Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Archív - Xbox Series szimulátor játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Vásárlói értékelések
Szűrés
69 termék
EA Sports WRC (Előrendelés) - Xbox Series X|S DIGITAL
Konzol játék - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja szimulátor és versenyzős - Építsd meg álmaid raliautóját az eddigi legnagyobb rali játékban, az EA SPORTS™ WRC videojátékban. Élvezd a FIA World Rally Championship bajnokság vadonatúj hivatalos videojátékát, melynek fejlesztését a díjnyertes Dirt Rally sorozat fejlesztői jegyzik.
Megszűnt
Termékkód: MXESD2179
No Place Like Home - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor - A No Place Like Home egy kedves és kikapcsolódást nyújtó szimulátor, amelyben Ellen Newland szerepébe bújsz. Úgy döntesz, hogy még utoljára meglátogatod a nagypapádat a Földön, mielőtt véglegesen a Marsra költöznél. Azonban hamarosan arra leszel figyelmes, hogy a nagypapád eltűnt, és a farmját nemrég lerombolták.
Megszűnt
Termékkód: XBSE0414
Tour de France 2023
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport és szimulátor, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
Megszűnt
Termékkód: MSX1457nad
Tour de France 2023 - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport és szimulátor, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Vedd fel a harcot a legjobb kerékpárosokkal, mutasd meg a stílusodat és győzz a Champs-Elysées-n a Tour de France 2023 hivatalos videojátékában. Versenyezz hegyi szakaszokon vagy sík vidéken, és élvezd a Grande Boucle összes akcióját.
Megszűnt
Termékkód: XBSE0346
MotoGP 23
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
Megszűnt
Termékkód: MSX1455nad
3,0
TT Isle of Man: Ride on the Edge 3 - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A The Isle of Man Tourist Trophy a legepikusabb, legveszélyesebb és a leglátványosabb verseny a világon. A pálya 60 km hosszú, a Man sziget útjain zajlik, 264 kanyarulatot foglal magába és kifejezetten erre a versenyre előkészített, nagy teljesítményű motorkerékpárokat igényel.
Megszűnt
Termékkód: XBSE0341
TT Isle of Man: Ride on the Edge 3
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
Megszűnt
Termékkód: MSX1451nad
Transport Fever 2: Console Edition
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja stratégiai és szimulátor
Megszűnt
Termékkód: MSX1425nad
5,0
Transport Fever 2: Console Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja stratégiai és szimulátor - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja stratégiai és szimulátor - Biztosítsd a világ számára a szükséges közlekedési infrastruktúrát, és tegyél szert hatalmas vagyonra a személyre szabott szállítási szolgáltatásokkal. Kövesd figyelemmel, ahogy vonatjaid a síneken közlekednek, busz és teherautó állományod az utakon száguldozik, hajóid a hullámokon lovagolnak, és repülőgépeid pedig az égbe emelkednek.
Megszűnt
Termékkód: XBSE0317
Goat Simulator 3 Pre-Udder Edition
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és szimulátor
Megszűnt
Termékkód: PSV0279nad
Hokko Life - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor - Zárkózz be egy poros, régi műhelybe, és engedd szabadjára a kreativitásodat! Készítsd el az anyagokat, és kombináld őket szabadon, hogy csodálatos új bútorokat és egyéb tárgyakat hozz létre, amelyekre a városodnak szüksége van.
Megszűnt
Termékkód: MXO891
Goat Simulator 3 Goat In A Box Edition - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: akció és szimulátor - Szedd össze a nyájat és irány a Goat Simulator 3; egy teljesen új, teljesen realisztikus sandbox farmer élmény, amelyben ismét egy olyan főhős bőrébe bújhatsz, akinek senki sem drukkol.
Megszűnt
Termékkód: XBSE0242g
Train Life: A Railway Simulator - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor - A vonatok vezetése mellett egy sikeres vállalatot is irányítanod kell. Építsd fel saját vállalatodat, vásárolj és tarts fenn vonatokat, alkalmazz kalauzokat és adj nekik új szerződéseket, fedezz fel új útvonalakat és optimalizáld a személy- és teherszállítási tevékenységedet. Hozz helyes döntéseket, hogy pénzt keress és virágozzon vállalkozásod!
Megszűnt
Termékkód: XBSE0244
5,0
Goat Simulator 3 Pre-Udder Edition - Xbox Series
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és szimulátor - Szedd össze a csordát, és irány a Goat Simulator 3; egy teljesen új realisztikus sandbox farm-élmény, amelyben ismét egy olyan főhős bőrébe bújhatsz, akinek senki sem drukkol.
Megszűnt
Termékkód: XBSE0242
WRC Generations - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
Megszűnt
Termékkód: MXO880
F1 22 Standard Edition - Xbox Series DIGITAL
Konzol játék - Xbox Series X, Xbox Series S, dobozos változat letöltőkulccsal, Xbox Live kulcs, műfaja szimulátor és versenyzős - Ne maradj le a Forma-1 új korszakáról az EA SPORTS F1 22-vel, a 2022-es Formula One World Championship hivatalos videojátékában; készülj fel az új szezonra, hiszen az újratervezett autók és a módosított szabályok átírják a versenynapot; teszteld képességeidet az új Miami International Autodrome-ban, és tapasztald meg a Forma-1 varázsát az F1 Life-ban.
Megszűnt
Termékkód: MXESD1962
F1 22 Standard Edition - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, dobozos változat letöltőkulccsal, Xbox Live kulcs, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Ne maradj le a Forma-1 új korszakáról, játssz az EA SPORTS F1 22-vel, a 2022-es 2022 FIA Formula One World Championship hivatalos videojátékával; készülj fel a következő szezonra, hiszen az újratervezett autók és a módosított szabályok átírják a versenynapot; teszteld képességeidet az új Miami International Autodrome-ban, és tapasztald meg a Forma-1 varázsát az F1 Life-ban.
Megszűnt
Termékkód: MXESD1961
Tour de France 2022 - Xbox Series
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport és szimulátor - Versenyezz a sárga trikóért a hivatalos Tour de France 2022 játékban. Élvezd az új online módot a heti kihívásokkal és ranglistákkal. Szóló módban mostantól megoldhatod az incidenseket (balesetek, betegségek) az elérhető 92 szakasz során.
Megszűnt
Termékkód: XBSE0203
Farming Simulator 19: Ambassador Edition - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Élvezd a valaha volt legteljesebb gazdálkodási élményt! Légy modern gazdálkodó, és fejleszd a farmodat három hatalmas amerikai és európai környezetben, tele izgalmas új mezőgazdasági tevékenységekkel, növényekkel és állatokkal. Irányíts több mint 475 autentikus gépet és szerszámot, beleértve a John Deere-t, de a Case IH-t és még sok más gépet is.
Megszűnt
Termékkód: MXO455ae
5,0
MotoGP 22 - Day One Edition - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Fedezd fel a 2022-es MotoGP™ szezon összes új tartalmát. Több, mint 120 versenyző, több, mint 20 hivatalos pálya és a hivatalos bajnokság összes érzelme vár rád. Ha pedig a múltban szeretnél elmerülni, több, mint 70 történelmi bajnok segítségével felidézheted a MotoGP™ történetének legjobbjait.
Megszűnt
Termékkód: XBSE0191
MotoGP 22 - PS4, Xbox, Nintendo Switch
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
Megszűnt
Termékkód: PSV0219nad
Dakar Desert Rally - Xbox
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: szimulátor és versenyzős
Megszűnt
Termékkód: XBSE0172
Assetto Corsa Competizione - Day One Edition - Xbox Series
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős - A GT World Challenge versenysorozat hivatalos játékaként az Assetto Corsa Competizione lehetővé teszi, hogy a GT3-as sportautó-bajnokság hamisítatlan hangulatát első kézből tapasztald meg. 24 licenszelt autót és 11 lézerrel szkennelt pályát találsz benne, amelyekkel rövid sprintmeneteket vagy többórás állóképességi körversenyeket játszhatsz egy- és többjátékos módban egyaránt.
Megszűnt
Termékkód: XBSE0168
Train Sim World 2: Rush Hour Deluxe Edition - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, dobozos változat, műfaja stratégiai és szimulátor - Miközben a peronok megtelnek utasokkal, és a vasúti forgalom a növekvő kereslet miatt növekszik, jön a napi csúcsforgalom. Vedd át az irányítást a teli vonatok felett, és irányíts egy forgalmas hálózatot, ahol a jelzések folyamatosan ellenőriznek téged az úton az állomások között.
Megszűnt
Termékkód: XBSE0159
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ