A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU AlzaBoxy Q1

HOOVER AT70_ATSG01 + Steamjet Handy SSNHB1300

Termékkatalógus
HOOVER AT70_ATSG01 + Steamjet Handy SSNHB1300
Porzsák nélküli porszívó 700W, táska 5l, teleszkópos cső, univerzális szívófej, parketta szívófej mellékletet bútor, réstisztító, kefe por, gőz fúvóka: 1300, 0.3 l-es tartályból, időre van szüksége, hogy készítsen pár 20-as évek
Kód:  CANVY0018 Termékszám:  39001255 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

HOOVER AT70_ATSG01 + Steamjet Handy SSNHB1300

Egy tökéletesen tiszta otthon segít beállítani ezt az egyedülálló zsák porszívó és gőz kacsa. Vákuum 700 Watt van egy csomó kiegészítők formájában egy univerzális parketta szívófej mellékletet bútor, résszívó és portalanító ecset, úgy, hogy lezárja akkor nincs felületi vagy nehezen hozzáférhető helyeken. Porszívó büszkélkedhet energia osztályú és szilárd padló lefolyók hatékonyság B. A gőz mellékletet majd ellenállni minden szennyeződést.

legfontosabb jellemzői

  • Állítsa be a táskát porszívó és gőz kiterjesztések
  • Rich tartozékok - fúvókák, mellékletek és a por ecset
  • Energia osztály
  • Gőz kacsa a pár már 20 másodperc alatt
  • Eltávolítható víztartály egy 300 ml térfogatú
  • 5 m hosszú tápkábel
  • Puha markolat gőz kiterjesztése

Gőz kacsa Steamjet Handy

Ez hozza még hatékonyabb tisztítást gőzzel. Már húsz másodperccel lemaradva a két 300 ml-es levehető víztartály. Kezdve párok által végzett vezetők és még könnyebben kezelhető lehetővé puha tapintású, és egy 5 méter hosszú hálózati kábel, amelynek köszönhetően képes bejutni a nejzapadlejšího sarkában otthonában.

Méretek a porszívó:
512 × 290 × 252 mm

Méretek gőz kacsa:
180 x 300 x 104 mm

Paraméterek

Kábel hosszúsága
5 m Kész!
Szívófej
Parkettára, Résszívó Kész!
Szűrő típusa
HEPA szűrő Kész!
Teljesítmény
700 W Kész!

Tulajdonságok

Kábel hosszúsága
5 m Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Parkettára, Résszívó Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA szűrő Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
700 W Kész!

Zaj

Zajszint
76 dB Kész!

Méret & súly

Szélesség
51,2 cm Kész!
Magasság
25,2 cm Kész!
Mélység
29 cm Kész!
Tömeg
6 kg Kész!
Több paraméter

A Hoover egy több mint 100 évvel ezelőtt alapított amerikai gyártó Európa egyik vezető padlótisztítási szereplője. A márkacsalád számos klasszikus porszívót- vagy porzsákot, kézi és rúd porszívót, valamint robotporszívókat, gőzölős felmosókat és egyéb különleges termékeket tartalmaz. A Hoover márka nagyméretű háztartási gépeket is értékesít, amelyek között megtalálhatóak mind a szabadon álló, mind a beépített változatok. Minden Hoover termék nagyfokú innovációt, csúcstechnológiát és eredeti dizájnt kínál. A gyártó termékei az igényesebb fogyasztókat célozta meg, nagyrészben intelligens  termékeket kínál. Szlogenjük a "Born Innovative".

Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HOOVER AT70_ATSG01 + Steamjet Handy SSNHB1300 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOOVER AT70_ATSG01 + Steamjet Handy SSNHB1300. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HOOVER AT70_ATSG01 + Steamjet Handy SSNHB1300. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HOOVER AT70_ATSG01 + SteamJet Handlich SSNHB1300. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HOOVER AT70_ATSG01 + SteamJet Handlich SSNHB1300.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ