A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Shop roku

M.2 SSD külső házak

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Meghajtó interfészek
M.2 SATA
(46)
M.2 NVMe
(45)
Támogatott lemezformátumok
1,8"
(1)
2,5"
(7)
3,5"
(7)
M.2 2230
(41)
M.2 2242
(52)
M.2 2260
(54)
M.2 2280
(55)
Maximális teljes kapacitás
2 TB
12 TB
-
Maximális lemezvastagság
7 mm
30 mm
-
Csatlakozók
USB-A
(35)
USB-C
(59)
ESATA
(2)
USB Micro-B
(1)
USB 3.0 Micro-B
(1)
SATA
(4)
Szabványok
USB 3.2 Gen 1
(43)
USB 3.2 Gen 2
(27)
USB 4
(4)
SATA III
(6)

Az M.2 ssd külső ház lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a számítógépház felnyitása nélkül élvezhessék az M.2 meghajtók előnyeit, így ideális azok számára, akik gyorsan szeretnének adatokat átvinni, biztonsági másolatot készíteni a tárolókról vagy egyszerű frissítéseket végezni szakértői tudás nélkül. Az alábbiakban segítünk kiválasztani a megfelelő külső házat

Tovább

Mire való az M.2 ssd külső ház?

Az M.2 ssd külső ház az M.2 meghajtók és más formátumok külső csatlakoztatására szolgál különböző elektronikus eszközökhöz, például számítógépekhez, laptopokhoz vagy televíziókhoz. Fő funkciója, hogy nagy adatátviteli sebességű, hordozható tárolót biztosítson, és a számítógépház felnyitása nélkül is könnyen hozzáférjünk a meghajtóhoz. Ez lehetővé teszi a gyors és egyszerű adatmentést, fájlátvitelt vagy egyszerű tárolófrissítést műszaki ismeretek nélkül. Az M.2 ssd külső ház így a felhasználók számára rugalmasságot biztosít az M.2 meghajtók számítógépen kívüli használatához, és egyszerű és hatékony tároláskezelési megoldást kínál nagyfokú mobilitással.

i

Az M.2 meghajtók kisméretű, nagy teljesítményű tárolóeszközök, amelyeket a modern számítógépekben gyors és megbízható adatátvitelre használnak. A külső házak lehetővé teszik, hogy élvezd az M.2 technológia előnyeit az egyszerű csatlakoztatás és leválasztás lehetőségével kombinálva.

Milyen formátumokat támogat az M.2 ssd külső ház

Sok M.2 ssd külső ház úgy van kialakítva, hogy többféle formátumot támogasson, így biztosítva a felhasználók számára a nagyfokú rugalmasságot és választási lehetőséget. A külső HDD-dobozokat úgy tervezték, hogy kompatibilisek legyenek a különböző formátumú (nem csak) M.2 meghajtókkal, így biztosítva a felhasználó számára a maximális rugalmasságot és választási lehetőséget. Mit támogatnak a házak?

  • Az M.2 NVMe ház alkalmas az igényesebb feladatokhoz, például videoszerkesztéshez vagy játékhoz. Az NVMe a SATA-hoz képest nagyobb átviteli sebességet biztosít, ami gyorsabb reakciót és adatátvitelt jelent. Az M.2 NVMe jelentősen nagyobb átviteli sebességet ér el, gyakran meghaladja a 3000 MB/s-os olvasási és írási sebességet.
  • Az M.2 SATA meghajtók szilárd adatátviteli sebességgel rendelkező, elterjedt szabvány, így ideális választás az olyan gyakori feladatokhoz, mint az adattárolás és a hatékony biztonsági mentés. Az M.2 SATA maximális átviteli sebessége 600 MB/s körüli sebességre korlátozódik, ami a hagyományos 2,5"-os meghajtókhoz hasonló.
  • A 2,5"-os meghajtókat általában laptopokban és kompakt külső tárolóeszközökben használják. Az interfész szabványos SATA, ami az M.2 NVMe-hez képest alacsonyabb átviteli sebességet jelent. Előnye az eszközök széles körével való kompatibilitás és az M.2 NVMe-hez képest alacsonyabb beszerzési ár.
  • A 3,5"-os meghajtókat nagyon gyakran használják asztali számítógépekben és külső tárolókban, és gyakorlatilag a 2,5"-os meghajtók nagyobb változata. Átviteli sebességük hasonló, mint a 2,5"-os meghajtóké, de több tárhelyet kínálnak. Emellett könnyen frissíthetők és cserélhetők az asztali számítógépekben.

M.2 SATA ház
M.2 SATA ház

M.2 NVMe ház
M.2 NVMe ház

Milyen interfészeket kínálhat egy M.2 ssd külső ház?

Az M.2 ssd külső ház kiválasztásakor azt is figyelembe kell vennie, hogy a külső HDD doboz milyen támogatott interfészt kínál. Az interfészre (vagy szabványra) úgy lehet gondolni, mint az adatátvitelt lehetővé tevő technológiára, tehát azt írja le, hogy az M.2 doboz milyen sebességgel képes az adatátvitelre, de gyakran összekeverik az eszköz csatlakozóival.

  1. A SATA-t belső eszközök, például merevlemezek és optikai meghajtók számítógépes alaplaphoz való csatlakoztatására használják. Több változata létezik, fokozatosan nagyobb átviteli sebességgel. A SATA I sebessége 1,5 Gb/s, a SATA II eléri a 3 Gb/s-ot, a SATA III pedig akár 6 Gb/s átviteli sebességet is kínál.
  2. Az eSATA egy olyan interfész, amelyet kifejezetten külső SATA-eszköz csatlakoztatására terveztek. Az eSATA interfész a belső SATA-val megegyező sebességet képes elérni. Nem rendelkezik saját sebességekkel, hanem a SATA sebességeket használja, ami azt jelenti, hogy az adott eszköztől függően lehet SATA I, II vagy SATA III.
  3. Az USB a legszélesebb körben használt interfésztípus mindenféle eszközben és rendszerben. Az USB interfészen belül többféle változat közül választhatunk, amelyek a megjelenés évében, a csatlakozókban és az átviteli sebességben különböznek egymástól. A következő táblázat áttekintést nyújt a szabványokról.
Szabvány
Korábbi nevek
Maximális átviteli sebesség
USB 4 Version 2.0 80 Gb/s
USB 4 40 Gb/s
USB 3.2 Gen 2×2 USB 3.2 Gen 2 (USB 3.1) 20 Gb/s
USB 3.2 Gen 1×2 USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 10 Gb/s
USB 3.2 Gen 2×1 USB 3.1 Gen 2 10 Gb/s
USB 3.2 Gen 1×1 USB 3.1 Gen 1 5 Gb/s

i

M.2 ssd külső ház és kapacitása

Webáruházunkban a kínált kapacitás szerint is választhatsz M.2 ssd külső házat. Azok számára, akiknek nagy mennyiségű adat tárolására van szükségük, akár 16 TB-os kapacitást kínáló változatok közül választhatnak. Ezzel szemben a kisebb igényekkel rendelkező felhasználók alacsonyabb kapacitású külső HDD-dobozokhoz nyúlhatnak, amelyek gazdaságosabb és hatékonyabb megoldást jelenthetnek.

Milyen M.2 ssd külső ház csatlakozókat kaphatok?

Az olvasási és írási teljesítmény és a rendelkezésre álló interfészek mellett az optimális adatkezelés szempontjából kulcsfontosságú, hogy egy adott M.2 ssd külső ház milyen csatlakozókkal rendelkezik. Ezek az apró alkatrészek fontos szerepet játszanak a külső doboz számítógéphez vagy más eszközhöz való csatlakoztatásában. Mindegyik port saját jellemzőket és előnyöket hordoz.

  • Az USB-A az egyik legelterjedtebb USB-csatlakozótípus. Fő előnye az asztali számítógépekkel és laptopokkal való széles körű kompatibilitás. Ez a csatlakozó nagyobb és robusztusabb, ami hátrányt jelenthet az ultrahordozható eszközök esetében. Ezenkívül az USB-A nem működik a legújabb szabványokkal.
  • A Micro USB-B, az USB-C elődje, egy olyan csatlakozó, amellyel még mindig találkozhatunk alkalmanként. Az USB-C-hez képest általában alacsonyabb átviteli sebességet támogat, mivel régebbi interfészt használ. Ez a sebesség azonban még mindig elegendő lehet a külső HDD-dobozokhoz az M.2 meghajtókhoz.
  • Az USB-C egy modern csatlakozó, amely egyszerű csatlakoztatást tesz lehetővé anélkül, hogy ki kellene találni a csatlakozó helyes tájolását. Ez a típusú port támogatja a gyorsabb adatátvitelt, és kompatibilitást kínál más protokollokkal, így nagy sebességet tesz lehetővé, és nagyfokú sokoldalúságot biztosít a különböző eszközök csatlakoztatásakor.
  • A SATA jellemzően kisebb méretű, és lehetővé teszi a merevlemez egyszerű csatlakoztatását. Előnye az egyszerűség, a megbízhatóság és az alacsony költség. A külső HDD-dobozok esetében a belső SATA-meghajtó egyszerűen csatlakoztatható egy eSATA-csatlakozóval rendelkező külső dobozhoz a gyorsabb adatátvitel érdekében.
  • Az eSATA egy külső eszközökhöz tervezett csatlakozó, amely nagyobb átviteli sebességet kínál, mint a hagyományos USB vagy FireWire. Ez a technológia lehetővé teszi egy külső HDD-doboz gyors csatlakoztatását a számítógéphez, ami különösen előnyös, ha nagy mennyiségű adattal dolgozunk.

Áruházunkban a rendelkezésre álló meghajtóhelyek száma alapján is kiválasztható egy új M.2 ssd külső ház. Az általunk kínált házak különböző konfigurációkban kaphatók, amelyek lehetővé teszik egy vagy két M.2 meghajtó egyidejű telepítését.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Külső merevlemez ház - M,2 2242, M,2 2260 és M,2 2280 merevlemezekhez, 8 TB max. kapacitás, USB 3.2 Gen 1 és USB 3.2 Gen 2 interfész, LED-jelző, Plug & Play, USB Mass Storage Class, Bulk-Only Transport, USB Attached SCSI Protocol, S.M.A.R.T., TRIM, boot funkció, USB-A és USB-C csatlakozó, 1 szabad lemezhely, anyaga műanyag, alumínium és fém, USB-C - USB-C kabel és USB-C USB-A kábelhez a csomagban, mérete 10 × 94 × 41 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 35 g
12 590 Ft

2.
Külső merevlemez ház - M,2 2230, M,2 2242, M,2 2260 és M,2 2280 merevlemezekhez, 4 TB max. kapacitás, USB 3.2 Gen 2 interfész, LED-jelző és hűtés, USB Mass Storage Class, USB-A és USB-C csatlakozó, 1 szabad lemezhely, anyaga műanyag és alumínium, USB-C - USB-C kabel és USB-C USB-A kábelhez a csomagban, mérete 13,5 × 29,5 × 108 mm (Ma×Sz×Mé)
7 190 Ft

3.
UGREEN M.2 SATA/NVMe Hard Drive Enclosure Szállításra kész > 5 db
Külső merevlemez ház - 2 TB max. kapacitás, USB 3.2 Gen 1 interfész, LED-jelző, USB-A és USB-C csatlakozó, 1 szabad lemezhely, anyaga alumínium, USB-C - USB-C kabel és USB-C USB-A kábelhez a csomagban, mérete 12 × 119 × 37 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 100 g
13 790 Ft

Még több
77 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,7 29×
UGREEN M.2 SATA/NVMe Hard Drive Enclosure
Külső merevlemez ház - 2 TB max. kapacitás, USB 3.2 Gen 1 interfész, LED-jelző, USB-A és USB-C csatlakozó, 1 szabad lemezhely, anyaga alumínium, USB-C - USB-C kabel és USB-C USB-A kábelhez a csomagban, mérete 12 × 119 × 37 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 100 g
13 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ugre149
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
AXAGON HMC-6GM2 6in1 Combo Hub, USB-C 10Gbps, USB-A, USB-C, HDMI 4k/60Hz, SD/mSD, M.2 slot, PD 100W
Port replikátor - csatlakoztatás: USB-C USB 3.2 Gen 2 (USB 3.1), egyéb csatlakozók: 1 db USB-A USB 3.2 Gen 2, 1 db USB-C USB 3.2 Gen 2, 1 db USB-C USB-C tápegység, 1 db HDMI HDMI 2.0, 1 dbSD , 1 dbMicroSD , power delivery 100 W
37 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AG200a23i
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,4 10×
AXAGON HMC-6M2 COMBO 6in1 USB-C 3.2 Gen 1 Multiport Hub
Port replikátor - csatlakoztatás: USB-C USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), egyéb csatlakozók: 2 × USB-A USB 3.2 Gen 1, 1 × USB-C USB-C tápegység, 1 × HDMI HDMI 1.4, 1 × RJ-45 Full-duplex, 1 × M,2 SATA, power delivery 100 W
26 190 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AG300e5
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
3,5
ORICO M234C3 M.2 NVME USB 4.0 SSD Enclosure (40G), ezüst
Külső merevlemez ház - M,2 2280 merevlemezekhez, 4 TB max. kapacitás, USB 4 interfész, automatikus kikapcsolás, USB-A és USB-C csatlakozó, 1 szabad lemezhely, anyaga műanyag és alumínium, mérete 17 × 107 × 50 mm (Ma×Sz×Mé)
60 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORI0941
AXAGON EEM2-SG2, M.2 NVMe and SATA screwless RAW box, gray, SuperSpeed USB-C 10Gbps - Külső merevlemez ház
Típusok
4,6 178×
AXAGON EEM2-SG2, M.2 NVMe and SATA screwless RAW box, gray, SuperSpeed USB-C 10Gbps
Külső merevlemez ház - M,2 2242, M,2 2260 és M,2 2280 merevlemezekhez, 8 TB max. kapacitás, USB 3.2 Gen 1 és USB 3.2 Gen 2 interfész, LED-jelző, Plug & Play, USB Mass Storage Class, Bulk-Only Transport, USB Attached SCSI Protocol, S.M.A.R.T., TRIM, boot funkció, USB-A és USB-C csatlakozó, 1 szabad lemezhely, anyaga műanyag, alumínium és fém, USB-C - USB-C kabel és USB-C USB-A kábelhez a csomagban, mérete 10 × 94 × 41 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 35 g
12 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AG309b
4,1 13×
ORICO HM2-G2-BK-BP USB 3.1 Gen2 Type-C M.2 NVMe SSD Enclosure
Külső merevlemez ház - M,2 2230, M,2 2242, M,2 2260 és M,2 2280 merevlemezekhez, 4 TB max. kapacitás, USB 3.2 Gen 2 interfész, LED-jelző és hűtés, USB Mass Storage Class, USB-A és USB-C csatlakozó, 1 szabad lemezhely, anyaga műanyag és alumínium, USB-C - USB-C kabel és USB-C USB-A kábelhez a csomagban, mérete 13,5 × 29,5 × 108 mm (Ma×Sz×Mé)
7 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORI0928
AXAGON EEM2-SB2, M.2 NVMe and SATA screwless RAW box, black - Külső merevlemez ház
Típusok
4,6 178×
AXAGON EEM2-SB2, M.2 NVMe and SATA screwless RAW box, black
Külső merevlemez ház - M,2 2242, M,2 2260 és M,2 2280 merevlemezekhez, 8 TB max. kapacitás, USB 3.2 Gen 1 és USB 3.2 Gen 2 interfész, LED-jelző, Plug & Play, USB Mass Storage Class, Bulk-Only Transport, USB Attached SCSI Protocol, S.M.A.R.T., TRIM, boot funkció, USB-A és USB-C csatlakozó, 1 szabad lemezhely, anyaga műanyag, alumínium és fém, USB-C - USB-C kabel és USB-C USB-A kábelhez a csomagban, mérete 10 × 94 × 41 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 35 g
12 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AG309d
4,4 99×
AXAGON EEM2-UG2
Külső merevlemez ház - M,2 2242, M,2 2260 és M,2 2280 merevlemezekhez, 8 TB max. kapacitás, USB 3.2 Gen 1 és USB 3.2 Gen 2 interfész, LED-jelző, Plug & Play, USB Mass Storage Class, Bulk-Only Transport, USB Attached SCSI Protocol, S.M.A.R.T., TRIM, boot funkció, USB-C csatlakozó, 1 szabad lemezhely, anyaga műanyag, alumínium és fém, USB-C - USB-C kabel a csomagban, mérete 11 × 115 × 39 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 43 g
10 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AG203a3
4,1 11×
Orico M2TS-SV
Külső merevlemez ház - M,2 2230, M,2 2242, M,2 2260 és M,2 2280 merevlemezekhez, 2 TB max. kapacitás, SATA III interfész, anyaga alumínium
5 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORI005
4,5 16×
UGREEN USB-C Female to M.2 M-Key PCIE NVMe SSD Enclosure
Külső merevlemez ház - M,2 2230, M,2 2242, M,2 2260 és M,2 2280 merevlemezekhez, lemez max. magassága 12 mm, 2 TB max. kapacitás, USB 3.2 Gen 1 interfész, LED-jelző, USB-C csatlakozó, 1 szabad lemezhely, anyaga műanyag és alumínium, USB-C USB-A kábelhez a csomagban, tömege 45 g
Szuper ár
14 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ugre200a22
4,6
ORICO CPM2C3 M.2 SATA Type-C USB 3.1 Gen1 SSD Enclosure, piros
Külső merevlemez ház - M,2 2230, M,2 2242, M,2 2260 és M,2 2280 merevlemezekhez, 4 TB max. kapacitás, USB 3.2 Gen 1 interfész, automatikus kikapcsolás, USB-A és USB-C csatlakozó, 1 szabad lemezhely, anyaga műanyag, mérete 14 × 108 × 37,2 mm (Ma×Sz×Mé)
4 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORI0954
4,5 26×
AXAGON EEM2-SBC, M.2 SATA screwless RAW box, black, SuperSpeed USB-C 10Gbps
Külső merevlemez ház - M,2 2242, M,2 2260 és M,2 2280 merevlemezekhez, 4 TB max. kapacitás, USB 3.2 Gen 1 és USB 3.2 Gen 2 interfész, LED-jelző, Plug & Play, USB Mass Storage Class, Bulk-Only Transport, USB Attached SCSI Protocol, S.M.A.R.T., TRIM, boot funkció, USB-A és USB-C csatlakozó, 1 szabad lemezhely, anyaga műanyag, alumínium és fém, USB-C USB-A kábelhez a csomagban, mérete 10 × 94 × 41 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 36 g
6 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AG309a
3,2
AXAGON HMC-12GM2 Combo Hub, USB-C 10Gbps, 3x USB-A, USB-C, HDMI, DP, RJ-45, SD/mSD, M.2 slot, audio
Dokkoló állomás - csatlakoztatás: USB-C USB 3.2 Gen 2 (USB 3.1), egyéb csatlakozók: 1 db USB-A USB 3.2 Gen 2, 2 db USB-A USB 3.2 Gen 1, 1 db USB-C USB 3.2 Gen 2, 1 db USB-C USB-C tápegység, 1 db HDMI HDMI 2.0, 1 db DisplayPort DisplayPort 1.4, power delivery 100 W
65 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AG200a23j
3,9
ORICO M223C3 USB 3.2 M.2 NVMe SSD Enclosure (20G), ezüst
Külső merevlemez ház - M,2 2230, M,2 2242, M,2 2260 és M,2 2280 merevlemezekhez, 4 TB max. kapacitás, automatikus kikapcsolás, USB-A és USB-C csatlakozó, 1 szabad lemezhely, anyaga műanyag és alumínium, mérete 15 × 115 × 40 mm (Ma×Sz×Mé)
15 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORI0944
4,7 38×
ICY BOX IB-1817M-C31 External USB-C enclosure for M.2 NVMe SSD
Külső merevlemez ház - M,2 2230, M,2 2260 és M,2 2280 merevlemezekhez, USB 3.2 Gen 1 interfész, LED-jelző, hűtés és zár, Plug & Play, USB-C csatlakozó, 1 szabad lemezhely, anyaga alumínium, USB-C - USB-C kabel és USB-C USB-A kábelhez a csomagban, mérete 15 × 105 × 40 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 100 g
14 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FV038g0060
5,0
ORICO M2R2 RGB NVME M.2 SSD Enclosure, rózsa-arany
Külső merevlemez ház - M,2 2230, M,2 2242, M,2 2260 és M,2 2280 merevlemezekhez, 4 TB max. kapacitás, USB 3.2 Gen 2 interfész, LED-jelző, automatikus kikapcsolás, USB-A és USB-C csatlakozó, 1 szabad lemezhely, anyaga műanyag és alumínium, USB-C USB-A kábelhez a csomagban, mérete 14 × 113,5 × 40 mm (Ma×Sz×Mé)
11 590 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORI0967
4,8 156×
I-TEC MySafe Easy USB 3.0 szürke
Külső merevlemez ház - 2,5" merevlemezekhez, lemez max. magassága 9,5 mm, USB 3.2 Gen 1 interfész, strapabíró, Plug & Play, USB-A és eSATA csatlakozó, 1 szabad lemezhely, anyaga műanyag és alumínium, mérete 16 × 130 × 74 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 60 g
4 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JP911e
ORICO M233C3 USB 3.2 M.2 NVMe SSD Enclosure (20G), szürke - Külső merevlemez ház Típusok
3,5
ORICO M233C3 USB 3.2 M.2 NVMe SSD Enclosure (20G), szürke
Külső merevlemez ház - M,2 2230, M,2 2242, M,2 2260 és M,2 2280 merevlemezekhez, 4 TB max. kapacitás, automatikus kikapcsolás, USB-A és USB-C csatlakozó, 1 szabad lemezhely, anyaga műanyag és alumínium, mérete 14 × 116 × 42 mm (Ma×Sz×Mé)
15 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORI0940
5,0
ORICO M2R1 RGB NVME M.2 SSD Enclosure, rózsa-arany
Külső merevlemez ház - M,2 2230, M,2 2242, M,2 2260 és M,2 2280 merevlemezekhez, 4 TB max. kapacitás, USB 3.2 Gen 2 interfész, LED-jelző, USB-A és USB-C csatlakozó, 1 szabad lemezhely, anyaga műanyag és alumínium, USB-C - USB-C kabel és USB-C USB-A kábelhez a csomagban, mérete 15,1 × 52,5 × 114 mm (Ma×Sz×Mé)
12 390 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORI0966
4,1 23×
Vention M.2 NVMe SSD Enclosure (USB 3.1 Gen 2-C) Gray Aluminum Alloy Type
Külső merevlemez ház - 1,8" merevlemezekhez, LED-jelző, USB-C csatlakozó, 1 szabad lemezhely, anyaga alumínium, USB-C - USB-C kabel a csomagban, mérete 12 × 36,8 × 112,44 mm (Ma×Sz×Mé)
12 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTxa2
4,6 178×
AXAGON EEM2-SG2, M.2 NVMe and SATA screwless RAW box, gray, SuperSpeed USB-C 10Gbps
Külső merevlemez ház - M,2 2242, M,2 2260 és M,2 2280 merevlemezekhez, 8 TB max. kapacitás, USB 3.2 Gen 1 és USB 3.2 Gen 2 interfész, LED-jelző, Plug & Play, USB Mass Storage Class, Bulk-Only Transport, USB Attached SCSI Protocol, S.M.A.R.T., TRIM, boot funkció, USB-A és USB-C csatlakozó, 1 szabad lemezhely, anyaga műanyag, alumínium és fém, USB-C - USB-C kabel és USB-C USB-A kábelhez a csomagban, mérete 10 × 94 × 41 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 35 g
11 990 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AG309b
4,5 49×
AXAGON EEM2-GTR, M.2 NVMe THIN RIB box, SuperSpeed USB-C 10Gbps, black
Külső merevlemez ház - M,2 2230, M,2 2242, M,2 2260 és M,2 2280 merevlemezekhez, 8 TB max. kapacitás, USB 3.2 Gen 1 és USB 3.2 Gen 2 interfész, LED-jelző és strapabíró, Plug & Play, USB Mass Storage Class, Bulk-Only Transport, USB Attached SCSI Protocol, S.M.A.R.T., TRIM, boot funkció, USB-C csatlakozó, 1 szabad lemezhely, anyaga alumínium és fém, USB-C - USB-C kabel a csomagban, mérete 14 × 106 × 43 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 68 g
11 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AG302a2
4,7 54×
AXAGON RSS-M2SD
Merevlemez keret -, PC-hez és szerverhez, M.2 SATA csatlakoztatás, SATA csatlakoztatás PC-hez, Plug & Play
4 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AG203a
1,0
Satechi USB4 NVMe SSD Pro Enclosure Grey
Külső merevlemez ház - M,2 2242, M,2 2260 és M,2 2280 merevlemezekhez, USB 3.2 Gen 2 interfész, USB-C csatlakozó
52 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SATE05a66

M.2 SSD külső házak

NASMilyen külső merevlemezt vegyek? Rengeteg külső merevlemez létezik - és ez nemcsak a kapacitásról és a gyártókról szól, hanem a típusokról is. Kaphatók nagy és kicsi, egyszerű és összetett, letisztult és dizájnos külső merevlemezek. Milyen típusokat különböztetünk meg? Mit takarnak az egyes kategóriák?...

M.2 SSD külső házak

A M.2 SSD külső házak kategóriában összesen 77 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó m.2 SSD külső házak A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb m.2 SSD külső házak A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: m.2 SSD külső házak vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ