30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

AlzaEco All in 1 12 az 1-ben (2 × 140 db)

Termékkatalógus
AlzaEco All in 1 12 az 1-ben (2 × 140 db)
Öko mosogatógép tabletta - nem tartalmaz felesleges vegyi anyagokat, eltávolítja a zsírt és a makacs szennyeződéseket, természetes összetevők - 60,32 Ft/tabletta
Kód:  EKO0017s

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

AlzaEco All in 1 12 az 1-ben (2 × 140 db)

Szeretne többet megtudni az AlzaEco márkáról? Jöjjön és fedezze fel világát, és készüljön fel egy öko kalandra!

Kímélő AlzaEco All in 1 mosogatógép tabletták.

Ki
Cseh termék

Cseh termék

Ki
Állatokon nem tesztelték

állatokon nem tesztelték

Ki
Kíméli a pénztárcát

kíméli a pénztárcát

Ki
környezetbarát

környezetbarát

Ki
Újrahasznosítunk és szelektálunk

újrahasznosítunk és szelektálunk

Ki
Dermatológiailag tesztelt

dermatológiailag tesztelt

 

Mert a természet számít

Az AlzaEco All in one tabletta 94%-ban természetes eredetű. Az összes aktív mosószer növényi eredetű és biológiailag könnyen lebontható. Ennek köszönhetően a mosótabletták alkalmasak házi szennyvíztisztítókba vagy szennyvíztartályokba.

94 %

természetes összetevő

Nagyon hatékony tabletták

Az AlzaEco mosogatógép tabletták rendkívül hatékonyak és képesek eltávolítani a beszáradt szennyeződéseket, feloldják a zsírt és alacsony hőmérsékleten is kiváló eredményt biztosítanak.

hatékony

mosogatás

 

A tökéletes tisztaságért és a ragyogásért

Az AlzaEco tabletta 12 az 1-ben, tehát számos olyan összetevőt, amelyek tökéletes eredményt biztosítanak. A tabletták sókat tartalmaznak, fényesítő szerként hatnak, védik az üveget, eltávolítják a teafoltokat stb. A tabletták előnye, hogy semlegesítik a szagot és gyors száradást is lehetővé tesznek.

12 az 1-ben

hatékony tabletta

nagy kiszerelés

A csomagban 140 AlzaEco All in one tabletta található. A hatékony tabletták 140 mosási cikluson át kiváló eredményt nyújtanak.

140

tabletta

 
Ki
Zöld pont

Zöld pont

Egy védjegy, amely azt jelenti, hogy a logót viselő termék csomagolásáért pénzügyi támogatást kapott egy szervezet, amely biztosítja a csomagolás visszavételét és újrahasznosítását.

Ki
Környezet

Környezet

Az AlzaEco termékeket a természettel összhangban alkották meg, és használatukkal egyértelműen támogatod a környezetet. Hát, nem remek?

Ki
Kis sűrűségű polietilén

Kis sűrűségű polietilén

Az összetevők között kis sűrűségű polietilén is található, amelyet kidobhatsz a műanyag szemétre kijelölt kukába. Így minden könnyen újrahasznosítható.

Ki
Kartonpapír

Kartonpapír

Az AlzaEco Gold vízlágyító csomagolása kartonpapírból áll, melyet könnyedén szelektálhatsz, ha papírra kijelölt kukába dobod ki.

 
Ki
AlzaEco

Hosszú hónapos tesztelés és keresés után végre úgy érezzük, hogy megtaláltuk a legjobbat magunknak és ügyfeleinknek. Ismerkedj meg az AlzaEco márkával, a minőségi termékek márkájával, amelyek a saját és gyermekeink jövőjére is gondolnak.

Ráadásul a környezetbarát csomagolást biztonságos szállításra is tervezték, így nem kell további csomagolóanyagot vagy ütésszigetelő anyagokat pazarolni.

Ki
AlzaEco csapat

Hisszük, hogy veled együtt előmozdíthatjuk a fenntartható fejlődést, és mindenekelőtt lehetővé tehetjük a következő generációk számára, hogy harmóniában és egyensúlyban éljenek a természettel.

Az Alza hosszú távú erőfeszítései, hogy kéz a kézben járjon a környezettel, olyan projektet eredményezett, amelynek eredményeire jogosan büszkék vagyunk, és szeretnénk bemutatni ügyfeleinknek. A fenntarthatóság és az ökológia hangsúlyozása volt a fő elv, amely a program elején állt. Célunk az volt, hogy kiváló minőségű ökológiai terméket hozzunk létre, amely nagy arányban tartalmaz természetes anyagokat, és összetétele maximálisan környezetbarát lesz. És, hogy eredeti ötletünket tökéletessé tegyük, úgy döntöttünk, hogy ezeket a termékeket modern, környezetbarát Bag-in-Box csomagolásban kínáljuk. A könnyű újrahasznosíthatóság és a minimális környezeti terhelés miatt megfelelnek az elképzelésünknek a saját ökológiai termékünk és csomagolása kombinációjáról.

 



Természetes anyagok az AlzaEco termékekben, és mik is ezek:
A természetes anyag megtalálható a természetben, és ezt követően fizikailag módosítják (tisztítják, őrölik stb.). Ezek zeolitok, enzimek, sók, szilikátok stb. A természetes eredetű anyagok természetes anyagokon alapuló nyersanyagok (kókuszdióolaj, szódabikarbóna - nátrium-hidrogén-karbonát) és kémiailag módosítják őket, hogy elérjék a kívánt tulajdonságokat. A fennmaradó, természetesnek nem minősített, anyagok szintetikus eredetűek, illatosításra, tartósításra vagy oldószerként használják őket a termék tulajdonságainak javítására, és olyan mennyiségben vannak jelen a készítményben, hogy ne legyenek károsak az egészségre és a természetre.
Az AlzaEco termékekben használt összes anyag megfelel az európai Ecolabel címke elvárásainak.
Az Alza Eco nátrium-kokoszulfátot használ (mind aerob, mind anaerob módon biológiailag remekül lebontható felületaktív anyagot).

Az AlzaEco termékek poliglükozidokat, más néven cukor-észtereket használnak, amelyek glükózzal készülnek, és etoxilezett alkoholokkal ellentétben nem mérgezőek a vízi élőlények számára.

Minősítés: ISO 9001:2015 és 14001:2015
ISO 9001:2015 -
Ez a szabvány meghatározza azokat a minőségirányítási rendszerekre vonatkozó követelményeket, amelyeket akkor kell használni, ha bizonyítani kell a szervezet azon képességét, hogy olyan termékeket kínáljon, amelyek megfelelnek a vevői követelményeknek és az alkalmazandó előírások követelményeinek.?
ISO 14001:2015 - a környezetgazdálkodásra vonatkoznak, és a gyártókra, beszállítókra és szolgáltatókra vonatkoznak az üzleti élet minden területén.

FIGYELMEZTETÉS: Súlyos szemirritációt okoz. Gyermekektől távol tartandó. Használat  után alaposan mosson kezet.


Összetétel

5 % nebo více, avšak méně než 15 % bělící činidla na bázi kyslíku, zeolit, méně než 5 % polykarboxyláty, neiontové povrchově aktivní látky, aniontové povrchově aktivní látky, fosfonáty, enzymy, parfém

Paraméterek

XXL balení
Nem Kész!
Rendeltetés
Konyhába Kész!
Fajta
Multifunkciós Kész!
Sorozat szerint
3 az 1-ben Kész!
Darabszám
280 db Kész!

XXL csomagolás

XXL balení
Nem Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Konyhába Kész!

Fajta

Fajta
Multifunkciós Kész!

Sorozatonként

Sorozat szerint
3 az 1-ben Kész!

Darabszám

Darabszám
280 db Kész!

Termék típusa

Termék típusa
Tabletta Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

» Összes mosogatógép tabletta

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AlzaEco All in 1 12 az 1-ben (2 × 140 db) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AlzaEco All in 1 12v1 (2 × 140 ks). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AlzaEco All in 1, 12 v 1 (2 × 140 ks).
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ