30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Archív - Kétzónás beépíthető indukciós főzőlapok

Termékkatalógus
Ár
-
Vásárlói értékelések
Szűrés

A kétzónás beépíthető indukciós főzőlap a legenergiatakarékosabb melegítési mód. A leggyakrabban előállított változat az 220V-os kétzónás beépíthető indukciós főzőlap, amit egyfázisú áramhoz csatlakoztathatsz. Ideális választás lehet nyaralókba, garzonokba vagy kisebb lakásokba, ahol nincs hozzáférhető háromfázisú 380V-os áramforrás. Milyen előnyökkel és hátrányokkal rendelkeznek a kétzónás beépíthető indukciós főzőlapok?

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
1 termék
5,0
GORENJE IT320BCSC
Főzőlap - indukciós, 2 főzőlap, Booster, időzítő, gyerekzár, érintésvezérlés és maradék hőjelző, ferdén vágott elülső él, keret nélküli, beépített, fekete üveg megjelenés, üveg felület, csatlakozás 230 V, mérete 5,4 × 30 × 52 cm (Ma×Sz×Mé), beszereléséhez villanyszerelő szükséges
Megszűnt
Termékkód: GORVD015
cikkHogyan válasszunk főzőlapot (ÚTMUTATÓ) Van, aki a gáz főzőlapra esküszik, míg mások az üvegkerámia vagy az indukciós típust szeretik. Mi a különbség közöttük, és mit takar a Boost, Duo Zone vagy a Hi-Light funkció? Ez az útmutató segít eligazodni, hogy a számodra megfelelő főzőlapot választhasd ki.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ