A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

Hyundai MPC 401 FM 4GB fehér

Termékkatalógus
Hyundai MPC 401 FM 4GB fehér
3,9 6 értékelés
Mp4 lejátszó - 4GB, fehér-kék, AMV, BMP, JPG, MP3, WAV, WMA, FM rádió, kijelző 1.8", digitális felvétel, micro SD, USB 2.0, Li-Ion
Kód:  JHY430c Termékszám:  HYUMPC401GB4FMWB Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Hyundai MPC 401 FM 4GB fehér

Megfizethető MP4 lejátszó HYUNDAI MPC 401 lesz a tökéletes partner az úton, miközben várja meg az orvos, amikor segítenie kell rövidíteni a hosszú ideig kedvenc dalok, kiállítások, illetve az FM-rádiót. A lejátszó rendelkezik egy kiváló minőségű színes kijelző átlója 1,8 ". A vezérlő alkalmazásával valósul meg egy pár gomb és nagyon intuitív. Ez is hozzájárul a rendezett menüt és az egyes szakaszok. A játékos büszkélkedhet 4 GB-os belső flash memória, ami tovább bővíti a szükséges via memóriakártyák microSD vagy microSDHC.

HYUNDAI MPC 401 képes megbirkózni játszik a leggyakoribb képformátumok mind a hang és videó, beleértve JPG, BMP, MP3, WMA, WAV és AMV. Ezen kívül a készülék is telepítve digitális PLL tuner tiszta hallgathatja kedvenc FM rádióállomások. Az ideális beállítás audio lejátszás elérhető equalizer. További jellemzője ennek a multimédiás készülék, a felvevő mód, amely lehetővé teszi, hogy rögzítsék beszélt jegyzeteket vagy fontos előadás. A 3,5 mm-es jack, akkor csatlakozni kedvenc fülhallgatót és USB 2.0 interfész használunk a töltéshez és a kapcsolat a számítógép vagy más eszköz. O kínálat garantálja a minőségi Li-Polymer akkumulátor, amely megtartja MP4 lejátszó sokáig élve. Fehér színű egészíti ki az elegáns kék csíkkal.

Műszaki adatok:

típus:
MP4 lejátszó

kijelző:
Típus: Színes
Képernyő méret: 1,8 "

memória:
Írja belső memória: flash
A méret a belső memória: 4 GB
Támogatott memóriakártyák: microSD / microSDHC

Multimédia-lejátszás formátumok:
JPG, BMP, MP3, WMA, WAV, AMV

Egyéb jellemzők:
Digitális PLL tuner (FM rádió)
video lejátszás
diktafon
kiegyenlítő

felület:
fejhallgató kimenet
USB port

áramellátás:
Típus: Li-Pol akkumulátor
Az akkumulátor élettartama, ha játszik audio: 10 óra
Az akkumulátor élettartama a videó lejátszás: 4,5 óra

méretek:
8,4 x 4,5 x 1,2 cm

súly:
60 g

Színek:
fehér, kék csíkos

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Hyundai MPC 401 FM 4GB fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hyundai MPC 401 FM 4GB bílá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hyundai MPC 401 FM 4GB biela.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ