Hexbug Harci Tarantula

Termékkatalógus
Hexbug Harci Tarantula
Mikrorobot - felhasználási terület: fiúknak, alsó korhatár: 8 éves
Kód:  HRAif3145

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Hexbug Harci Tarantula

Vásárold meg a gyereknek a Hexbug harci tarantulát és garantáltan nem fog unatkozni. Egy speciális infravörös távirányítóval irányítható, aminek köszönhetően könnyen mozgatható minden irányban, de sugarat is lehet vele kilőni, így megküzdhetünk más harci pókokkal is. Egyetlen távirányítóval akár több tarantulát is irányíthatunk egyszerre. 

A távirányítós Hexbug Combat Tarantula főbb jellemzői

  • Hosszú órákon át tartó szórakozást biztosít
  • Távirányítóval vezérlehető, amely képes egyszerre akár több pókot is kezelni és irányítása alatt tartani
  • Segítségével a mikrorobotok könnyedén harcba állíthatóak
  • Beépített számláló a tarantulában, amely számolja, hogy mennyi ütést szenvedett és ha túllépi a megengedett szintet, akkor átmenetileg kikapcsolja a vesztest
  • Az üzemeléshez szükséges AG13 elemek tartalmazza
  • 8 éves életkorú gyerekek számára alkalmas

A nyalábja akár 1,5 m távolságig képes célba találni

Tedd magadat a robot tarantullák mesteréve. A távirányítónak hála könnyedén vezérelhető a mikrorobot minden egyes irányba. A távirányító használatával a harcosok egy LED-es sugárvetővel lőhetnek az ellenfelekre. A lövést reális lövés hang kíséri. A lövés sugarának hatótávolsága legfeljebb 1,5 méter. A tarantulla rendelkezik egy számlálóval, amely a hetedik ellenféltől kapott "sérülés" után átmenetileg kikapcsolja a vesztes pókot. 

Elemmel ellátva

A csomag tartalmazza a kellő mennyiségű AG13 elemet, amelyekkel a játék működtethető. A tarantula működéséhez 3 db-ra van szükséges, a távirányítóhoz pedig két darabra. 8 éves életkortól ajánlott a gyerekek számára. 

 

Paraméterek

Alsó korhatár
8 éves kortól Kész!
Állat fajtája
Hexbug Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
8 éves kortól Kész!

Típus szerint

Állat fajtája
Hexbug Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Hexbug Harci Tarantula Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hexbug Bojová tarantule (NOSNÁ POLOŽKA). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hexbug Bojová tarantula. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hexbug Battle Tarantula. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hexbug Battle Tarantula.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ