A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 ApF HU

Epson Expression Home XP-245 + Epson T29XL Multipack

Termékkatalógus
Epson Expression Home XP-245 + Epson T29XL Multipack
Tintasugaras nyomtató - multifunkciós, A4 + nyomtató, fénymásoló, lapolvasó, akár 8 oldal / perc fekete-fehér, akár 4 oldal / perc színes, 5760 x 1440 dpi, 50 lapos papírtálca, USB 2.0, WiFi
Kód:  PE296p32 Termékszám:  C11CF32402T29XL Gyártó honlapja:
Epson Expression Home XP-245 + Epson T29XL Multipack Megszűnt

Epson Expression Home XP-245 + Epson T29XL Multipack

A kiváló márkájú multifunkciós tintasugaras nyomtatót a nyomtatási, illetve lapolvasási sebessége és minősége emeli ki a tömegből. Segítségével megbízhatóan másolhatsz dokumentumokat vagy nyomtathatsz fotókat közvetlenül memóriakártyáról, számítógép használatával. A vezeték nélküli WiFi-nek köszönhetően továbbá az iPrint alkalmazásával okostelefonról vagy tabletről is elindíthatod a nyomtatást.

Az Epson Expression Home XP-245 legfontosabb jellemzői

  • Gyors színes és fekete-fehér nyomtatás
  • Nagy felbontású szkennelés
  • Dokumentumok egyszerű másolása 
  • WiFi-n keresztüli kommunikáció 
  • Mobil nyomtatás okostelefonról
  • Kompakt méretek
  • Osztott színes tartók
  • A4 méretű nyomtatás

Kiváló minőségű fotónyomtatás

Az Epson Expression Home XP-245 egy minőségi nyomtató, amelyet kiváló fénykép nyomtatáshoz terveztek. Ennek érdekében a tintapatronok egyenként cserélhetőek. A készülék prémium minőségű Epson Claria Home tintát alkalmaz, amelynek köszönhetően nagyobb méretű, XL-es nyomtatópatronokat alkalmazhatsz. Nyomtatásra számítógépről, valamint vezeték nélkül, WiFi-n keresztül is van lehetőség.

Széles körű vezeték nélküli nyomtatási lehetőségek

Az Epson Expression XP-245-tel a telefonodra vagy tabletedre is telepíthető iPrint segítségével gyorsan, és vezeték nélkül, WiFi-n keresztül is nyomtathatsz. Az Epson Email Print funkciónak köszönhetően pedig a világ bármely pontjáról indíthatsz nyomtatást – elég csak a megfelelő fájlt tartalmazó emailt elküldened a nyomtató számára.

Epson T29XL multipack XL csomagban

Élvezd a tökéletes nyomtatási eredményt! A fényképek, és a képekkel ellátott dokumentumok az Epson-nak köszönhetően pontosan olyanok lesznek, amilyennek elképzelted őket. A tintapatron szettet a legmagasabb elvárások szerint állították elő, így mindig tökéletes eredményre számíthatsz. Az eredeti készülékkel együtt kitűnő képminőséget, megbízhatóbb működést, és hosszabb élettartamot kapsz. Ez az XL multipack fekete, sárga, ciánkék és magenta színű tintapatronokat tartalmaz, amelyeket mind külön-külön cserélgethetsz.

 

Az Epson egy technológiai vállalat, amelynek székhelye Japánban van. A Seiko csoport leányvállalata. A vállalat története 1942-ig nyúlik vissza. A nyomtatók, szkennerek és projektorok egyik legjelentősebb gyártója. A vállalat kínálata azonban jóval szélesebb - ipari robotok, pénztárgépek és egyéb eszközök is szerepelnek a kínálatban.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Epson Expression Home XP-245 + Epson T29XL Multipack
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Epson Expression Home XP-245 + Epson T29XL multipack. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Epson Expression Home XP-245 + Epson T29XL multipack. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Epson Expression Home XP-245 + Epson T29XL multipack. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Epson Expression Home XP-245 + Epson T29XL multipack.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ