Elgato Thunderbolt 3 Mini Dock

Termékkatalógus
Elgato Thunderbolt 3 Mini Dock
Dokkoló állomás - bővítsd a laptop kihasználhatóságát, a portok listáját: HDMI, USB-A 3.2 Gen 1 (USB 3.0), RJ-45 és DisplayPort, laptop csatlakozás a Thunderbolton keresztül, több monitor csatlakoztatásának lehetősége
Kód:  ELGHK2c2 Termékszám:  10DAB9901

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Elgato Thunderbolt 3 Mini Dock

A(z) dokkoló állomás a laptopok hasznos kiegészítője. Főleg az ultrabookok tulajdonosai számára ajánlott, hiszen egy csomó plusz konnektort és csatlakozót garantál. Érezhetően megnöveli a notebook alkalmazhatóságát, segít rendet tartani az íróasztalon és másodpercek alatt lehet vele csatlakozni a többi eszközhöz. A(z) Elgato Thunderbolt 3 Mini Dock egy Thunderbolt porton keresztül kapcsolódik a laptophoz. A dokkoló az alábbi bővítő portokkal bír: HDMI, USB-A 3.2 Gen 1 (USB 3.0), RJ-45 és DisplayPort. A komfortosabb munka érdekében lehetőségünk van egyidőben több extern képernyőt is csatlakoztatni.

A(z) Elgato Thunderbolt 3 Mini Dock dokkoló állomás fontosabb tulajdonságai

  • A dokkoló a következő portokkal rendelkezik: HDMI, USB-A 3.2 Gen 1 (USB 3.0), RJ-45 és DisplayPort
  • A(z) Elgato dokkolója egy Thunderbolt csatlakozón keresztül kapcsolódik a notebookhoz
  • Egyszerre több kijelzőt is csatlakoztathatunk

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Elgato Thunderbolt 3 Mini Dock Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Elgato Thunderbolt 3 Mini Dock. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Elgato Thunderbolt 3 Mini Dock. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Elgato Thunderbolt 3 Mini Dock. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Elgato Thunderbolt 3 Mini Dock.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ