Doručení zdarma Alzaboxy

PlayStation 4 (PS4) játékok gyerekeknek vélemények és tesztek alapján

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(245)
DLC tartalom
(3)
Platform
PlayStation 5
(215)
PlayStation 4
(252)
Xbox Series X
(1)
Xbox One
(1)
Műfaj
Akció
(105)
Árkád
(58)
Gyerekeknek
(58)
Szimulátor
(43)
Versenyzős
(34)
Szöveg
CS
(21)
EN
(252)
DE
(183)
HU
(5)
RU
(20)
PL
(20)
FR
(53)
ES
(33)
IT
(35)
Zh
(5)
JP
(2)
Szinkron
EN
(249)
DE
(115)
RU
(5)
PL
(4)
FR
(20)
ES
(17)
IT
(17)
Zh
(2)
JP
(3)
Korhatár
3 éves kortól
12 éves kortól
-
Szűrés

Az Alza teszt a felhasználói vélemények és egyéb adatok alapján rangsorolja a playstation 4 (ps4) játékok gyerekeknek termékeket  

Alza Test Értékelés
Alza Test Népszerűség
Alza Test Panaszok
Alza Test Piacképesség
Alza Test Akciós ár

PlayStation 4 (PS4) játékok gyerekeknek – teszt eredménye

A playstation 4 (ps4) játékok gyerekeknek teszt eredménye három különböző árkategóriában:

Mi az az Alza teszt?

Több száz kategória, több ezer termék, milliónyi apró részlet és vásárlói vélemény a playstation 4 (ps4) játékok gyerekeknek termékekről. Lehetetlen objektíven dönteni igaz? Próbáld ki az Alza Tesztet, amely garantáltan objektíven rangsorolja a termékeket a vásárlói vélemények alapján. A playstation 4 (ps4) játékok gyerekeknek termékek leválogatása kizárólag valódi vásárlóktól kapott visszajelzések és adatok alapján történik.

252 termék
4,6 14×
LEGO Batman 3: Beyond Gotham - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, árkád és gyerekeknek - Harcolj Batmannal és szuperhős barátaival hősies csatában a Brainiac ellen, gyűjtsd össze a Lámpás gyűrűit, válj minden idők legerősebb szuperhősévé az edzésmodulokkal, játssz több mint 150 szuperhőssel, beleértve az Igazság Ligáját, fedezd fel új képességeiket és fegyvereiket.
Szuper ár
5 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX110
5,0
Trine 5: A Clockwork Conspiracy - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja logikai, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Sétálj keresztül lélegzetelállító tájakon a Trine sorozat eddigi legmélyebb és vizuálisan leggazdagabb fejezetében, teljesen új karakterekkel és lenyűgöző történettel, amelynek kezdetén a hősök hírnevén folt esik, barátaik és családjaik veszélyben vannak, és a varázserejük a tét.
10 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1468
5,0
Project CARS 3 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A játék továbbfejlesztett fizikai modellt, átalakított kampányt, aszinkron multiplayer játékot és több száz közúti és versenyautót kínál különböző világmárkáktól.
14 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX849
5,0
Moving Out - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és gyerekeknek - Egy őrült költözés szimulátor, amely teljesen új szintre emeli a kanapés együttműködést.
7 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX805
5,0
NBA 2K19 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja akció és sport, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Az NBA 2K, 20. évfordulójának alkalmából újragondolta a sportjátékok fogalmát, hogy a legjobb grafikával és játékmenettel gondoskodjanak az új, forradalmasított játékmódokról és a lebilincselő “Neighborhood” nyitott világáról. Az NBA 2K19 megpróbálkozik a lehetőségek bővítésével is, hogy egy lépéssel közelebb kerülhess a valódi kosárlabdalázhoz és kultúrához.
3 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX547
5,0
Worms W.M.D. All Stars - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja akció és stratégiai - A Worms visszatérnek az eddigi legpusztítóbb játékukban. Lenyűgöző 2D-s, kézzel festett megjelenéssel, új fegyverekkel, új tárgykészítési lehetőségekkel, járművekkel, épületekkel és természetesen a szeretett klasszikus játék stílusú fegyverek visszatérésével
8 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX341
4,6 17×
Spongebob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A kultikus klasszikus Spongebob SquarePant (SpongyaBob és Kockanadrág) visszatér, hűségesen átdolgozva a spongyasztikus gyönyörűségbe!
7 790 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX674
4,5 65×
Little Big Planet 3 - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja árkád, gyerekeknek és logikai, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Sackboy visszatér, de ezúttal barátai segítségére siet. Fedezd fel a Bunkum bolygót, találj rá az Imagesphere fel nem fedezett részeire, hozd létre saját pályáidat, és játssz több ezer, mások által létrehozott pályán.
Szuper ár
6 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX119
4,8
Worms Battlegrounds + Worms WMD Double-Pack - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és stratégiai, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
Leárazás -4 %
8 890 Ft 9 290 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX765
5,0
Asterix and Obelix: XXL Collection - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és gyerekeknek - Teutatesra! A legyőzhetetlen gallok egy új videojátékkal tértek vissza. A két híres gall főhősnek számos kihívást kell teljesítenie. A kollekció 1 csomagban hozza el a 3 kedvenc részt.
12 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX921
5,0
Sonic Colours: Ultimate - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és árkád - A 2010-es platformer adrenalinban gazdag remastere.
14 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1300
5,0
Dakar Desert Rally - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A Dakar Desert Rally a bolygó legnagyobb Amaury Sport Organization rally versenyeinek hiteles sebességét és izgalmát hozza el, a világ vezető gyártóinak licencelt járműveinek teljes választékával, beleértve a motorkerékpárokat, az autókat, a teherautókat, a quadokat és az SSV-ket.
12 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1263
5,0
Star Wars Racer and Commando Combo - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és versenyzős - Szállj be a pilótafülkébe, csatold be a biztonsági öved és élvezd a Star Wars I. részében látható versenyjelenetek tiszta adrenalinlöketét a Star Wars: Episode I Racer játékban. A Star Wars Republic Commando játékban egy köztársasági kommandós elit osztag parancsnoka vagy. A küldetésed beszivárogni az ellenség közé, átvenni felette az uralmat és végső soron elpusztítani.
Szuper ár
8 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1199
5,0
Cuphead Physical Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Ebben a klasszikus akciójátékban, ahol futsz és lövöldözöl Cuphead vagy Mugman testvérpár egyikének szerepében (egyjátékos vagy kooperatív módban), akik furcsa világokat fedeznek fel, és azért hogy hogy visszaszerezzék a lelküket magától az ördögtől, olyan óriási főnökökkel harcolnak, akik nem is férnek el a képernyőn.
13 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1407
5,0
L.O.L. Surprise! B.B.s BORN TO TRAVEL - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja gyerekeknek és party, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Az öt játszható város 30 jelenetével hamarosan felépítheted a saját L.O.L. Surprise! figurákból, gyűjthető babákból és matricákból álló gyűjteményedet. Mutasd meg őket divatbemutatókon és zenei koncerteken, és működj együtt akár négy barátoddal a kooperatív többjátékos módban.
8 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1338
5,0
Slime Rancher Deluxe Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland - A Slime Rancher Beatris LeBau történetét meséli el - egy bátor, fiatal farmer lányét, aki útra mert kelni egy több ezer fényévnyire található név nélküli idegen bolygóra, hogy a felfedezetlen új világban nyálkás lények tenyésztésével szerezze meg a betevőre valót.
8 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1274
5,0
Lets Sing Presents Queen + mikrofon - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja party - Énekelj egyedül vagy barátaiddal és lépj a legendás Queen együttes nyomdokaiba.
10 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX886
5,0
Paw Patrol: Mighty Pups Save Adventure Bay - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja árkád és gyerekeknek - Egy meteorit becsapódása után a háziállatok szuperképességekre tettek szert, és csak rajtuk múlik, hogy megmentsék Adventure Bay városát azoktól a problémáktól, amelyekek felmerülnek. Kutasd át Adventure Bay-t, és fedezd fel a különféle mini-játékokat, amelyeket szórakoztató, kooperatív módban élvezhetsz egy másik játékossal!
16 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX883
5,0
Assetto Corsa Competizione - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A Blancpain GT Series bajnokság hivatalos játéka. A tökéletesített vezetési szimulációnak köszönhetően a saját bőrödön is megtapasztalhatod a FIA GT3 bajnokság hangulatát.
Leárazás -20 %
10 290 Ft 12 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX819
5,0
Dragons: Dawn of New Riders - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland - A híres filmeken alapuló új játékban a felhők közé indulsz a sárkányoddal, és megakadályozzátok, hogy a gonosz gazemberek elpusztítsák a sárkányok szentélyét.
8 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX599
5,0
NBA Playgrounds 2 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Amely az árkád sorozat folytatása. Az új rész fejlesztések és újdonságok egész sorát kínálja (például Season Mode vagy Championship ranked mode, négy játék, 3 pontos verseny, új pályák sokasága). A játékban több mint 200 kosárlabda csillaggal találkozhatsz (beleértve a visszavonult játékosokat is).
5 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX575
4,5 17×
Sonic Forces - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja árkád és gyerekeknek, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Lehetőség Modern Sonic, Klasszikus Sonic vagy egy híres hős létrehozására, új ellenségek elleni küzdelmek.
Leárazás -11 %
7 890 Ft 8 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX0819
4,6
Sid Meiers Civilization VI - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja stratégiai, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A Civilization VI konzol verziója a legújabb fejlesztéseket, javításokat és 4 további játékbővítményt is tartalmaz.
8 790 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX718
4,6
Trackmania Turbo - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
Leárazás -25 %
8 490 Ft 11 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX237
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó playStation 4 (PS4) játékok gyerekeknek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb playStation 4 (PS4) játékok gyerekeknek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: playStation 4 (PS4) játékok gyerekeknek vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ