AP+ slevy v app AP+ slevy

Legdrágább ubisoft számítógépes és konzol játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(135)
DLC tartalom
(10)
Játékkredit
(7)
Platform
PC
(13)
PlayStation 5
(48)
PlayStation 4
(26)
Xbox Series X
(53)
Xbox Series S
(16)
Licenc
Doboz
(110)
Letölthető
(43)
Kulcs
Steam
(2)
Xbox Live
(32)
PS Store
(3)
Uplay
(10)
GOG.com
(1)
Nintendo eShop
(6)
Műfaj
Akció
(107)
Lövöldözős
(29)
Party
(16)
RPG
(11)
Testmozgás
(11)
Next-gen optimalizálás
Xbox Series X optimalizálás
(24)
PlayStation 5 optimalizálás
(29)
Nincs optimalizálva a Next-gen számára
(30)
Szöveg
CS
(27)
EN
(153)
DE
(121)
HU
(3)
RU
(31)
PL
(31)
FR
(55)
ES
(36)
IT
(31)
Zh
(5)
Szinkron
CS
(1)
EN
(151)
DE
(117)
HU
(1)
RU
(20)
PL
(1)
FR
(32)
ES
(27)
IT
(26)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés
Az oldalon az alábbi ubisoft számítógépes és konzol játékok kategóriában található legdrágább termékekről kaphatsz bővebb információt. A termékeket a legdrágábbtól a legolcsóbbig rangsoroltuk. Bár ezek nem a világ legdrágább termékei, mégis ebben a legdrágább ubisoft számítógépes és konzol játékok felsorolásban a kínálatunkban megtalálható luxus termékeket listáztuk. A legdrágább ubisoft számítógépes és konzol játékok kategóriában számos kiváló termék található, amelyek széles választékban, akár különféle változatokban is elérhetőek. A legdrágább ubisoft számítógépes és konzol játékok kategóriában mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb terméket. Az itt található legmagasabb árú termék a prémium minőségű Assassins Creed Shadows Gold Edition - Xbox Series X, amelynek az ára bruttó 44 890 Ft. Böngéssz a kategória kínálatában, hogy megtaláld a számodra legalkalmasabb terméket.
153 termék
4,8
Assassins Creed Mirage: Launch Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Élvezd Basim, a ravasz utcai tolvaj történetét, akinek félelmetes látomásai vannak, és aki a 9. századi Bagdad nyüzsgő utcáin válaszok után kutat. A Hidden Ones névre keresztelt titokzatos ősi szervezet révén halálos orgyilkos mesterré válik, és olyan módon változtatja meg a sorsát, ahogyan azt soha nem is gondolta volna.
16 490 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0298
5,0
Prince of Persia: The Lost Crown - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja akció és kaland, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Vágj neki a perzsa világ mitológiai világába ültetett stílusos és izgalmas platformjátéknak, amelyben manipulálhatod az idő és a tér határait. Bújj Sargon szerepébe és fejlődj kardforgató csodagyerekből egy rendkívüli legendává, akivel akrobatikus harcokat hajthatsz végre és új időerőket és egyedülálló szuperképességeket oldhatsz fel.
16 390 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1489
Watch Dogs 2 Season pass - Xbox One DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, magyar felirat, műfaja akció, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
16 390 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD0193
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands: Season Pass - Xbox Digital
Videójáték kiegészítő / DLC - Xbox One S/Xbox One X, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: akció és lövöldözős, eredeti játék szükséges a felhasználásához
16 290 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD0693
The Crew Motorfest - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja versenyzős - Üdv a Motorfesten, a legmenőbb motoros kalandon! Fedezd fel O'ahu Hawaii szigetének vibráló, nyitott világát, és vegyél részt intenzív versenyeken, tematikus eseményeken és még sok másban! Több száz ikonikus járgányt gyűjthetsz össze, így rengeteg lehetőséged lesz megmutatni a képességeidet.
16 290 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1487se
The Crew Motorfest - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős - Üdvözöljük a Motorfesten, a legmenőbb motoros kalandban! Fedezd fel O'ahu Hawaii szigetének vibráló, nyitott világát, és vegyél részt intenzív versenyeken, tematikus eseményeken és még sok másban! Több száz ikonikus járgányt gyűjthetsz össze, így rengeteg lehetőséged lesz megmutatni a képességeidet.
15 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0461se
4,8
Prince of Persia: The Lost Crown - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és kaland - Vágj neki a perzsa világ mitológiai világába ültetett stílusos és izgalmas platformjátéknak, amelyben manipulálhatod az idő és a tér határait. Bújj Sargon szerepébe és fejlődj kardforgató csodagyerekből egy rendkívüli legendává, akivel akrobatikus harcokat hajthatsz végre és új időerőket és egyedülálló szuperképességeket oldhatsz fel.
15 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1231
4,9 30×
Assassins Creed Mirage: Launch Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Élvezd Basim, a ravasz utcai tolvaj történetét, akinek félelmetes látomásai vannak, és aki a 9. századi Bagdad nyüzsgő utcáin kutat válaszok után. A Rejtőzködők nevű titkos ősi szervezet révén halálos orgyilkos mesterré válik, és olyan módon változtatja meg a sorsát, ahogyan azt soha nem gondolta volna.
15 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0347
4,4
Assassins Creed Mirage: Launch Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Élvezd Basim, a ravasz utcai tolvaj történetét, akinek félelmetes látomásai vannak, és aki a 9. századi Bagdad nyüzsgő utcáin kutat válaszok után. A rejtélyes ősi társaság révén halálos orgyilkos mesterré válik, és olyan módon változtatja meg a sorsát, ahogyan azt soha nem gondolta volna.
15 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1402
5,0
The Crew Motorfest: Special Edition - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja versenyzős és árkád - Üdvözlünk a Motorfesten, ahol tökéletes vezetési élményben lehet részed! Fedezd fel az élénk nyílt világot O’ahu szigetén, Hawaii-on, ahol intenzív versenyek, tematikus események, és még sok más vár. Több száz összegyűjthető, ikonikus autóval rengeteg esélyed lesz arra, hogy felvágj ügyességeddel.
Leárazás -6 %
14 890 Ft 15 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0374
Anno 1800: Console Edition - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja stratégiai - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja stratégiai
14 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0328
Tom Clancy's Rainbow Six Siege Currency pack 4920 Rainbow credits - Xbox Digital
Videójáték kiegészítő / játékkredit - Xbox One S/Xbox One X, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: akció és lövöldözős, használatához Xbox Live előfizetés szükséges
14 790 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD0602
Watch Dogs Complete Edition - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Uplay kulcs, műfaja akció és kaland
13 820 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE001690
3,6
Just Dance 2024 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja sport, party és testmozgás - Táncolj és ossz meg izgalmas pillanatokat egész évben minden idők első számú zenei videojáték platformján! A Just Dance 2024 Edition 40 dalt tartalmaz, a legújabb slágerektől a szeretett klasszikusokig.
13 190 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1230
4,4
Just Dance 2024 - Xbox Series X|S
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport, party és testmozgás - Táncolj és ossz meg izgalmas pillanatokat egész évben minden idők első számú zenei videojáték platformján! A Just Dance 2024 Edition 40 dalt tartalmaz, a legújabb slágerektől a szeretett klasszikusokig.
12 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0379
Just Dance 2024 - PS5
Konzol játék - PS5 (digitális, lemezmeghajtóval), dobozos változat letöltőkulccsal, PS Store kulcs, műfaja party és testmozgás - Táncolj és ossz meg izgalmas pillanatokat egész évben minden idők első számú zenei videojáték platformján! A Just Dance 2024 Edition 40 dalt tartalmaz, a legújabb slágerektől a szeretett klasszikusokig.
12 790 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0464
Far Cry Primal - Xbox One DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció
12 790 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD0058
Assassins Creed Odyssey Season Pass - PC DIGITAL
Videójáték kiegészítő / DLC - elektronikus licenc, Uplay kulcs, műfaj: kaland, eredeti játék szükséges a felhasználásához -
12 690 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005059
South Park: Fractured But Whole: Season pass - Xbox Digital
Videójáték kiegészítő / DLC - Xbox One S/Xbox One X, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: rpg, eredeti játék szükséges a felhasználásához
12 690 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD0458
4,5
Anno 1800: Console Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja stratégiai - Üdvözöljük az ipari korszak hajnalán. Merülj el az emberiség történetének egyik legcsodálatosabb és leggyorsabban változó korszakában ebben az átfogó építési stratégiában! Használd a saját stratégiádat, és építs egy új világot a kedvedre.
12 390 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0394
4,7 11×
Assassins Creed The Ezio Collection - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja árkád - Tapasztald meg a díjnyertes Assassin's Creed sorozatot, és légy Ezio Auditore da Firenze, a sorozat leghíresebb és legikonikusabb bérgyilkosa. Ismerkedj meg a bérgyilkosok módszereivel, és próbáld megbosszulni a családod árulását.
11 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW995
4,6
Trackmania Turbo - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
11 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX237
4,7 18×
Far Cry 4 GB - Xbox 360
Konzol játék - Xbox 360, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - a korábbi epizódok hatalmas sikerére építve készült el a Far Cry 4, sok újítással, egy új főszereplővel és persze egy teljesen új helyszínnel. Élvezze az új fegyvereket, járműveket és vadállatokat. Cseh feliratozással
11 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MX286d
4,5 71×
Xbox 360 - Assassins Creed III CZ
Konzol játék - Xbox 360, dobozos változat, műfaja akció - Az Assassin's Creed III-ban az Amerikai Forradalom olyan aspektusait ismerheted meg, amelyek nincsenek a történelemkönyvekben. A Ubisoft fejlesztőstúdió történetének egyik legnagyobb projektje, amelyben egy új hős is bemutatkozik.
11 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MX128cIII

Legdrágább ubisoft számítógépes és konzol játékok

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó számítógépes és konzol játékok Ubisoft Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább számítógépes és konzol játékok Ubisoft
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ