a környezetet, és figyelmet fordít a benne élő emberekre, állatokra, és növényvilágra. A Cafissimo kávékapszulák környezettudatos és energiahatékony eljárással készülnek. Segítségükkel gyorsan, egyszerűen és professzionálisan készítheted el kedvenc forró italodat. A kávékapszulák a hosszabb ideig tartó tárolás esetén is hihetetlenül aromás és ízletes kávéélményt garantálnak. Kényeztesd magad ezzel a fantasztikus kávéval, amellyel jobban indulnak a napjaid! A Cafissimo Tarazzú Costa Rica kávékapszula egy limitált kiadású kávékülönlegesség, amely a Tarazzú nevű régióból származó, mézeljárással készült, gyümölcsös ízvilágot hozza el az otthonodba.


A Cafissimo Espresso Tarrazú Costa Rica kávékapszula főbb jellemzői:

  • Limitált kiadású kávékávékülönlegesség Tarazzú régióból, a sárgadinnye ízével
  • 10 darab kapszula csomagonként
  • Finom, édeskés eszpresszó kávé
  • Hermetikusan lezárt kapszulák
  • Cafissimo kávéfőzőkhöz alkalmas
  • Testes és aromás ízvilág
  • Környezetbarát és energiahatékony eljárással készült
  • Gyors és egyszerű kávékészítést tesz lehetővé

A testes kávé csodálatos aromája

A Tchibo sok-sok éve népszerű vállalatként van jelen az egész világon. Minőségi, kellemes ízvilágú és utánozhatatlan aromájú kávékészítményekkel látja el ügyfeleit, ezáltal lehetőséget nyújt, hogy otthonod kényelmében kényeztesd magad kedvenc forró italoddal. A népesség nagy része több csésze kávét is elfogyaszt egy nap. A minőségi kávé nagyobb lendületet és több energiát ad reggelente, vagy akár egy jó ebéd után is. Azonban a Tchibo nem csak az ízlelőbimbókat kápráztatja el, hanem minden egyes csészével mélyebb értelmet ad a kávénak: elősegíti az emberek és a természet kapcsolatának megértését, valamint továbbmélyítését.

Tchibo

A Tchibo márkanév nem csak a legjobb kávéminőséget, de a környezetvédelmet, az állat- és növényvilágra való odafigyelést, valamint a kávétermesztő emberekkel való megfelelő bánásmódot is takarja. A vállalat folyamatosan a hosszú távú folyamatok kialakításán dolgozik, beleértve az alapanyag-termesztést, a termékfejlesztést, illetve az újrahasznosítási eljárásokat. A Tchibo 2006 óta csakis fenntartható mezőgazdaságokkal kollaborál, amely azóta a cég filozófiájának szerves részévé vált.

 

Paraméterek

Kapszula típusa
Tchibo Cafissimo Kész!

Kapszula típusa

Kapszula típusa
Tchibo Cafissimo Kész!
Megjegyzés:
» További Kávékapszulák

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Cafissimo Espresso Tarrazu Costa Rica kávékapszula Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tchibo Cafissimo Espresso Tarrazú Costa Rica. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tchibo Cafissimo Espresso Tarrazú Costa Rica. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tchibo Cafissimo Espresso Tarrazú Costa Rica. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tchibo Cafissimo Espresso Tarrazú Costa Rica.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ