Stellar Blade Slevy s AP+

Legnépszerűbb, legjobb xbox Series versenyzős játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(87)
DLC tartalom
(9)
Platform
PC
(6)
PlayStation 5
(1)
PlayStation 4
(1)
Xbox Series X
(96)
Xbox Series S
(55)
Xbox One
(79)
Play Anywhere
(2)
Licenc
Doboz
(40)
Letölthető
(56)
Kulcs
Xbox Live
(52)
Microsoft Store
(10)
Műfaj
Versenyzős
(96)
Szimulátor
(24)
Árkád
(15)
Akció
(8)
Gyerekeknek
(7)
Next-gen optimalizálás
Xbox Series X optimalizálás
(52)
Nincs optimalizálva a Next-gen számára
(34)
Szöveg
CS
(19)
EN
(96)
DE
(91)
HU
(7)
RU
(12)
PL
(14)
FR
(21)
ES
(13)
IT
(16)
Szinkron
EN
(96)
DE
(47)
RU
(4)
PL
(1)
FR
(7)
ES
(6)
IT
(5)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés
Úgy gondoljuk, hogy a legjobbat érdemled. Ezen az oldalon a(z) xbox Series versenyzős játékok találhatók, a legnépszerűbb terméktől a legkevésbé népszerű felé rendezve. 96 termék közül válogathatsz. Vásárlóink körében jelenleg a(z) Forza Horizon 5: Premium Edition - Xbox Series, PC DIGITAL örvend a legnagyobb népszerűségnek, amely 39 790 Ft-ért lehet a Tiéd. Amennyiben Téged a vásárlói visszajelzések alapján a legjobb xbox Series versenyzős játékok érdekelnek, nézd meg a(z) xbox Series versenyzős játékok vélemények és tesztek alapján kategóriát.
96 termék
4,9 24×
Forza Horizon 5: Premium Edition - Xbox Series, PC DIGITAL
PC és XBOX játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live és Microsoft Store kulcs, magyar felirat, műfaja versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A végső Horizon kaland már csak rád vár! Fedezd fel Mexikó gyönyörű és folyamatosan változó tájait, ahol korlátlan és szórakoztató vezetési élményben lehet részed világ legjobb autóinak százaival! A Premium Edition előzetes hozzáférést tartalmaz, amely lehetővé teszi, hogy négy nappal korábban, 2021. november 5-től, játszhass a játékkal. A kiadás Üdvözlő csomagot, Car Passt, VIP tagságot és két játékbővítményt is tartalmaz, amelyek később lesznek elérhetők.
39 790 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1799
4,0
Need For Speed Heat - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Napközben hivatalos versenyeken veszel részt, éjszaka megszeged a törvényeket, fogócskázol a rendőrökkel és megküzdesz az utca tiszteletéért.
Leárazás -54 %
4 990 Ft 10 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO641
4,0
EA Sports WRC - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős - Építsd meg álmaid autóját az eddigi legnagyobb rallyjátékban, az EA SPORTS™ WRC-ben. Íme, az FIA rally világbajnokság teljesen új hivatalos videojátéka, amelyet első alkalommal a DiRT Rally sorozat mögött álló, díjnyertes csapat fejlesztett.
15 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0440
5,0
Team Sonic Racing - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Egyesíti az arcade és az autóversenyzős játékok legjobb funkcióit. Mérjétek össze képességeiteket barátaiddal az intenzív versenyeken, vagy működjetek együtt csapatként, és osszátok meg a power-up-okat és a sebességi bónuszokat. Válaszd ki saját versenystílusodat. Válassz a 3 különböző karakter közül és nyisd meg a fejlesztéseket, amelyek a leginkább megfelelnek a versenystílusodnak.
Leárazás -11 %
7 890 Ft 8 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO504
5,0
Need For Speed Unbound - Xbox Series
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja versenyzős - Versenyezz az idővel, járj túl a zsaruk eszén és teljesítsd a heti kihívásokat, hogy eljuss a The Grand nagydíjra, Lakeshore legnagyobb utcai versenyére. Töltsd meg a garázst precízre hangolt, egyedi járgányokkal, és világítsd be az utcákat saját stílusoddal valamint exkluzív kiegészítőkkel, és élvezd a vibráló zenét, amely a világ minden sarkába eljut.
Szuper ár
4 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0303
4,9
Need for Speed Payback - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Igazi adrenalinban gazdag játékélményt kínál, akár rablásokkal tarkított őrült küldetésekről, fantasztikus autós küzdelmekről vagy egyedi autókkal fűszerezett akciódús pillanatokról legyen szó.
Leárazás -45 %
4 890 Ft 8 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO2913
F1 24 - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Készülj fel, hogy lángra lobbantsd a versenyzés iránti szenvedélyedet, és úgy égesd a gumit a versenypályán, mint még soha! Ha készen állsz a végső F1-es versenyjáték új kiadására, itt az ideje, hogy a Codemasters és az EA Sports F1 24 című játékában beülj egy Forma-1-es autó volánja mögé.
Előrendelési ár
28 890 Ft
Megjelenés dátuma: május 31, 2024
Termékkód: XBSE0484
F1 24 Deluxe Edition (Előrendelés) - Xbox Digital
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
Előrendelési ár
39 590 Ft
Megjelenés dátuma: május 28, 2024
Termékkód: MXESD2238
MotoGP 24: Day One Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A hivatalos 2024-es bajnokság a kezedben új funkciókkal, rivalizálással és online versenyekkel. Pattanj motorodra, küzdj meg minden akadállyal az utad során, és élvezd a MotoGP legutóbbi szezonjának hivatalos tartalmát. Akár tapasztalt veterán vagy, akár csak most kezded, a MotoGP 24 izgalmas élményt nyújt.
24 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0497
Monster Jam Showdown Day One Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja versenyzős és árkád, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Készülj fel a versenyzésre három különböző biomban, és mutasd be a legjobb trükköket, miközben minden idők leghíresebb Monster Jam teherautóit vezeted. Mutasd meg képességeidet a különböző játékmódokban a nem lineáris karrier módban, az online játékban és az osztott képernyőn.
Előrendelési ár
17 890 Ft
Megjelenés dátuma: augusztus 29, 2024
Termékkód: XBSE0491
EA Sports WRC - Xbox Series X|S DIGITAL
Konzol játék - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja szimulátor és versenyzős - Építsd meg álmaid raliautóját az eddigi legnagyobb rali játékban, az EA SPORTS™ WRC videojátékban. Élvezd a FIA World Rally Championship bajnokság vadonatúj hivatalos videojátékát, melynek fejlesztését a díjnyertes Dirt Rally sorozat fejlesztői jegyzik.
19 590 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2178
Wildshade: Unicorn Champions - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja versenyzős és gyerekeknek - Haladj át a célvonalon egy unikornis hátán ülve! Az egész családnak szóló Wildshade: Unicorn Champions versenyjáték egy varázslatos és színes világba varázsol. Nyerd meg az összes bajnokságot, hogy elérhetővé váljanak a legértékesebb állatok, alakítsd őket álmaid bajnokává és válj a Wildshade fantasy világ legjobb versenyzőjévé.
11 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0426
Overpass 2 - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja versenyzős - A játékban versenybe szállnak a járművezetők és az erős és hivatalosan licencelt terepjárók volánja mögé ülve igyekeznek rekordot dönteni az extrém pályákon.
12 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0408
Forza Motorsport: Premium Add-Ons Bundle - Xbox Series X|S / Windows Digital
Videójáték kiegészítő / DLC - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live és Microsoft Store kulcs, műfaj: szimulátor és versenyzős, eredeti játék szükséges a felhasználásához - Merülj el több mint 500 valódi autó nyújtotta élményben 20 világhírű pályán, köztük a rajongók által kedvelt helyszíneken és több pálya elrendezésében, amelyek mindegyike teljesen dinamikus napszakokat kínál az időjárással és egyedi vezetési körülményekkel.
15 990 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2131
5,0
Forza Motorsport: Premium Edition - Xbox Series X|S / Windows Digital
PC és XBOX játék - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live és Microsoft Store kulcs, műfaja szimulátor és versenyzős - Merülj el több mint 500 valódi autó nyújtotta élményben 20 világhírű pályán, köztük a rajongók által kedvelt helyszíneken és több pálya elrendezésében, amelyek mindegyike teljesen dinamikus napszakokat nyújt az időjárással és egyedi vezetési körülményekkel.
40 190 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2130
Forza Motorsport: Standard Edition - Xbox Series X|S / Windows Digital
PC és XBOX játék - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live és Microsoft Store kulcs, műfaja szimulátor és versenyzős - Merülj el több mint 500 valódi autó nyújtotta élményben 20 világhírű pályán, köztük a rajongók által kedvelt helyszíneken és több pálya elrendezésében, amelyek mindegyike teljesen dinamikus napszakokat kínál az időjárással és egyedi vezetési körülményekkel.
31 190 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2129
Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged Pure Fire Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja versenyzős és árkád, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Ha úgy gondolod, az első rész remek volt, akkor készülj fel, ugyanis a második rész le fog nyűgözni a hihetetlen új funkcióknak köszönhetően.
18 190 Ft
Utolsó termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0373pfe
The Crew Motorfest: Special Edition - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja versenyzős és árkád - Üdvözlünk a Motorfesten, ahol tökéletes vezetési élményben lehet részed! Fedezd fel az élénk nyílt világot O’ahu szigetén, Hawaii-on, ahol intenzív versenyek, tematikus események, és még sok más vár. Több száz összegyűjthető, ikonikus autóval rengeteg esélyed lesz arra, hogy felvágj ügyességeddel.
Leárazás -6 %
14 890 Ft 15 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0374
Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged Day One Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja versenyzős és árkád, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Ha úgy gondolod, az első rész remek volt, akkor készülj fel, ugyanis a második rész le fog nyűgözni a hihetetlen új funkcióknak köszönhetően.
14 590 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0373
Smurfs Kart - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja versenyzős és árkád, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Ki minden idők leggyorsabb törpje? A választ megtudod ebben a dinamikus versenyjátékban a kis kék örökmozgók híres világából!
13 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0362
LEGO 2K Drive: Year 1 Drive Pass - Xbox Digital
Videójáték kiegészítő / DLC - Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: versenyzős, árkád és gyerekeknek, eredeti játék szükséges a felhasználásához használatához Xbox Live előfizetés szükséges
16 290 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2112
4,8
F1 23 - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Fékezz utolsóként az EA SPORTS™ F1® 23 játékban, a 2023-as FIA Formula One World Championship™ hivatalos videójátékában. A "Breaking Point" történetmód új fejezete izgalmas drámai pillanatokat és heves rivalizálást hoz. Versenyezz az új Las Vegas-i és Lusail-i pályákon, és szerezz további jutalmakat az F1® World módban.
Szuper ár
11 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0355
F1 23: Standard Edition - Xbox Digital
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
29 890 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2118
F1 23: Deluxe Edition - Xbox Digital
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
37 890 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2118de
Minden, amit tudunk (speciális)Forza Horizon 5 (INFÓ) - Hot Wheels DLC és egyéb újdonságok A Forza Horizon 5 az esős Angliából Mexikóba költöztette a Horizon versenyfesztivált, ahol az évszakok váltakozása mellett több különböző biom is változást hoz a játékmenet és a látvány tekintetében, hogy a több száz autóval való versenyzés a nyílt világban még...
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó xbox Series versenyzős játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb xbox Series versenyzős játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: xbox Series versenyzős játékok vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ