A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

Lexmark CS417dn

Termékkatalógus
Lexmark CS417dn
4,0 1 értékelés
Lézernyomtató - A4-es színes, akár 30 fekete-fehér és 30 színes oldal percenként, 1200 x 1200 dpi , akár 6000 oldal havonta, 800 MHz-es processzorral (CPU), 256 MB RAM, színes LCD kijelző, 250 lapos tálca, duplex, USB 2.0, LAN
Kód:  LX2417dn Termékszám:  28DC070 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Lexmark CS417dn

Fantasztikus színek

A színes Lexmark CS417dn lézernyomtató kiváló minőségű nyomtatásának köszönhetően ideális a professzionális üzleti anyagok és prezentációk készítéséhez. Az eredmény lélegzetelállító élénk színek, amelyek tökéletesen megegyeznek a PANTONE palettájával. A nagy, 1200 x 1200 dpi felbontás biztosítja, hogy a képek és grafikák mindig rendkívül élesek és könnyen olvashatóak maradnak.


Gyors nyomtatás és nagy termelékenység

Nyomtass és másolj színesben és fekete-fehérben percenként 30 oldalas sebességgel. A csúcs papírkezelő rendszerrel havonta akár 6000 oldalt is kinyomtathatsz, és kevesebb gondod lesz a karbantartással. Az 1450 lap összkapacitású opcionális papírtálcák nagy termelékenységet tesznek lehetővé, így nem kell aggódnod a gyakori újratöltés miatt.


Megbízható teljesítmény

A feladatok gyors feldolgozásához 256 megabájt bővíthető memóriával és a kétmagos processzorral látták el. A funkciók és a nyomtatási feladatok egyszerű vezérlését egy színes, LCD kijelző és egy billentyűzet biztosítja. Szabványos Ethernet kábellel könnyen csatlakoztathatod a nyomtatót a hálózathoz, így könnyen megoszthatod más számítógépekkel. Támogatja a mobil nyomtatást is bármilyen iOS-os vagy Androidos eszközről.


Csökkentsd a költségeket

A Lexmark exkluzív Unison tonerje fenntartja az alacsony nyomtatási költségeket, a nagy terhelhetőséget és az állandó minőséget az elsőtől az utolsó kinyomtatott oldalig. A nyomtató rendelkezik azonnali fixáló fűtéssel, automatikus kétoldalas nyomtatás funkcióval és takarékos nyomtatási módokkal, beleértve a hibernáció funkciót, amelyek minimálisra csökkentik a zajt, valamint anyag- és energiatakarékosak.


  • A nyomtatókat általában tonerrel/festékkazettával együtt látják el, aminek a kapacitása hozzávetőlegesen megfelel a normál festékkazetta 60%-nak. Ezek a tonerek/festékkazetták külön megvásárolhatóak.

Paraméterek

Nyomtatási szín
Szines Kész!
Nyomtató technológia
Lézer Kész!
Csatlakozás
USB, LAN Kész!
Szabványos papírméretek
A4, A5 Kész!

Típus

Nyomtatási szín
Szines Kész!
Nyomtató technológia
Lézer Kész!

Kapcsolat

Csatlakozás
USB, LAN Kész!

Támogatott papírméret

Szabványos papírméretek
A4, A5 Kész!

Nyomtatási paraméterek

Nyomtatási sebesség (fekete-fehér) - maximum
30 oldal/perc Kész!
Nyomtatási sebesség (színes) - maximum
30 oldal/perc Kész!
Bemeneti tálcák
250 lap Kész!
Első oldal kinyomtatási ideje (fekete-fehér nyomtatásnál)
9 s Kész!
Maximális havi kapacitás
6 000 oldal/hónap Kész!

Méret

Magasság
291 mm Kész!
Mélység
442 mm Kész!
Szélesség
407 mm Kész!

Felszerelés

Kijelző
Grafikus Kész!

Csomag tartalma

A csomag tartalma
Tápkábel, Kezdő toner Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Ha a termékparaméterekben nincsen "csomagolt" mező, és kifejezetten az adat- vagy USB-kábelre hivatkozik, a csomag nem tartalmazza, és külön kell megvásárolni.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lexmark CS417dn Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lexmark CS417dn. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lexmark CS417dn. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lexmark CS417dn.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ