A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Légtisztítók allergiásoknak

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Légtisztító teljesítmény
4,5 m3/óra
1476 m3/óra
-
Ajánlott szobaméret
14 m2
147 m2
-
Maximális zajszint
32 dB(A)
68 dB(A)
-
Funkciók
Éjszakai mód
(86)
Automatikus üzemmód
(82)
Időzítő
(72)
Teljesítmény-szabályozás
(59)
Párásító
(39)
Szűrő típusa
HEPA
(99)
Szén
(72)
Por
(30)
UV sugárzás
(17)
Víz
(16)

A légtisztító allergiásoknak olyan modern készülék, amelyet arra terveztek, hogy eltávolítsák a szennyeződéseket, baktériumokat és allergéneket a levegőből. A mai rohanó világban a környezet tisztasága kulcsfontosságú az egészség és a jó közérzet szempontjából. Olvass tovább, és tudd meg, melyik légtisztító készülék allergiásoknak lenne a megfelelő számodra.

Tovább

Milyen eszköz a légtisztító allergiásoknak, és miért fontos a használata?

A légtisztító allergia ellen egy olyan készülék, amely segíthet megtisztítani a levegőt, így minden nap jobban érezheted magad. A belélegzett levegő gyakran tele van allergénekkel, baktériumokkal és vírusokkal. A legtisztító allergiásoknak való változata a különbség egy tüsszögős éjszaka és a pihentető alvás között. Milyen egyéb előnyökkel jár a légtisztító allergia ellen használata?

  • Megszűri és eltávolítja az allergének akár 99%-át, beleértve a port, a polleneket és a háziállatok szőrét is.
  • A légtisztító allergiásoknak még a legfiatalabbaknak is védelmet nyújt, akiknek az immunrendszere még fejlődésben van.
  • A tiszta levegő rendszeres belélegzése csökkentheti a légzőszervi megbetegedések kockázatát.

Egy légtisztító allergiásoknak modelltől és a teljesítménytől függően különböző méretekkel rendelkezhet. Egyes kompakt modellek könnyen elférnek az asztalon, a nagyobbak pedig több helyet igényelhetnek. Fontos tehát átgondolnod, hol fogod elhelyezni a készüléket.

Légtisztító allergiásoknak asztma ellen

A légtisztító allergiásoknak általában többféle tisztítási módot kínál a különböző típusú szennyeződések eltávolítására.

Légtisztító allergia ellen – a megfelelő készülék kiválasztása

A legtisztító allergiásoknak szánt változatának kiválasztásnál fontos figyelembe venni a helyiség méretét, a készülék szűrőinek típusát, a zajszintet és a készülék funkcióit. Azt is gondold át, hogy elsősorban az allergiásoknak szánt modellre, vagy inkább az általános légtisztítóra van-e szükséged a levegőminőség javításához.

A légtisztító allergiásoknak különböző típusú szűrésre képes

A légtisztító allergia ellen modellenként más-más típusú szűrésre képes, amelyek mindegyike más-más szennyezőanyagok eltávolítására alkalmas. És mivel minden otthonnak és személynek egyedi igényei vannak, fontos ismerni a különböző típusú szűrőket és azt, hogy mit tudnak eltávolítani.

  • A HEPA filter a szűrés területén standardnak számít. 99 %-os hatékonysággal képes minden részecskét, baktériumot, vírust, szagot, poratkát és egyéb allergén anyagot felfogni.
  • A szénszűrő nagyszerű segítség az olyan háztartásokban, ahol erős szagok fordulnak elő. Ez a típus elnyeli a szagokat és a gázokat, ezért ideális a főzés, a háziállatok vagy a füst szagának eltávolítására.
  • A porszűrő felfogja a porszemcséket, így ideális a magas porszennyezettségű háztartások számára.
  • Az UV sterilizálás egy modern megoldás a baktériumok és vírusok elleni küzdelemre. Az UV-lámpa elpusztítja a mikroorganizmusokat és steril környezetet biztosít.
  • A vízszűrő vizet használ fő szűrőként a por és az allergének eltávolítására a levegőből.
  • A katalitikus szűrő kémiai szinten működik, lebontja a káros anyagokat és ártalmatlan összetevőkké alakítja át őket.
  • A formaldehid szűrő a megfelelő megoldás az új bútorokkal berendezett újabb otthonok számára. A bútorokból és padlókból kiáramló formaldehid eltávolítására specializálódott.
  • A részecskeszűrő ideális a háziállatokat tartók számára, mivel még a nagyobb részecskéket is csapdába ejti.

A légtisztító allergiásoknak különböző szűrők kombinációját is használhatják a maximális tisztítás elérése érdekében. Gyakori, hogy a berendezések többféle szűrőt tartalmaznak, hogy a szennyeződések széles körétől megszabaduljanak.

A légtisztító allergia ellen optimális teljesítményt nyújt a lakásban

A készülék teljesítményét gyakran a légteljesítmény alapján mérik. Ez azt mutatja meg, hogy a légtisztító készülék allergiásoknak hány m³ levegőt tisztít meg 1 h alatt. Ennek mindig meg kell felelnie a helyiség méretének, amelyben a készüléket használni fogod. Kiszámításához szorozd meg a helyiség m³-ben megadott térfogatát a 4-gyel, ha allergiásoknak való készülékről van szó. Hagyományos légtisztítók esetében pedig szorozd meg a térfogatot kettővel.

i

Csendesség és hatékonyság – a légtisztító allergiásoknak szánt készülék zajszintje

A légtisztító allergiásoknak a tisztítási sebességtől függően különböző zajszintű lehet. Általában 50 dB körüli maximális zajszinttel és 30 dB körüli minimális zajszinttel találkozhatsz, amely az éjszakai üzemmódban használatos.

Légtisztító allergiásoknak – a modern berendezések meglepetései

A minőségi légtisztító allergia ellen nemcsak a szűrési képességekről, hanem a felhasználói kényelemről is szól. A technológia gyorsan fejlődik, és ezzel együtt a berendezések és a funkciók terén olyan újítások jönnek, amelyek jelentősen kényelmesebbé és könnyebbé tehetik a működést. Lássuk, milyen kiegészítőkkel rendelkezhetnek ezek a készülékek.

  • A kijelző általában érintéssel vezérelhető. Minden modern légtisztító rendelkezik vele a könnyű kezelhetőség és beállítás érdekében.
  • A távirányító kulcsfontosságú. Segítségével kényelmesen használhatod a készülékedet az otthonod bármely pontjáról.
  • A levegőminőség jelzése valós időben mutatja a levegőminőséget. Így tudhatod, mikor van itt az ideje a teljesítmény növelésének.
  • A szűrőcsere jelzés figyelmeztet, ha eljött az ideje a szűrő cseréjének, ami elengedhetetlen az optimális teljesítmény fenntartásához.
  • A gyerekzár olyan biztonsági funkció, amely megakadályozza a készülék nem kívánt módosítását és a gyermekek általi irányítását.
  • A katalitikus szűrő kémiai szinten működik, lebontja a káros anyagokat és ártalmatlan összetevőkké alakítja át őket.
  • A formaldehid szűrő a megfelelő megoldás az új bútorokkal berendezett újabb otthonok számára. Eltávolítja a bútorokból és padlókból kiáramló formaldehidet.
  • A részecskeszűrő felfogja a nagyobb részecskéket, például a háziállat szőrét.

A felvett teljesítmény a készülék által felhasznált energia mennyiségére utal. Az alacsonyabb energiafogyasztás megtakarítást jelenthet az energia- és villamosenergia-költségek terén.

Légtisztító allergiásoknak – milyen funkciói vannak?

A technológia modern világában egy légtisztító allergiásoknak számos okos funkcióval is rendelkezhet, amelyek növelik a kényelmet, a hatékonyságot és a biztonságot. Ezek a kényelmi funkciók biztosítják, hogy a készülék a lehető legoptimálisabban működjön, és a lehető legjobb légtisztítást biztosítsa.

  • Az automatikus mód érzékeli a levegő minőségét és a tényleges igényeknek megfelelően állítja be a teljesítményt, így energiát takarít meg.
  • Az éjszakai mód csendesebb környezetet biztosít az alváshoz.
  • A teljesítményszabályozás lehetővé teszi a tisztítási sebesség kézi beállítását az igényeidnek megfelelően.
  • Az időzítő segítségével be- és kikapcsolhatod a légtisztító allergia ellen használt változatát.
  • A automatikus kikapcsolás egy biztonsági funkció, amely egy bizonyos időtartamú inaktivitás után kikapcsolja a készüléket.
  • A levegő ionizáció segít semlegesíteni a levegőben lévő negatív részecskéket, javítva a légzés minőségét.

i

Szeretnéd tudni, melyik a legjobb légtisztító allergiásoknak? Nézz körül a vélemények között.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact EU Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Légtisztító - 230 m³/h légtisztító teljesítmény, 27 m² max. ajánlott szobaméret, zajszint 18,3 - 58,9 dB(A), HEPA szűrő, funkciók: időzítő, éjszakai mód, dohányosoknak ajánlott, allergiásoknak ajánlott és okos funkciók, levegőminőség jelzése, mobilalkalmazással vezérelhető, szilárd szennyeződések, szagok és toxikus anyagok szűrése, felszereltség: kijelző és gyerekzár, méret: 35,5 × 22 cm (Ma×Sz)
37 490 Ft

2.
Levoit Core400S SMART Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Légtisztító - 400 m³/h légtisztító teljesítmény, 24 W teljesítményfelvétel, 83 m² max. ajánlott szobaméret, zajszint 24 - 48 dB(A), antibakteriális, HEPA, karbon, porszűrő, funkciók: időzítő, teljesítmény szabályozás, éjszakai mód, automatikus üzemmód, allergiásoknak ajánlott és okos funkciók, mobilalkalmazással vezérelhető, Wi-Fi kompatibilis, felszereltség: kijelző, távirányító, gyerekzár és érintőpanel, méret: 52 × 27,4 × 27,4 cm (Ma×Sz×Mé)
98 490 Ft

3.
Levoit Core300S SMART Szállításra kész > 5 db
Légtisztító - 195 m³/h légtisztító teljesítmény, 26 W teljesítményfelvétel, 41 m² max. ajánlott szobaméret, zajszint 22 - 48 dB(A), antibakteriális, HEPA, karbon, porszűrő, funkciók: időzítő, teljesítmény szabályozás, éjszakai mód, automatikus üzemmód, allergiásoknak ajánlott és okos funkciók, mobilalkalmazással vezérelhető, Wi-Fi kompatibilis, felszereltség: kijelző, távirányító, gyerekzár és érintőpanel, méret: 36 × 22 × 22 cm (Ma×Sz×Mé)
80 990 Ft

Még több
136 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
3,1 45×
Siguro FC-H35 All Comfort 5in1
Légkondicionáló - 5 funkció - hűt, fűt, tisztít, szellőztet és párásít, felmelegít egy adott hőmérsékletre és folyamatosan fenntartja azt, HEPA szűrő, 110 W teljesítmény, 7 literes víztartály, 4 sebességfokozat, kijelző, távirányító, oszcilláció és állítható dőlésszög, időzítő, hűtőtartályok, amelyeket le lehet fagyasztani a fagyasztóban, majd a vízbe helyezni, méretek 346×314×823mm
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Szuper ár
81 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_FC_H350W
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,5 33×
Tesla Smart Air Purifier Pro M
Légtisztító - 210 m³/h légtisztító teljesítmény, 20 W teljesítményfelvétel, 25 m² max. ajánlott szobaméret, zajszint 20 - 54 dB(A), részecskeszűrő, UV lámpa, titán dioxid, HEPA, karbon, , katalitikus porszűrő, funkciók: időzítő, teljesítmény szabályozás, automatikus üzemmód, levegő ionizálás, allergiásoknak ajánlott és okos funkciók, levegőminőség jelzése, mobilalkalmazással vezérelhető, Wi-Fi kompatibilis, felszereltség: porérzékelő, kijelző, UV lámpa, gyerekzár, mosható szűrő és érintőpanel, méret: 53,5 × 34,7 × 17,5 cm (Ma×Sz×Mé)
Leárazás -5 %
46 590 Ft 48 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TESCV020
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,3 37×
Leitz TruSens Z-2000
Légtisztító - allergiások számára alkalmas, a külső SensorPod méri a helyiség levegőjének minőségét és vezérli a készüléket, szabadalmaztatott Pure Direct rendszer gyorsan és hatékonyan eloszlatja a levegőt az egész helyiségben, 360° DuPont™ HEPA szűrő minden irányból felfogja a port, baktériumokat, vírusokat, gombákat, allergéneket, szagokat, füstöt és az irritáló állatszőrt, az UV lámpa megsemmisíti a mikroorganizmusokat és baktériumokat, numerikus és színes levegőminőség visszajelzés, csendes éjszakai üzemmód, időzítő, szűrőcsere jelző, mosható előszűrő, szén és HEPA szűrő, ECARF tanúsítvány, ajánlott helyiségméret: 35 m2
Szuper ár
105 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TRUCV726
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Philips Dual Scan Series 4000i AC3854/51 - Légtisztító Típusok
4,4 15×
Philips Dual Scan Series 4000i AC3854/51
Légtisztító - 610 m³/h légtisztító teljesítmény, 60 W teljesítményfelvétel, 73 m² max. ajánlott szobaméret, zajszint 18 - 57 dB(A), HEPA, karbon szűrő, funkciók: éjszakai mód, automatikus üzemmód, allergiásoknak ajánlott, levegőminőség jelzése, mobilalkalmazással vezérelhető, Wi-Fi kompatibilis, felszereltség: porérzékelő, kijelző és érintőpanel, méret: 71,8 × 31 × 31 cm (Ma×Sz×Mé)
218 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PHICV264
4,7 74×
Levoit Core300S SMART
Légtisztító - 195 m³/h légtisztító teljesítmény, 26 W teljesítményfelvétel, 41 m² max. ajánlott szobaméret, zajszint 22 - 48 dB(A), antibakteriális, HEPA, karbon, porszűrő, funkciók: időzítő, teljesítmény szabályozás, éjszakai mód, automatikus üzemmód, allergiásoknak ajánlott és okos funkciók, mobilalkalmazással vezérelhető, Wi-Fi kompatibilis, felszereltség: kijelző, távirányító, gyerekzár és érintőpanel, méret: 36 × 22 × 22 cm (Ma×Sz×Mé)
80 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LEVCV814
4,0 13×
Braun BFD104BE2 Scan & Clean Air
Légtisztító - 315 m³/h légtisztító teljesítmény, 129 m² max. ajánlott szobaméret, karbon szűrő, funkciók: időzítő, automatikus üzemmód, allergiásoknak ajánlott, felszereltség: mosható szűrő
41 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BRAcis01
4,3
Levoit Core300-RAC
Légtisztító - 187 m³/h légtisztító teljesítmény, 33 W teljesítményfelvétel, 40 m² max. ajánlott szobaméret, zajszint 24 - 48 dB(A), HEPA, karbon, porszűrő, funkciók: időzítő, teljesítmény szabályozás, éjszakai mód, allergiásoknak ajánlott, felszereltség: kijelző, gyerekzár és érintőpanel, méret: 36 × 22 × 22 cm (Ma×Sz×Mé)
64 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LEVCV448
4,8 12×
Levoit Core200S SMART
Légtisztító - 170 m³/h légtisztító teljesítmény, 26 W teljesítményfelvétel, 35 m² max. ajánlott szobaméret, zajszint 24 - 45 dB(A), antibakteriális, HEPA, karbon, porszűrő, funkciók: időzítő, teljesítmény szabályozás, éjszakai mód, allergiásoknak ajánlott és okos funkciók, mobilalkalmazással vezérelhető, Wi-Fi kompatibilis, felszereltség: kijelző, távirányító, gyerekzár és érintőpanel, méret: 32 × 20,5 × 20,5 cm (Ma×Sz×Mé)
52 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LEVCV190
4,4 11×
Levoit Vital 100 TRUE HEPA + 2× szűrő
Légtisztító - 221 m³/h légtisztító teljesítmény, 60 W teljesítményfelvétel, 46 m² max. ajánlott szobaméret, zajszint 23 - 50 dB(A), karbon, porszűrő, funkciók: automatikus kikapcsolás, időzítő, éjszakai mód, dohányosoknak ajánlott és allergiásoknak ajánlott, szűrőcsere jelzése, közvetlenül a készüléken vezérelhető, 2 szűrő, szilárd szennyeződések, mikroorganizmusok és szagok szűrése, kábel hossza 180 cm, felszereltség: digitális vezérlőpanel, mosható szűrő és érintőpanel, méret: 41 × 32,4 × 26,2 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4 kg
32 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LEVCV486
3,8 15×
Rowenta PU3030F0 Pure Air
Légtisztító - eltávolítja az allergének és apró részecskék akár 99.99%-át, előszűrő, aktív szénszűrő, Allergy+ szűrő, tiszta levegő mindössze 6 perc után, szűrési sebesség 290 m3/óra, szennyezettségi szintet érzékelő intelligens szenzor, 4 sebességfokozat, éjjeli üzemmód, világítás, időzítő, akár 8 órás késleltetett indítás, szűrőcsere kijelző, gyerekzár, 15 év javíthatósági garancia
69 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROWCV322
4,0
Philips Series 600 AC0650/10
Légtisztító - 170 m³/h légtisztító teljesítmény, 12 W teljesítményfelvétel, 44 m² max. ajánlott szobaméret, zajszint 19 - 49 dB(A), HEPA szűrő, funkciók: éjszakai mód, automatikus üzemmód, allergiásoknak ajánlott, szűrőcsere jelzése, közvetlenül a készüléken, mobilalkalmazással vezérelhető, Wi-Fi kompatibilis, szilárd szennyeződések és mikroorganizmusok szűrése, kábel hossza 1,6 cm, méret: 34,1 × 23,7 × 24,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,2 kg
44 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHICV920HU
4,4 17×
Tesla Smart Air Purifier Pro XL
Légtisztító - 510 m³/h légtisztító teljesítmény, 60 W teljesítményfelvétel, 61 m² max. ajánlott szobaméret, zajszint 20 - 67 dB(A), részecskeszűrő, UV lámpa, titán dioxid, HEPA, karbon, , katalitikus porszűrő, funkciók: időzítő, teljesítmény szabályozás, automatikus üzemmód, levegő ionizálás, allergiásoknak ajánlott és okos funkciók, levegőminőség jelzése, mobilalkalmazással vezérelhető, Wi-Fi kompatibilis, felszereltség: porérzékelő, kijelző, UV lámpa, gyerekzár, mosható szűrő és érintőpanel, méret: 71 × 46 × 23 cm (Ma×Sz×Mé)
113 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TESCV044
4,5
Levoit Core Mini- légtisztító és aroma diffúzor 2in1
Légtisztító teljesítmény 78 m3/h, 7W, energiahatékony, legfeljebb 17 m2-es szobák, csendes működés 25-45dB, antibakteriális, tanúsítás allergiások számára, tervezési díj, LED kijelző, A tisztítás 3 fázisa, aromaterápia, éjszakai üzemmód
33 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LEVCV368
Philips Series 1000i AC1715/11
Légtisztító - 300 m³/h légtisztító teljesítmény, 27 W teljesítményfelvétel, 78 m² max. ajánlott szobaméret, zajszint 15 - 50 dB(A), HEPA, karbon szűrő, funkciók: éjszakai mód, allergiásoknak ajánlott, szűrőcsere jelzése, mobilalkalmazással vezérelhető, Wi-Fi kompatibilis, 3 szűrő, szilárd szennyeződések és mikroorganizmusok szűrése, kábel hossza 180 cm, felszereltség: kijelző és érintőpanel, méret: 48,6 × 27,3 × 27,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,78 kg
99 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHICV483HU
Philips Series 800 AC0819/10
Légtisztító - 190 m³/h légtisztító teljesítmény, 20 W teljesítményfelvétel, 22 m² max. ajánlott szobaméret, zajszint 19 - 49 dB(A), HEPA szűrő, funkciók: turbo üzemmód, 2 tisztítási mód, allergiásoknak ajánlott, levegőminőség jelzése, közvetlenül a készüléken vezérelhető, 2 szűrő, szilárd szennyeződések és mikroorganizmusok szűrése, kábel hossza 160 cm, méret: 36,7 × 25 × 25 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,4 kg
54 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHICV588
5,0
Rowenta PU2840F0 Pure Air City
Légtisztító - akár 100%-ig kiszűri a finom részecskéket, beleértve az allergéneket is, kompatibilitás a Pure Air mobilalkalmazással a távirányítóhoz, levegőteljesítmény 240 m3/óra, fogyasztás 60 W, ajánlott helyiségméret 20 m2-ig, 3 fokozatú szűrés, előszűrő, szénszűrő, formaldehid szűrő, 6 tisztítási sebesség, nappali és éjszakai üzemmód, automatikus üzemmód és szűrési intenzitás beállítása a légszennyezettség szerint, levegőminőség-érzékelő, zajszint 38 dB, minimális zajszint 32 dB, időzítő, zár, elektronikus vezérlőpanel, szűrőcsere-jelző, allergiások számára alkalmas, 15 év garanciális javíthatóság
130 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROWCV299
Hoover HHP50CA011
Légtisztító - 330 m³/h légtisztító teljesítmény, 42 W teljesítményfelvétel, 110 m² max. ajánlott szobaméret, maximális zajszint 50 dB(A), HEPA, karbon szűrő, funkciók: időzítő, teljesítmény szabályozás, éjszakai mód, automatikus üzemmód, 3 tisztítási mód, allergiásoknak ajánlott és okos funkciók, levegőminőség és CO-szint jelzése, mobilalkalmazással vezérelhető, Wi-Fi kompatibilis, szilárd szennyeződések és mikroorganizmusok szűrése, felszereltség: aromadiffúzor, kijelző, távirányító és gyerekzár, méret: 57,5 × 28 × 31,7 cm (Ma×Sz×Mé)
119 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: HOOCV651
4,2 15×
Tesla Smart Air Purifier Pro L
Légtisztító - 360 m³/h légtisztító teljesítmény, 30 W teljesítményfelvétel, 43 m² max. ajánlott szobaméret, zajszint 20 - 65 dB(A), részecskeszűrő, UV lámpa, titán dioxid, HEPA, karbon, , katalitikus porszűrő, funkciók: időzítő, teljesítmény szabályozás, automatikus üzemmód, levegő ionizálás, allergiásoknak ajánlott és okos funkciók, levegőminőség jelzése, mobilalkalmazással vezérelhető, Wi-Fi kompatibilis, felszereltség: porérzékelő, kijelző, távirányító, UV lámpa, gyerekzár, mosható szűrő és érintőpanel
Leárazás -19 %
59 190 Ft 73 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TESCV037
Philips 1000i sorozat AC1715/11 - Légtisztító Típusok
4,8 35×
Philips 1000i sorozat AC1715/11
Légtisztító - 300 m³/h légtisztító teljesítmény, 27 W teljesítményfelvétel, 36 m² max. ajánlott szobaméret, zajszint 15 - 50 dB(A), HEPA, karbon szűrő, funkciók: éjszakai mód, allergiásoknak ajánlott, szűrőcsere jelzése, mobilalkalmazással vezérelhető, Wi-Fi kompatibilis, 3 szűrő, szilárd szennyeződések és mikroorganizmusok szűrése, kábel hossza 180 cm, felszereltség: kijelző és érintőpanel, méret: 48,6 × 27,3 × 27,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,78 kg
97 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHICV483
4,4 10×
Dyson Pure Cool TP00
Légtisztító - 1476 m³/h légtisztító teljesítmény, 56 W teljesítményfelvétel, 40 m² max. ajánlott szobaméret, maximális zajszint 62 dB(A), HEPA, karbon szűrő, funkciók: időzítő, teljesítmény szabályozás, dohányosoknak ajánlott és allergiásoknak ajánlott, távirányítóval vezérelhető, felszereltség: távirányító, méret: 102 × 20 × 20 cm (Ma×Sz×Mé)
162 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DYSCV449
5,0 12×
Philips Dual Scan Series 3000i AC3059/51
Légtisztító - 520 m³/h légtisztító teljesítmény, 58 W teljesítményfelvétel, 62 m² max. ajánlott szobaméret, zajszint 15 - 56 dB(A), HEPA, karbon szűrő, funkciók: éjszakai mód, automatikus üzemmód, allergiásoknak ajánlott, levegőminőség jelzése, mobilalkalmazással vezérelhető, Wi-Fi kompatibilis, felszereltség: porérzékelő, kijelző és érintőpanel, méret: 65,7 × 29,5 × 29,5 cm (Ma×Sz×Mé)
Leárazás -16 %
180 390 Ft 215 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PHICV205
4,0 19×
Concept CA3000 Perfect Air Smart párásítóval
Légtisztító - párásítóval, 488 m³/h légtisztító teljesítmény, 85 W teljesítményfelvétel, 60 m² max. ajánlott szobaméret, zajszint 30 - 60 dB(A), UV lámpa, antibakteriális, HEPA, , katalitikus porszűrő, funkciók: időzítő, teljesítmény szabályozás, éjszakai mód, allergiásoknak ajánlott és okos funkciók, levegőminőség jelzése, mobilalkalmazással vezérelhető, felszereltség: porérzékelő, kijelző, távirányító, gyerekzár és érintőpanel
158 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CONCV832
3,1
Salin S2
Sóterápiás készülék - otthon történő felhasználásra, orvostechnikai eszköz az immunrendszer megerősítéséhez, tisztító hatással, légúti problémák enyhítése, hasznos allergia, asztma, köhögés, bronchitis, gégegyulladás, horkolás stb. esetén, a sós levegőtisztító 40 m3 -ig tölti meg a helyiséget sóionokkal, könnyű, hordozható, egyszerű kezelés az eszközön
25 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAL002
3,8
Levoit Core350-RAC
Légtisztító - 183 m³/h légtisztító teljesítmény, 33 W teljesítményfelvétel, 40 m² max. ajánlott szobaméret, zajszint 24 - 48 dB(A), HEPA, karbon, porszűrő, funkciók: automatikus kikapcsolás, időzítő, éjszakai mód, dohányosoknak ajánlott és allergiásoknak ajánlott, szűrőcsere jelzése, közvetlenül a készüléken vezérelhető, 1 szűrő, szilárd szennyeződések, mikroorganizmusok és szagok szűrése, kábel hossza 180 cm, felszereltség: digitális vezérlőpanel és érintőpanel, méret: 36 × 22 × 22 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,4 kg
Szuper ár
52 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LEVCV509
Ivona HroníkováBeurer MK 500 légtisztító (BEMUTATÓ): Tengeri klíma az otthonodban Alkalmunk nyílt kipróbálni a Beurer MK 500 légtisztítót, amely egyedülálló, szabadalmaztatott módszerrel tengeri levegőt hoz létre, így rendkívül nagy segítséget jelent az asztmában és allergiában szenvedők számára.
Olyan légtisztító beszerzésén gondolkozol, amely hatékonyan tisztítja és javítja az otthoni vagy az irodai környezetet? Hogyan lehet kiválasztani a megfelelő készüléket? Összehasonlításunknak köszönhetően nemsokára könnyebb lesz ezt a kérdést megválaszolni. Átfogó képet...
Az agresszív pollenek, veszélyes allergének, konyhai füstök és egyéb szennyező anyagok az otthoni környezetben sem kímélik az embert. A probléma kiküszöbölése azonban egyszerű, csak állítsd szolgálatba a Dyson Purifier légtisztítók valamelyikét, amelyek nem mellesleg...
RowentaRowenta QU5030F0 Eclipse 2in1 légtisztító és ventilátor (ÉRTÉKELÉS) Az otthoni értékelés során a Rowenta QU5030F0 Eclipse légtisztítót és ventilátort teszteltük. Ez a multifunkciós berendezés nemcsak szokatlan kialakítása miatt lehet vonzó, hanem kiváló minőségű szűrőrendszerének és alacsony zajszintjének köszönhetően is. Hogyan állta...
További cikkek

Légtisztítók allergiásoknak

A Légtisztítók allergiásoknak kategóriában összesen 136 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó légtisztítók allergiásoknak A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb légtisztítók allergiásoknak A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: légtisztítók allergiásoknak vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ