Stellar Blade Slevy s AP+

Archív - Egyéb műfajú PlayStation 4 (PS4) játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Vásárlói értékelések
Szűrés
61 termék
Lets Sing 2023 + 2 microphone
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Xbox Live kulcs, műfaja party
Megszűnt
Termékkód: MSX1408nad
5,0
Lets Sing 2023 + 2 microphone - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja party - Készen állsz arra, hogy élvezd a 20 új, átütő sláger és az örök klasszikusok tökéletes kombinációját, és urald a színpadot? Énekelj egyedül, vagy hívd meg barátaidat, hogy online és offline játékmódban párbajozzatok, hogy egyszer és mindenkorra eldőljön, ki itt a legjobb énekes. Élvezd a "Let's Party" módot akár nyolc énekessel, vagy kapaszkodj fel a globális online ranglista élére.
Megszűnt
Termékkód: MSX1408
Lets Sing Presents ABBA
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja party
Megszűnt
Termékkód: MSX1398nad
5,0
Lets Sing Presents ABBA + 2 microphones - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja party - Ünnepeld a svéd pop titánok, az ABBA dicsőséges visszatérését. Játssz egyedül vagy a barátaiddal, és élvezd a kedvenc klasszikus dalaidat a zenekar repertoárjából. Válassz 31 ABBA-klasszikusból álló gyűjteményből, és énekeld el őket hét különböző játékmódban.
Megszűnt
Termékkód: MSX1399
5,0
Lets Sing Presents ABBA - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja party Ünnepeld a svéd pop titánok, az ABBA dicsőséges visszatérését. Játssz egyedül vagy a barátaiddal, és élvezd kedvenc klasszikus dalaidat a zenekar repertoárjából. Válassz a 31 ABBA-klasszikusból álló gyűjteményből, és énekeld el őket hét különböző játékmódban.
Megszűnt
Termékkód: MSX1398
Garfield Lasagna Party - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja party, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Garfield, Odie, Arlene vagy Nermal szerepében vesd bele magad a versenybe egy jól kisütött partijáték keretében, amelynek győztesére egy kiadós adag finom lasagne vár.
Megszűnt
Termékkód: MSX1394
BRATZ: Flaunt Your Fashion - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja szimulátor és party - Kezd a szülővárosodban, Stilesville-ben, válaszd ki a karakteredet az eredeti Bratz csapatból (Yasmin, Cloe, Jade, vagy Sasha), és kövesd a nyomokat, miközben küldetéseket vállalsz, hogy új barátoknak segíts, és játssz szórakoztató minijátékokkal.
Megszűnt
Termékkód: MSX1384
AI: THE SOMNIUM FILES - nirvanA Initiative
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja logikai
Megszűnt
Termékkód: MSX1324nad
AI: THE SOMNIUM FILES - nirvanA Initiative - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja logikai, - Vedd át két újonnan kinevezett különleges ügynök, Mizuki és Ryuki szerepét, akik mű szemgolyóikban lakozó Aiba és Tama autonóm mesterséges intelligenciákat használják munkájuk elvégzéséhez. A játék két részből áll - az elsőben bűnügyi helyszíneken jársz és kihallgatásokat folytatsz, míg a másodikban a gyanúsítottak és a koronatanúk álmaiban keresel nyomokat. A két rész segítségével aztán olyan bizonyítékokat gyűjtesz, amelyek segítségével nemcsak ezt a szokatlan ügyet oldhatod meg, hanem egy titokzatos tervet is leleplezhetsz, amelyet "Nirvana Initiative" néven ismernek.
Megszűnt
Termékkód: MSX1324
Tandem: A Tale of Shadows - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja logikai - A játék a tízéves, önfejű Emmát és egy Fenton nevű titokzatos plüssmackót követi, akik megpróbálnak a végére járni a kis Thomas Kane, a híres bűvész szülők fiának hirtelen eltűnésének. Kutasd át az elhagyatott családi kúriát, használd a fény és az árnyékok játékát, és segíts Emmának és a nagyon különleges mackónak Thomas izgalmas felkutatásában.
Megszűnt
Termékkód: MSX1280
4,0
Oddworld: Soulstorm - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, árkád és logikai - Abe nem az a klasszikus hős, akit várunk. Nem visel fegyvert, és egyetlen harcművészetben sem jártas. Mégis egy lehetetlen fenyegetéssel kell szembeszállnia az egyre erőszakosabb és manipulatívabb hatalommal szemben, amely megpróbálja elpusztítani őt és a faját.
Megszűnt
Termékkód: PSV0024se
Lets Sing 2022
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Xbox Live kulcs, műfaja gyerekeknek és party
Megszűnt
Termékkód: MSX1241nad
3,0
Lets Sing 2022 + 1 microphone - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja gyerekeknek és party - készen állsz a 30 új sikeres sláger és az ősrégi klasszikusok tökéletes összeállítására, amelyeknek hála uralni fogod a színt? Énekelj egyedül vagy hívd meg a barátaidat és szervezzétek meg a hangok versenyét online vagy offline játékmódban, hogy egyszer s mindenkorra eldőljön, hogy ki messze a legjobb énekes. Élvezzétek a „Let’s Party“ módot akár nyolc énekes számára vagy mászd meg és kerülj a világot átölelő online ranglétra élére.
Megszűnt
Termékkód: MSX1241
Epic Chef - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland és party - Kulináris küldetésed éppen most kezdődik! Zest, a főszakács szerepében gazdálkodj, termelj és mindenekelőtt főzz azzal a céllal, hogy igazi kulináris legendává válj. Az Epis Chef egy életszimulációs elemekkel, őrült főzéssel és tárgyak készítésével ízesített történetvezérelt kalandjáték, ami összességében egy valódi, ízletes csemege!
Megszűnt
Termékkód: MSX1238
5,0
Monopoly Madness - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja party, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Fedezd fel újra a MONOPOLY-t, amit szeretsz, olyan formában, ahogy még eddig soha nem láttad. Rövidebb körökkel versenyezhetsz más játékosok ellen Monopoly város kaotikus utcáin, nyersanyagokat gyűjtve, ingatlanokat vásárolva és fejlesztve, ellenfeleiddel szórakozva és a trükkjeik elől kitérve, hogy megnyerd a gazdagságért folytatott versenyt. Ez őrület!
Megszűnt
Termékkód: MSX1230
5,0
Poker Club - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja logikai - Ismerkedj megy egy profi pókerjátékos életével minden idők leginkább élethű póker-szimulátorában. Akár tapasztalt pókerjátékos vagy, akár most ültél le először a pókerasztalhoz, csiszold tökéletesre a játékstílusodat.
Megszűnt
Termékkód: MSX1220
4,7 12×
Just Dance 2022 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport, gyerekeknek, party és testmozgás, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Fogd a barátaidat és a családodat, mert itt az ideje, hogy felhangosítsd a hangerőt és elengedd magad! A Just Dance 2022 40 új dallal és világgal tér vissza. Csatlakozz a világszerte több mint 138 millió játékost számláló közösséghez, és táncolj a csúcsra!
Megszűnt
Termékkód: MSX1147
Super Monkey Ball: Banana Mania - Launch Edition - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, árkád és party - A klasszikus Super Monkey Ball játékok készlete remasterelt formában a márka 20 éves évfordulójának megünneplésére.
Megszűnt
Termékkód: MSX1145
Escape Game Fort Boyard: New Edition - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, árkád, kaland és party - Váltsd valóra a gyermekkori álmodat, és lépd át a legendás Boyard-erőd küszöbét, győzd le saját magadat és menj végig sikeresen minden buktatóján! Teljesítsd a kihívásokat több mint tíz területről, amelyek ötvözik az akció- és a party játékok elemeit. Csak egy kis türelemre, ügyességre és kitartásra van szükség, hogy elérhető közelségbe kerülj az aranyérmékhez.
Megszűnt
Termékkód: MSX1114b
KeyWe - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: logikai és party - Vedd fel a postán dolgozó kivi madarak szerepét, és egy barátoddal az oldaladon pötyögj be táviratokat, továbbíts sürgős üzeneteket és csomagokat... röviden: tartsd működésben a postát.
Megszűnt
Termékkód: MSX1135
Crash Team Racing Nitro Fueled and Spyro Reignited Trilogy Bundle - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: versenyzős, árkád és logikai - Crash Team Racing - az egyetlen valódi Mario Kart versenytárs remasterje. Spyro Reignited Trilogy - Spyro, a hős sárkány újra visszatér és ezúttal új köntösben.
Megszűnt
Termékkód: MSX1127
Fort Boyard - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, árkád, kaland és party - Teljesítsd gyermekkori álmodat, lépd át a legendás Boyard-erőd küszöbét, kerekedj felül önmagadon és teljesítsd a kihívásokat! Nézz szembe Fourase atya kihívásaival a több mint 10 aktivitásban, amelyek akció és party játékelemeket kombinálnak. Ahhoz, hogy hozzáférj az aranyérmékhez, egy kis türelemre, ügyességre és kitartásra lesz szükséged.
Megszűnt
Termékkód: MSX1114
The Sisters: Party of the Year - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaj: party - Vágj neki egy vadonatúj kalandnak Majdával, Wendyvel és barátaikkal a népszerű francia The Sisters képregényből!
Megszűnt
Termékkód: MSX1110
Iris Fall - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaj: kaland és logikai - logikus kaland fogadások játékokkal perspektívával, mert a fő hősnő mozoghat egy normális, háromdimenziós és egy lapos árnyékvilág között.
Megszűnt
Termékkód: MSX980
gamingHogyan válasszunk SSD tárhelyet a PlayStation 5-höz? Mivel a játékok mérete drámaian növekszik, előbb-utóbb szükséged lesz a PlayStation 5 kapacitásának bővítésére. Mely M.2 meghajtókat tudjuk ajánlani?
Lehet, hogy néhányatok már egy olyan PlayStationnel tölti az idejét, amelynek a nevében egy ötös szerepel, de ez nem jelenti azt, hogy a PS4 felett már eljárt az idő. A Sony negyedik generációs konzoljának még mindig bőven van mit kínálnia, erről szerkesztőségünk az...
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ