Doručení zdarma Alzaboxy

Kosztüm gyerekeknek - Indiánlány M

Termékkatalógus
Kosztüm gyerekeknek - Indiánlány M
5 1 értékelés
Jelmez Az 5-9 éves korosztály számára, méret 120-130 cm
Kód:  KOS016d Termékszám:  8590756554886

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Kosztüm gyerekeknek - Indiánlány M Megszűnt

Kosztüm gyerekeknek - Indiánlány M

Az indiánlány farsangi kosztüm egy érdekes álruha, ami minden kislányhoz illik. A Te gyerkőcöd nem egész a hercegnő típus? Akkor ez a jelmez a tökéletes választás számára. Ez a könnyű kis ruha öltöztet, kényelmes és a gyermek semmilyen tevékenységét nem akadályozza. Alkalmas 5-9 év közti, 120-130 cm magas kislányok számára. Mesélj neki az Indiánokról és szokásaikról, vagy játssz le egy filmet a TV-ben, amivel rá tud hangolódni a jelmezére. Ez az álruhás kaland garantáltan boldoggá teszi majd.

A jelmezhez tartozik egy ruha, egy öv és egy indián fejdísz. A többi kiegészítőt Neked kell megvásárolnod a kis indiánoddal, hogy még egyedibbé tegyétek a jelmezt. Számtalan mókás percben lesz részetek a ruha kialakítása közben. A kosztümök 100% poliészterből készültek és és rendkívül jól tisztíthatóak. Ebben a jelmezben  minden kislány kényelmesen és nyugodtan érzi majd magát. nyeztesd indiánlánykád rengeteg zavartlan, farsangi szórakozással. 

A csomag tartalma:

  • Ruha
  • Öv
  • Fejdísz

Méret:
M (120-130 cm)

Ajánlott kor:
5-9 év

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kosztüm gyerekeknek - Indiánlány M Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kostým Indiánka vel. M. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Šaty na karneval – Indiánka veľ. M. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Karnevalskleid - Indianerin Größe M.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ