Doručení zdarma Slevy s AP+

Archív - PlayStation 5 (PS5) logikai játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Vásárlói értékelések
Szűrés
36 termék
GYLT: Collectors Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, kaland és logikai - Éld át a Sally nevű kislány történetét. Élete sosem volt könnyű, de attól a pillanattól kezdve, amikor eltűnt kis unokahúga Emily, a helyzet még rosszabbra fordult. Miután el kellett menekülnie egy banda zsarnok elől, Sally szülővárosának egy torz változatában találja magát, ahol félelmei és rossz emlékei gonosz és nagyon valóságos módon jelennek meg.
Megszűnt
Termékkód: PSV0581ce
Syberia: The World Before Collectors Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja logikai - Vágj neki egy olyan kalandos utazásnak, amely túlszárnyalja a kontinensek határait és magát az időt. Két lenyűgöző női karakter, Kate Walker és Dana Roze szerepében egy szokatlan, lebilincselő történetet fogsz átélni, miközben megkísérelsz egy olyan rejtély mélyére ásni, amelyet már évtizedek óta a múlt pora takar.
Megszűnt
Termékkód: MSX1534ce
DARQ Ultimate Edition
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja logikai
Megszűnt
Termékkód: MSX1404nad
DARQ Ultimate Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja logikai - A DARQ egy Lloyd nevű kisfiú történetét követi, aki egy álomvalóságban találja magát. Miközben ebben az éber álomban utazik, fájdalmasan ráébred, hogy hiába próbál menekülni, miközben rémálmok lopakodnak be ebbe a világba. Játékosként te irányítod Lloydot egy olyan világban, ahol a fizika hagyományos törvényei nem érvényesek.
Megszűnt
Termékkód: PSV0353
DARQ Ultimate Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja logikai - A DARQ egy Lloyd nevű kisfiú történetét követi, aki egy álomvalóságban találja magát. Miközben ebben az éber álomban utazik, fájdalmasan ráébred, hogy hiába próbál menekülni, miközben rémálmok lopakodnak be ebbe a világba. Játékosként te irányítod Lloydot egy olyan világban, ahol a fizika hagyományos törvényei nem érvényesek.
Megszűnt
Termékkód: MSX1404
Syberia: The World Before Collectors Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja logikai - Vágj neki egy olyan kalandos utazásnak, amely átlépi a kontinensek és magának az időnek a határát is. Két lenyűgöző női karakter, Kate Walker és Dana Roze szerepében egy szokatlan, lebilincselő történetet élhetsz át, miközben megkísérelsz egy olyan rejtély mélyére ásni, amelyet már évtizedek óta a múlt pora takar.
Megszűnt
Termékkód: PSV0350
5,0
Deliver Us The Moon - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja logikai - Játssz először a kritikusok által elismert Deliver Us The Moon játékkal az új generációs konzolokon. Élvezd a KeokeN Interactive díjnyertes játékának végső kiadását, amely teljesen felújított játékélményt nyújt lenyűgöző 4K felbontásban, túlvilági grafikával és újgenerációs játékelemekkel, amelyek új mélységet adnak ennek az epikus sci-fi thrillernek.
Megszűnt
Termékkód: PSV0265
AI: THE SOMNIUM FILES - nirvanA Initiative - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja logikai, - Vedd át két újonnan kinevezett különleges ügynök, Mizuki és Ryuki szerepét, akik mű szemgolyóikban lakozó Aiba és Tama autonóm mesterséges intelligenciákat használják munkájuk elvégzéséhez. A játék két részből áll - az elsőben bűnügyi helyszíneken jársz és kihallgatásokat folytatsz, míg a másodikban a gyanúsítottak és a koronatanúk álmaiban keresel nyomokat. A két rész segítségével aztán olyan bizonyítékokat gyűjtesz, amelyek segítségével nemcsak ezt a szokatlan ügyet oldhatod meg, hanem egy titokzatos tervet is leleplezhetsz, amelyet "Nirvana Initiative" néven ismernek.
Megszűnt
Termékkód: MSX1324
5,0
Insomnis Enhanced Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja logikai - Vedd át Joe Castevet szerepét, akinek a most kapott rejtélyes örökséggel kell foglalkoznia, és eközben meg kell fejtenie a Castevet-kúria összes titkát.
Megszűnt
Termékkód: PSV0226
5,0
The Quarry - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és logikai - Egy csapat tinédzser bulit rendez a nyári tábor utolsó napján. Nincsenek gyerekek. Nincsenek felnőttek. Nincsenek szabályok! De a dolgok gyorsan elfajulnak. A tinédzsereket valami veszélyes és vérszomjas dolog kezdi üldözni, és egy rettegéssel teli éjszaka vár rájuk. A barátságos ugratást és a flörtölést félreteszik, és élet-halált meghatározó döntések várnak rájuk.
Megszűnt
Termékkód: PSV0220
Tandem: A Tale of Shadows - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja logikai - A játék a tízéves, önfejű Emmát és egy Fenton nevű titokzatos plüssmackót követi, akik megpróbálnak a végére járni a kis Thomas Kane, a híres bűvész szülők fiának hirtelen eltűnésének. Kutasd át az elhagyatott családi kúriát, használd a fény és az árnyékok játékát, és segíts Emmának és a nagyon különleges mackónak Thomas izgalmas felkutatásában.
Megszűnt
Termékkód: MSX1280
4,0
Oddworld: Soulstorm - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, árkád és logikai - Abe nem az a klasszikus hős, akit várunk. Nem visel fegyvert, és egyetlen harcművészetben sem jártas. Mégis egy lehetetlen fenyegetéssel kell szembeszállnia az egyre erőszakosabb és manipulatívabb hatalommal szemben, amely megpróbálja elpusztítani őt és a faját.
Megszűnt
Termékkód: PSV0024se
Human: Fall Flat Anniversary Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja árkád, kaland, logikai és party - Szórakoztató logikai kalandjáték egyedi játékmenettel, egy olyan világba ültetve, amelyet lebegő álombeli tájak alkotnak. Minden egyes álomszint egyedülállóan kidolgozott környezetet kínál - palotáktól, kastélyoktól és azték romoktól kezdve a hófödte hegyeken, a kísérteties éjszakai tájakon át egészen az ipari helyszínekig.
Megszűnt
Termékkód: PSV0172
5,0
Poker Club - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja logikai - Ismerkedj megy egy profi pókerjátékos életével minden idők leginkább élethű póker-szimulátorában. Akár tapasztalt pókerjátékos vagy, akár most ültél le először a pókerasztalhoz, csiszold tökéletesre a játékstílusodat.
Megszűnt
Termékkód: MSX1220
KeyWe - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja logikai és party - Vedd fel a postán dolgozó kivi madarak szerepét, és egy barátoddal az oldaladon pötyögj be táviratokat, továbbíts sürgős üzeneteket és csomagokat... röviden: tartsd működésben a postát.
Megszűnt
Termékkód: PSV0098
KeyWe - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: logikai és party - Vedd fel a postán dolgozó kivi madarak szerepét, és egy barátoddal az oldaladon pötyögj be táviratokat, továbbíts sürgős üzeneteket és csomagokat... röviden: tartsd működésben a postát.
Megszűnt
Termékkód: MSX1135
Crash Team Racing Nitro Fueled and Spyro Reignited Trilogy Bundle - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: versenyzős, árkád és logikai - Crash Team Racing - az egyetlen valódi Mario Kart versenytárs remasterje. Spyro Reignited Trilogy - Spyro, a hős sárkány újra visszatér és ezúttal új köntösben.
Megszűnt
Termékkód: MSX1127
Gravitational - PS4 VR
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaj: logikai és vr - díjnyertes fizikai alapú logikai VR játék, amely egy olyan utópikus jövőben játszódik, amelyben a nagyvállalatok egymással versenyeznek a "gravitációs utazás és irányítás" rendszer kifejlesztéséért. A rendszerért, amely forradalmasítaná a világot.
Megszűnt
Termékkód: MSX1123
Iris Fall - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaj: kaland és logikai - logikus kaland fogadások játékokkal perspektívával, mert a fő hősnő mozoghat egy normális, háromdimenziós és egy lapos árnyékvilág között.
Megszűnt
Termékkód: MSX980
Form / Twilight Path VR - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaj: logikai, kaland és vr -
Megszűnt
Termékkód: MSX972
Peaky Blinders: Mastermind - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: kaland és logikai - Üdvözlünk Birminghamben! A történet közvetlenül a népszerű sorozat első évadának eseményei előtt játszódik. Csatlakozz Shelby bandájához és kísérd végig Tommy felemelkedését, aki sikeresen leleplez egy aljas tervet.
Megszűnt
Termékkód: MSX948
Sackboy A Big Adventure! - Special Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaj: kaland, gyerekeknek és logikai - Megmentheted a Craftworld-t az őrült Vex-től és annak félelmetes Topsy Turver készülékétől ... és a legendák kötött lovaggá válhatsz? A Különkiadás tartalmaz egy Sackboy plüss játékot, fizikai művészeti könyvet, digitális művészeti könyvet, digitális hangsávot, 4 jelmezt és 4 hangulatjelet.
Megszűnt
Termékkód: MSX931se
Oddworld: Soulstorm - Day One Oddition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: akció, árkád és logikai - Abe nem egy olyan tipikus hős, akire számítanál egy ilyen játékban. Fegyvereket nem hordoz, és nincs kiképezve semmilyen harcművészetre sem. Mégis lehetetlen fenyegetéssel kell szembenéznie az egyre erőszakosabb és manipulatívabb erőkkel szemben, amelyek megpróbálják elpusztítani őt és faját.
Megszűnt
Termékkód: PSV0024
Puyo Puyo Tetris 2: The Ultimate Puzzle Match - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja logikai - Összerakhatsz, összefűzhetsz és létrehozhatsz kombókat, amelyekkel nyerhetsz egy olyan játékban, amely a két legendás elődöt, a Puyo Puyo-t és a Tetrist egyesítette. Egyedülálló élményt kínáló, remek, minden korosztály által imádott fejtörő játék.
Megszűnt
Termékkód: PSV0022
gamingHogyan válasszunk SSD tárhelyet a PlayStation 5-höz? Mivel a játékok mérete drámaian növekszik, előbb-utóbb szükséged lesz a PlayStation 5 kapacitásának bővítésére. Mely M.2 meghajtókat tudjuk ajánlani?
A PlayStation 5 megszerzése több hónappal a hivatalos megjelenés után hatalmas probléma. Milyen is az ajánlott eljárás az Alza.hu weboldalon történő megvásárlásához? Jobb előrendelni vagy megvárni, amíg raktáron lesz? Tudj meg mindent cikkünkből.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ