30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Regulus PowerVac 2in1 akkumulátoros porszívó

Termékkatalógus
Regulus PowerVac 2in1 akkumulátoros porszívó
4,3 23 értékelés
Álló porszívó - vezeték nélküli álló porszívó a maximális rugalmasság érdekében, minden típusú padlón és rövid szőrű szőnyegen alkalmazható, alapos tisztítás az összes felületen, a puha kerekeknek köszönhetően kiválóan alkalmazható fa, laminált és vinyl padlókon, forgó kefe Duo-Briste technológiával /sűrű kefe puha valamint erős sörtékkel/, amely tökéletesen eltávolítja a makacs szennyeződéseket, a finom port és az állatszőrt, 2 fokozat: gazdaságos (öko) és turbó, cserélhető 20V Li-Ion akkumulátor (125 Watt,) akkumulátor feltöltési ideje kb. 3,5 óra, öko funkció alkalmazásával a működési idő kb . 40 perc, porzsák mentes ciklikus technológia a kiváló tisztítás érdekében, töltőállomással, 3 különböző pótfej a kis kézi porszívóhoz, mennyezeti kefe, bútorkefe sörtével és sörte nélküli, 6 db elülső led dióda, amelyek megkönnyítik a sötét helyek takarítását /pl. bútor alatt/, teljes tömeg kb. 2,8 kg, a kézi porszívó tömege 1,3 kg
Kód:  REGUL201 Termékszám:  11926 Gyártó honlapja:

Regulus PowerVac 2in1 akkumulátoros porszívó

LEIFHEIT REGULUS
PowerVac 2v1

Tyčový aku vysavač Leifheit Regulus PowerVac 2in1

Multifinkciós Leifheit porszívó

A Leifheit Regulus porszívó két funkciót egyesít egyetlen készülékben. A klasszikus vezeték nélküli, ún. álló porszívóval burkolatot, vinyl padlót, puha szőnyeget és számos más felületet tisztíthatsz. A levehető kézi porszívó pedig kiválóan alkalmas az autó kárpitjának tisztítására, a pókhálók eltávolítására, vagy a kisebb zugok és nehezen elérhető helyek takarítására.

Öt ok, amiért érdemes megvásárolni a Leifheit Regulus PowerVac 2v1 készüléket

  • Szinte minden felületen használható - szőnyegek, hideg- és melegburkolat, laminált padló, vinyl padló
  • Három kiegészítő a kézi porszívózáshoz, valamint hat elülső dióda, amely megvilágítja a sötét helyeket, így megkönnyítve azok takarítását
  • Porzsák nélküli, öko technológia
  • Egy töltéssel 40 perc üzemidő
  • Két sebességfokozat

Könnyítsd meg a mindennapjaidat

Tedd könnyebbé mindennapjaidat ezzel a porszívóval, hogy ne szoruljon semmi a háttérbe a takarítás miatt. A három, kézi porszívóhoz  fejlesztett kiegészítő, vagy  az álló porszívó, amelyet hagyományos porszívóként használhatsz, időt és energiát takarít meg. A porszívó teljes súlya alig három kg.

Tyčový aku vysavač Leifheit Regulus PowerVac 2in1

Tyčový aku vysavač Leifheit Regulus PowerVac 2in1

Modern technológiák tömkelege

A hatékony, lithium-ionos akkumulátor egy töltéssel negyven perc működési időt biztosít. A DuoBristle technológiának köszönhetően rendkívül tiszta felületet kapsz takarítás után. A sűrű, forgó kefe alaposan és megbízhatóan tisztít. A durvább sörték gondoskodnak a makacs szennyeződések eltávolításáról, míg a puhábbak felszedik a finom port. Amennyiben nagyobb szívóhatásra van szükség, könnyen átválthatsz "Eco" módból "Turbo" módba.


Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés
Állatszőrhöz Kész!

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga
Műanyag Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Résszívó Kész!
Töltési módok
Töltőállomás Kész!
Kefék
Forgó Kész!

Méret & súly

Szélesség
28 cm Kész!
Magasság
110 cm Kész!
Mélység
15 cm Kész!
Tömeg
2,8 kg Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak
» A modern álló porszívók használatával gyerekjáték a porszívózás

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Regulus PowerVac 2in1 akkumulátoros porszívó Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEIFHEIT Regulus PowerVac 2in1. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Leifheit Regulus PowerVac 2 in 1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Leifheit Regulus PowerVac 2in1.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ